Arkadaşlar evime bir temizlikçi geliyor 25. katta oturuyorum balkon camları da uzun temizlikçi silemeyebilirim diyor ben temizlikçiye 4200 TL ödüyorum sizce silinebilir mi çekçekle falan?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar evime bir temizlikçi geliyor 25. katta oturuyorum balkon camları da uzun temizlikçi silemeyebilirim diyor ben temizlikçiye 4200 TL ödüyorum sizce silinebilir mi çekçekle falan?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Biraz daha para isteyecek ondan öyle diyor. Piyasayı bilmiyorum, net bir şey diyemem.
Silememe sebebi haklı olarak 25 katta oturmanız ve de Allah korusun cam silmelerde Tansiyonun düşmesi ile beraber aşağı düşme durumları yaşanabiliyor ölümlü kazaya sebebiyet verilebilir diye haklı olarak temizlikçiler korkuyor çok normal. Ama işini kolaylaştırmak İstersen bu kadar büyük camların olduğu yüksek katta oturduğum bir yerde uzun cam silme aparatları var Onlardan alarak oturduğu yerden eğilmeden ulaşabildiği kadar silebilir Ama dediğim gibi Çok dikkatli olmak lazım
Silinmeli tabiki tam zamanlı alıyorsan ev 3+1 normal ev ise o iş bitmeli
2+1
Ohooo akşam yemeğini de yapıversin o zaman 😄
Şaka şaka cam kapı heryer bitmeli normalde
Yani bence de asko ama işte
Çekçek ile silinir bunun aparatları var. El beziyle neyin silmeye kalkmasın zaten Allah korusun dengeyi kaybettimi sonra zehir olur:
hobitmi bu alsın ayağının altına bi sandalye
Zaten onun işi bunlar değil mi? İşin dahilinde olan şey bence bu camlar da.
Silebilir neyi var ki
Ben silerim yemek + 2 bin
Hahah
Yapsana Armut sitesinden gayet yapabilirsin aslında şaka yollu yazmışsın ama erkekler de var bu işi yapan cam silme zaten genelde erkekler yapıyor temizlik falan bile yapabilirsin ben erkek tercih etmiyorum ama
İp ile yapanları diyorsan o farklı bir iş , o işe girmek içinde birinin yanına girmek lazım , ben şakasına demedim valla ben gocunmam yaparım, temizlik yapmayı severim
İp ile değil normal evlere gidip normal bir şekilde sadece cam silen insanlar var yapabilirsin yani yapabileceğin bir meslek ben erkek almıyorum
Büyük şehirlerde vardır o , biz ic anadoludayiz 😀😀
İşte bu yüzden kaybediyorsunuz denemeden yapamayacağım dediğiniz için
Yapmam demedim ki
Balkon camlarını?
Ay bende yarın silecem
Az alıyo