Güncellemeler
9 gü
19 yasındayımm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lezzetim fazla yok, nasıl düzeltebilirim böyle olup düzelten var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genel ev temizligi her zaman yapılan bir şey değil. Günlük olan temizlikse eğer toz kırıntı misali şeyler varsa olan yer temizlenir süpürülür. Ha iki üç günde bir de fişi takip odaları süpürmek iyi olur. Ardına ise toz kalktı ise küçük bir plastik. lehen veya kovaya su doldurup ıslatıp sıkarak toz olan yerleri eşya veya sehpaları silmek iyi olur.
Yemek konusunda ise videoları izleyerek yemek tariflerini okuyarak öğrenmek yapmak kolay
Hayatını istemediğin bişeyi zorlayarak geciremezsin bu yüzden isteyerek sorumluluğun olduğu için yapmayı öğrenip yavaş yavaş gelistir kendini bı sure sonra bu rutine alisirain
Öylede nazik bak bak hemen yoruluyormus hizmetçi tut eğer sağlık sorunun varsa. Yoksa paran varsa yine hizmetçi tut paran yoksa sağlıkliysan yoruldum ne öylede nazlı olma kalk yap kim yapacak evi bok götürür sonra. Yemekte internette dolu tarif aç yap
Youtubeda her şey var tüyoları öğrenebilirsin. Çabuk yorulmamak için spor yap muhtemelen çok hareketsizsin hantal olursun öyle
Kucuksun daha zamanla degisir gelisirsin hic kasma anne olduktan sonra guncelleme gelicek ve sen bile sana inanamiycaksin
En iyisi yapıyorsun, düzelir zaten zamanla ama yapanın kıymeti olmuyor böyle devam et hiç bozma
Ne güzel erken evlenmişsin şimdiki aklım olsa ben de erken evlenirdim
Erken evlenmenin avantajı nedir? Merakımdan soruyorum. 20 yaşındayım yaşıtlarım 17 yaşından beri evlenmeye başladı çoğunun 2 tane çocuğu oldu. Erken evlenenleri anlayamıyorum bana açıklama yaparsanız çok sevinirim.
Bende senin gibi evlenmek istiyorum. Ama sevgilim okul okuyo. Nasıl maddi geçiniyorsunuz?
çok çabuk nası yoruluyon
bi hastaneye gidip tahlil yaptırt
Ne tahlili
dahiliye gidip kan tahlili yaptırt
çok çabuk yoruluyom demişin eğer yaş aralığı doğruysa dediğim gibi bi tahlil yaptirmanda fayda var
19 yaşındayım
ben 27 yaşındayım koş deseler 5km nefessiz koşarım o kadar enerjiğim
sen 19 yaşında çökmüşün
erken evliğin özel bir nedeni var mı?
Kıyamam yaa minnoş seni
güzel sevişiyosan boş ver :)
Erken evlenmissin:(
maalesef
Severek mı evlendin peki?
Evet biraz karışık ama durumlar
Hmm anlatmak isterden dinlerim
Severek mi evlendiniz peki