hoşlandığım çocuğun evine gittim, annesini ablasını falan tanıyorum o yüzden gittim, annesi çağırmıştı. Girişte kitaplık var, salonda da televizyon yok. Ablası da öğretmenmiş acaba ondan mı ama bana saçma geldi
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hoşlandığım çocuğun evine gittim, annesini ablasını falan tanıyorum o yüzden gittim, annesi çağırmıştı. Girişte kitaplık var, salonda da televizyon yok. Ablası da öğretmenmiş acaba ondan mı ama bana saçma geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır neden saçma olsun belki televizyon izlemiyorlardır
Televizyon olmamasını saçma görmek...
Vaktini hayatına hiç bir katkıda bulunmayacak şeyleri izleyerek geçirmek yerine, zihnini meşgul edecek ve geliştirecek uğraşlara fırsat yarattıkları bir ortamda yaşıyor olmaları güzel. Seni olumlu etkileyecek bir ortama girmişsin.
evet dediğin dogru çok modern ve tatlı insanlardı
Ya şöyle söyleyeyim sana mesela ben de kendi evimdeyim benim odamda televizyon var misafirler için bir oda ayarladım orada da televizyon var Ama salonda yok. Belki de onların evinde böyledir odalarda televizyon vardır
onların odasında da yok
İşte bu ilginç. Evlerinde televizyon olmaması Peki durumları kötü mü?
hayır dedim ya ablası öğretmen 75k maaş alıyodur babası da inşaat ustası 150k ordan geliyo annesi de çalışıyor evin içi de lükstü sence durumları kötü olma ihtimali var mı
babası günlük 5 bin alıyomuş
Peki sana bir şey soracağım Bu çok önemli bu aile tutucu bir aile mi?
hayır asla değil sevgilimin dini inancı zaten yok. Babasının ablasının da yokmuş
Yani evlerinde televizyon olmaması gerçekten çok ilginç hani ne düşüneceğimi de bilemedim sene kaç olmuş evde televizyon yoksa insan da düşünür değil mi acaba Bir sıkıntı mı var diye
bende anlamadım kitaplık vardı bide girişte
Yani bilmiyorum da çok ilginç ve inan ilk defa hayatımda böyle bir şey duyuyorum gerçekten çok saçma.
televizyon izlemenin aptallık getirdiğine inanıyo olabilirler. Sevgilim eğitim hayatında hep başarılı biriymiş çünkü. Telefonda reels çevirmek nasıl odak süresini azaltıyosa fazla televizyon izlemek de zararlıdır
Tamam fazla televizyon izlemek zararlı olabilir ama hiç televizyon olmaması da bence insanın kafasında bir soru işareti yaratıyor. Bak eğitim hayatında çok başarılı biriymiş diyorsun onun anlattığı kadarıyla biliyorsun. Bilmiyorum burada başka bir olay var ama ne çözemedim
yani mantıklı bi açıklaması yok hani telefonumuz var pcsi de var belki gerek duymamıştır ne gibi bi olay olabilir ki
Bilmiyorum ama yani Bu olayda bir mantıksızlık var bak izlemeyebilirsin Tamam olabilir ama evde hiç televizyon olmaması çok saçma
bilemedim ya
Ben de bilemedim yani hani çok enter gibi görünüp farklı şeyler de çıkabilir Sen yine de dikkat et lütfen
yuh bi televizyondan bu sonucu nası çıkardın jfjd
Bir televizyondan bunu çıkarmadım Ama yok televizyon bizi kötü etkiliyor yok Biz entelektüel bir aileyiz bunlar bana gerçekten çok saçma geliyor. Ve diyorum ya sana ilk defa hayatım boyunca böyle bir şey duyuyorum
haklısın bana da saçma geldi ama onlara mantıklı gelen bişey bize ssçma gelebilir gayet normal robot değiliz ki aynı düşünceye sahip olalım
Ama şöyle düşün bak yine aynı şeyi soracağım sana evde televizyon varsa illaki izlemen gerekmez. Ya dediğim gibi hani sonuç olarak Ne düşünmesi gereken sensin ama bana gerçekten çok mantıksız geldi. Benim de entelektüel arkadaşlarım var çevremde profesörü çok ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
korkutma beni jdjds
Amacım asla seni korkutmak değil ama sana bu konuda yardımcı olma gerçekten çok ilginç bak yine diyorum benim çevremde bir sürü arkadaşım var O kadar internetler insan var ki ilk defa evinde televizyon olmayan birini gördüm ve duydum. Neyse tanımaya çalış bir bakalım
ya bide instagramda gördüm tipini beğenip ilk yazan bendim. Yakışıklı çocuk hemen yüz verdi bana
Hemen yüz verince de senin de aklına şu geldi değil mi yakışıklı çocuk niye bana hemen yüz verdi niye böyle sıcak davrandı
evet benden hoşlanmasına şaşırdım
gizliden cıkarmısın özelden konussak
Şu an disardayim eve geçince konuşsak olur mu?
olurr
Tamamdır
Geldim
yazarmısın
gizliden cık ekliyim
İzlemiyorlardır olabilir
Maddi durumları yetmemiştir
maddi durumları iyi
Olmayabilir çocuğun odasını gördün mü
gördüm odasında da televizyon yok
Tamam olmayabilir
Başbaşa mi kaldınız odada