4 gü

Rezidansta komşularım en ufak seste kapıma dayanıyor, kötü ses yalıtımıyla bu site gerginliğini nasıl çözerim?

Büyük bir sitede, 31 katlı rezidans tarzı bir binada yaşıyorum ve binanın ses yalıtımı maalesef oldukça kötü. Evimde gündüz saatlerinde, normal bir ses seviyesinde televizyon izlediğim ya da müzik dinlediğim zaman bile sürekli kapım çalınıyor ve sesten şikâyet ediliyor. Bunu gece geç saatlerde değil, tamamen gündüz yapıyorum. Sürekli bu durumla karşılaşmaktan gerçekten yoruldum. Hatta bir keresinde bana “Biz daha önce çok ses yapan kişileri buradan kovdurduk.” diyerek tehditkâr bir üslupla konuştular. Öte yandan sadece benim rahatsızlık verdiğim düşünülüyor gibi davranılması da adil değil. Binanın içinde sık sık ağır yemek kokuları oluyor, sabahın erken saatlerinde kavga sesleriyle uyanıyorum ve tadilat nedeniyle matkap sesleri eksik olmuyor. Bu kadar büyük bir sitede herkesin birbirine karşı anlayışlı olması gerekirken, en ufak bir seste sürekli kapımın çalınması beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Rezidansta komşularım en ufak seste kapıma dayanıyor, kötü ses yalıtımıyla bu site gerginliğini nasıl çözerim?