Ya ben içinden bir şey çıkar diye yanaşmıyordum zaten toprağa 🙄 bugün öldüm bittim yabani otları biri temizleyebilir mi yeter artık biz bittik deeeeee
Güneş kremimi de unutmuşum en son peçelendim yanmamak için 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben içinden bir şey çıkar diye yanaşmıyordum zaten toprağa 🙄 bugün öldüm bittim yabani otları biri temizleyebilir mi yeter artık biz bittik deeeeee
Güneş kremimi de unutmuşum en son peçelendim yanmamak için 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bahçe işi dışarıdan bakınca çok keyifli ve huzurlu görünüyor ama içine girince gerçekten emek isteyen bir şey olduğunu anlıyorsun ben olsam ilk başta ben de bu kadar yorucu olacağını düşünmezdim ama toprakla uğraşmak yabani ot temizlemek sulamak düzenlemek derken insanın bütün enerjisini alabiliyor özellikle güneşin altında saatlerce uğraşınca daha da zor oluyor bir de güneş kremini unutunca iyice zor bir gün olmuş peçeteyle korunmaya çalışman da ayrı bir mücadele olmuş resmen ama yine de kendi yetiştirdiğin bir şeyin çıktığını görmek bütün o yorgunluğu biraz unutturuyor bence sadece işi bölerek yapmak gerekiyor yoksa bir anda hepsini halletmeye çalışınca insan gerçekten bitiyor yabani ot kısmı da bahçenin en yorucu taraflarından biri zaten bazen insan ne kadar temizlese de birkaç gün sonra yine çıkıyor gibi hissediyor ama emek verince bahçenin toparlandığını görmek de güzel bir his oluyor yine de böyle sıcak günlerde dikkat etmek lazım su içmek güneşten korunmak ve arada dinlenmek şart çünkü bahçe işi sabır işi biraz da yavaş yavaş yapmak gerekiyor
Beni çağırsaydın keşke çok severim insan idare etmesini çalıştırmasını etkilidr konuşmalarım güç verir azim veririm :D sen şunu yap sen şunları hallet tam benlik konular :D :D
Hocam ellerim acıyor
Ee.. nasır tutmadan bahçıvan olunmaz ki! O eller acıyacak ki o meyvenin, sebzenin tadı başka gelsin ağıza. Ellerini soğuk suyla bir yıka acısını hafifletir biraz da köylülere bak bakalım neden tükrüler ellerine... Yarına hazır olsun o nazik eller... Pes etme, organizasyon bende! :D
Yapmayın hocam benden bu kadar 😂
Arkadaşlarla bahçede oynarken taşın altından bi böcük çıktıydı kocaman bişiydi oda suratıma atladıydı o günden beridir bahçelere dikkat ederim
Çok kötü yaaa
Bence çok zevkli doktor
Yıpratıcı ve mental olarak zorlayıcı shdjfh
Hayır gayet zevkli ki
Akşamdan sabaha sabahtan akşama söylenebilirim ben hiç sevmedim 😒 ellerim acıdı zaten 🤦🏼♀️
Krem sürersen geçer 🤦🏻 bi şey olmaz
Ne kadar çözümcülsün 🤦🏼♀️ süreyim de geçsin thanks😂
Öyleyimdir 😏
Öylesin 😒
Bizizm evde de aynı bende korkuyorum böcek mocek bı şey çıkar arada kedi Felan da geliyor baya her yer ot oldu
zor ama keyifli. değiyor
Değil git çalış
Dsha gitmemmm
Biz hergün içindeyiz
Hangi köy
Köy sayılmaz ya
Kabul etmicenmi
Etmicem
Saygılar
Ben de temizliyorum
Zor bir şey evet
Uğraştırıcı
Makinası var alın
Ya onu getirmeyi unutuyorlarmışöüç haftadır manuele kaldık bu hafta mecbur shdjdhshd km