5 aydan beri evde yokum arkadaşlar, bir sorun olur mu acaba şofbenden gelen sudan
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Reis valla böbreklerinin biri iflas edebilir. Direk ishal olursun. Ordaki bakterilerin üremesi için güzel bir ortam. Suyu kaynat iç.
Reisim içmek için değil duş almak için soğuk suyla duş aldım bir sorun olmaz heralde
Yok bişey olmaz ondan. İçerden sıkıntı.
Eyvallah kardeşim benim iyi geceler
İyi geceler 🙏🏻
Canım öncellikle Allah rahmet eylesin ❤️
Ne alaka
😁
Kız doğru söylüyor. Her şeyden önce şofbenden gelen suyu neden içmek istiyorsun? Şofbenin içi alüminyum ve farklı metallerden yapılır. Dolayısı ile suyu asidik ve zehirli olur.
@Denizin_Dili kız bırak içsin niye açıklama yapıyorsun sjsjsj
Şohben suyunu yerlere kullanmak 👎 Şohben suyunu içmek 👍 mantık hahaha
@Skjx_xx56 Bıraktım. İçsin
İç olm. Cenazene nasılsa gelmeyeceğiz :D
@Denizin_Dili ben fıstıklı baklava isterim cenazede
@Skjx_xx56 Fıstık sen olduğuna göre... :D
Wiy ben naptim alt tarafi yorum yaptim gkdkdjdn
Aptal? Sana vahiy geldiyse dağıt aptal olmadığını iddia eden şeker
Aptal? Sana vahiy geldiyse dağıt aptal olmadığını iddia eden şeker..
@Denizin_Dili 👏👏
Papatya çayı içmeni tavsiye ederim ama sohbenin suyuyla yapma sakin😄😄
Sen kendini komik mi sanıyorsun psikolojisi bozuk
@Skjx_xx56 Teşekkür ederim güzellik. Şu, kendi egosu altında ezilen mannnyağa ders vermek bana zevk verdi. Ama daha önemlisi egosunun altında ezileceğinin farkında olmalı ki, soruyu gizli sormuş. Rezil olmamak için. ;)
Hee komik sanıyorum kaba herif
Aptal ne dersi verdin bana kaç paralık adamsın lan paran kadar konuş
Komik değilsinde canım
Komik değilsinde geri&zekalısın
Yo komiğim sen hem kendin soru soruyorsun cevap verınce de terslıyosun
Soran, sanırım @skjx_xx56 yı engelledin? Bu ciddi psikolojik sorunun olduğunu gösteriyor.
Üyelerle iyi arkadaşlık kurarım ama sexting yapmadığım için kimseye yavşama ihtiyacı duymam. Bu ispat edebilirim. Az önce özelden bana fantezi mesajı atan kıza "sohbet edebiliriz ama sexting yapmıyorum" dediğim için ortadan kayboldu. Yani burada bir kıza yavşamam için sebep yok.
@Denizin_Dili Allah askina gidin dm den yiyin birbirinizi nerden yazdim ya , soruyu soran ayrı sorunlu zaten bildirim geliyo sürekli
Profil bile yok hangisi yazdı lan topito
@soran fark ettiysen çocuk sana hiç hakaret etmedi dilin inceliklerini kullandı ama sen hep hakaret saldırı üstünden ezmeye çalışıyorsun? Şimdi kimin psikolojik tedaviye ihtiyacı var
Hem işsiz olduğunu nereden biliyorsun adamın belki meslek sahibi...
@Skjx_xx56 :D İçimden bir ses beni çok iyi tanıdığını söylüyor :D Ayrıca o kullandığın bebiş fotosu da bu ihtimali güçlendiriyor. Hata mı yapıyorum :)
@Denizin_Dili ama sizde cidden flörtlesitor gibisiniz dmden konussaniza ben bile Burdan o vibe aldim töööbe yarabbim 🤣🤣
Yok lan isteğini bile kabul etmedim tanımıyorum adamı
@Skjx_xx56 ne blm dayi yürümüyo bildiğin kosuyo🤣🤣
Sağlıklı bir insan diğer insanların yaptıklarını veya söylediklerini bu kadar ciddiye almaz zaten? 🙂
Hata yapıyor olabilirim. Sadece ifadelerinden beni tanıdığını düşündüm. Tanımıyor ama isabetli tespitler yapıyor. Sadece Tuzla Viaport'ta baş başa kahvaltı yaptığımızı söylemedi. Onu da söylerse tam isabet olacaktı.
@Denizin_Dili yok kardeşim tanımıyorum ben seni
@Skjx_xx56 Tamam kabul ettim. Sadece isabetli tespitler yapıyorsun ve tesadüfi bir benzerlik var. Neyse.. Hepinizi iyi sabahlar.. Başka sorulara gideyim artık.
@Skjx_xx56 erkeklerden bahsediyoruz safa yatmanin alemi yok. Psikiyatrist değilsen teşhis koyup sağlığımla yorum yapmanda çok saçma ve boş. Sonuna da * smile ekleyince benden daha zeki veya bilge olmuypsun baci. Doğruyu söyleyince hemen zekadan vurmanıza bitiyorum ya, şu yorumlari kime göstersen benle ayni şeyleri düşünür. Flörtlesmek ayip bisi değil ama gidin dmden konuşun. Sakasina yaptigim yorumun altinda değil
O bana fıstık dedi diye ben onunla flört etmiş mi oluyorum? 🙂 Bence senin hazmedemediğin şeyler var bacı başka dubarda ağla olur mu çok meraklı olsaydım takip isteğini kabul eder konuşurdum zaten çok meraklıysan al kendin konuş üstten de bildirimleri kapat çok zekisin ya... Nasıl daha zeki olduğumu iddia ettiğimi düşünüyorsun onuda merak ediyorum yiyip ictiginden herhalde.
@Skjx_xx56 aynen Şu an ağliyorum random yüzünü bile görmediğim güzel mi değil mi bilmediğim bi kizi anonim biri yürüdü diye ağliyorum ağağağağap pick me takilman rahatsız etti ondn lütfen daha yazma rahatsiz ediyosun 😄😄😄
Seninde psikolojik sıkıntıların ve gördüğün rüyalar rahatsız etti 🙂
@Skjx_xx56 yok benim senin gibi safa yatan tiplere alerjim var doğruuu söyleyince hazmediyorsunuz genelde bide hala :) emoji koyuyor yaa 🤣🤣🤣 tamm kanki en zeki en havali sensin
@Skjx_xx56 Sanırım küçük bir açıklama yapmam gerekiyor.
Ben, gerek bu sitede ve gerekse reel yaşamımda dahi kız çocuklarına, kızlara, kadınlara "yerine göre" fıstık, güzellik, balım, tatlım gibi ifadeler kullanırım. Bu o kadınla flörtleşmek, yürümek ve ya herhangi bir teklif değil, doğası gereği kadınların böyle güzel sözlerden hoşlandığı için erkeğin nezaket çerçevesindeki bir davranışıdır. Tabi ki kişiler arasındaki kültürel farklar bunu bazen mutluluk verici küçük bir iltifat olarak algılayabildiği gibi bazen de flört, yürümek ve ya namus davasına çevirebiliyor. Bu ifadeleri sizin nasıl algıladığınız, tamamen sizin kültürel seviyenizle ilgilidir.
@Denizin_Dili haklısın cahile laf anlatılmıyor ne gördüyse onu yapıyor
@Skjx_xx56 Burdan bakınca da sen cahil duruyosun sana da laf anlatilmiyor mlsf
@Denizin_Dili kardeşim ben bu yorumun bildirimlerini kapatıyorum tavsiyem sende kapat kimseye laf anlatma.. sana tavsiyem sende kapat medeniyet görmemiş topraklarda doğanlar için zor bir durum..
@Skjx_xx56 tamam en medeni sensin narsist ya🤣
Sakin ol güzellik. Cahil olduğunu söylemek doğru değil. Sadece yaşam tarzın ve buna bağlı kültürünle ilgili. Bizler, ülkenin farklı köşelerinden farklı kültürel yapılardaki insanlarız. Birimiz Urfa'nın bir köyünde, diğerimiz Etiler'in merkezinde ve ya Londra'da olabilir. Kendi yaşam tarzımıza uygun ifadeler kullanırız. Dolayısı ile reelde, belki de asla bir araya gelemeyecek olan bizleri buluşturan bu sosyal ortam da kullandığımız ifadeler algımızı yanıltabilir. Herkes kendi yaşım tarzından sorumlu. Bence fazla takılmayın.
Bilmem
Ohaaaaaaa