Büyük bir sitede, 31 katlı rezidans tarzı bir binada yaşıyorum ve binanın ses yalıtımı maalesef oldukça kötü. Evimde gündüz saatlerinde, normal bir ses seviyesinde televizyon izlediğim ya da müzik dinlediğim zaman bile sürekli kapım çalınıyor ve sesten şikâyet ediliyor. Bunu gece geç saatlerde değil, tamamen gündüz yapıyorum. Sürekli bu durumla karşılaşmaktan gerçekten yoruldum. Hatta bir keresinde bana “Biz daha önce çok ses yapan kişileri buradan kovdurduk.” diyerek tehditkâr bir üslupla konuştular. Öte yandan sadece benim rahatsızlık verdiğim düşünülüyor gibi davranılması da adil değil. Binanın içinde sık sık ağır yemek kokuları oluyor, sabahın erken saatlerinde kavga sesleriyle uyanıyorum ve tadilat nedeniyle matkap sesleri eksik olmuyor. Bu kadar büyük bir sitede herkesin birbirine karşı anlayışlı olması gerekirken, en ufak bir seste sürekli kapımın çalınması beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
En güzeli ses yalıtımı yaptırmak
Gürültüyü yapan, gürültüden rahatsız olandan anlayış bekliyor. Fıkra bu kadar. Bence haklılar. sende şikayetçi olduğun konularda haklısın. Bunu site yonetimine bildirin hallederler.
Onların normal tv sesi sana gelmiyorsa, ya da başkalarının sesi kimseyi rahatsız etmıyorsa demekki sende sıkıntı var
Binadakilerin anlayışsızlığından kaynaklanıyo gerçi yalıtımın iyi olmadığını anlatsan da onlara anlamazlar senin durumun için üzüldüm.
Sende onları şikayet edebilirsin. Hep onlar olacak değil ya bunlar biraz o tür davranışlardan anlayan tiplere benziyor ve genelde gündüz olan sesleri ben hiç umursamamda
Ya gerçekten 31 katlı bir bina ve ben de çok şeyden rahatsız oluyorum mesela binada neredeyse her gün balık yapıyorlar ve çok kötü kokuyor ve yani ikisi de yaşlı kadın değildi ya orta yaşlı peruklu bir kadın yani bildiğin gıcıklığına yapıyorlar gibi artık rahatsız bulunmalar da benim sonum değil ne yapacağımı bilmiyorum
Bence bunların amacı seni çekememeleri olabilir. Bir gün şikayette bulunup polisin gelmesini sağlarsan bu sorunu çözersin gibi geldi yoksa fazlasıyla böyle rahatsız olacaksın gibi görünüyor
İşte bu yüzden müstakil ev hayatı tek tercihim
Seni taciz ettikleri için şikayet edemez misin
Eve ses yalıtım malzemeleri koy geçer
Nerdesin başaktamı esenyurt
Sana yürüyor olmasın?
Nasıl bir ses ki
Çok mu sert yapıyorsunuz
Yavaş inle biraz