Tek amacım boş raflar, aşırı düzenli eşyalar. Ne bir poster ne bir duvar kağıdı yapıştırmak bunların hiçbirini yapmıyorum, ergenken poster vs. yapıştırıyordum ama o da çok ergence geliyor artık ki daha 20 yaşındayım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek amacım boş raflar, aşırı düzenli eşyalar. Ne bir poster ne bir duvar kağıdı yapıştırmak bunların hiçbirini yapmıyorum, ergenken poster vs. yapıştırıyordum ama o da çok ergence geliyor artık ki daha 20 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun yerine tablo al odaya farklı bir hava katar en azından
Bende 19 yaşındayım koyacak posterim yok sadece twice blackpink ve bts var
Ben 14-15 yaşındayken duvarımın bir kısmını sevdiğim karakterlerle çizimlerimle ful süslerdim ama artık çok boş geliyor bir de aşırı düzenleyim yani anlamıyorum
Bende öyleydim önceden hep yapardım sonra annem bana kızmaya başladı hevesim gitti annem de bir şey der diye yapmayı kestim
Kitaplığın 4 rafı var ikisinde kitap defter vs var diğer ikisinin boş olması bana aşırı iyi geliyordu sevgilimin aldığı oyuncakları da bir rafına koydum mesela onları hayatta kendim alıpta bir rafı boş yere doldurmazdım figürmüş vsymiş çok gereksiz gelirdi
Bana alan yok sana alan olmasına sevindim umarım çokça olur bende sadece kuromi figurleri var
Umarım sana da alan olur gönlünce olur her şey 🩷
İçinde gelmiyor demej ki, böyle şeyleri yapmak için önce senin istemen lazım
Evet boş geliyor belki de hevesimi aldığım içindir çünkü 14-15 yaşlarında duvarımı süslerdim sevdiğim karakterlerle veya çizimlerle falan
Olabilir. Herkes böyle şeylere heves etmeye devam edecek değil.
Mesela ben genç iken büyük akrabın evine gittim. Odasına onkadar bayıldım ki, her yer süs, değişik değişik aletler...
Evet ya bende kendi yaşıtlarıma bakıyorum duvarları süslü çizimler fotoğraflar vs ama kendi odama bakıyorum çok sade bir de gereksiz geliyor neden başkasının fotosu va benim odamda olacak ne özelliği var ki diyorum. Kitaplığım var neredeyse yarısı boştu sevgilim figür oyuncak vs aldı bir rafına onları koydum bana kalsa hiç almam bile gereksiz yere rafı doldurmak gibi gelşr
Kıyaslama kendini kimseyle. Sen içinden ne geliyor öyle yap
Bu yasta sevdigin sanatci resimler olur erkegun ise sksi sanatci olur
14-15 yaşında duvarımın tamamını çizimle sevdiğim karakteri yapıştırarak süslerdim ama hevesimi aldım herhalde artık o kadar boş geliyor ki ne işi var onların benim odamda diyorum
Kendini gelistir
yapay zeka ile odanın fotoğraflarını çekip yeni hale getir sonradan uygulayabilirsin dekorasyon olarak
Yalnızlık zor konu oda değil
Yalnızlıkla ne alaka sevdiğim birisinin posteri fotosu neden benim duvarımda olsun ki diyorum
Gerek yok zaten sade daha iyi
Kitap oku
ruh cagir sende
Rengi koyumu odanin
Bide ben