Güncellemeler
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çok sıkıldım ya, kitap da güzel çıkmadı, hava da çok sıcak, film izleyesim de yok ne yapsam karar veremedim. Siz olsanız ne yapardınız 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Telefonda birşeyler izliyorum bazen müzik falan dinliyorum öyle
Telefona da çok bakmak istemiyorum 😅evde oyalanıp zaman geçirmek isterim 😅
film dizi spor
Mantıklı
Valla iş güç çalışmaktan sıkılmaya zaman olmuyor, yorğun geliyorm akşamları duş yemek derken biraz telefonda takılıp uyuyorm zaten
Benim de pazartesiden sonra öyle olacak 😅
Kız ora ne öyle adres ver 2 arkadaş daha alıp geleyim akşam mangal semaver yaparız
Evet güzel yer tam kafa dağıtmalık ama akşam vakti bu saatte çok sıcak oluyor
İhtiyaçlarımı giderecek kadar erzak alıp oraya gelsem 3 ayda kpss Yİ çözer atarım
Doğru huzurlu bir ortam da sınav sitresi ancak geçer 😂 ama pek öyle olmuyor ablamlar da bu manzaraya karşı 3 yıldır kpss hazırlanıyorlar ama olmuyor 😂
Kız sen 27 yaşında değil misin? Ablanlar kaç yaşında ki çalışıyorlar hala?
Ben 27 diğeri 28 diğeri de 30 😂
Peki sen kpss çalışmıyor musun? Üniversite vs bir şey yok mu?
Yok ben istemedim o zamanlar 😂 evde keyif yapmak daha işime gelmişti 😄
Aklıma şeytani bir fikir geldi. Yaşlar tutsa banko şu anda sana yazar yürürdüm. Sohbetin akıyor. Yanına gelir Kpss basardım ilk senin o bulunduğun yere atanırdım. Sonra seninle evlenir o tarlaları satın alır modern tarım yapardım. Bir yandan maaş+modern tarım. Tarımdan gelen parayı kendi üzerime değil senin üzerinden gösterir yolumu bulurdum. 🤔
Güzel hayal 😂tutarsa efsane olurdu
Tembel tembel oturup durma kah da kısır yap yiyek :D acısı bol ossun :)
Sarma bile sararım onlar zor işler değil ama sıkıldım işte kitabım da güzel çıkmayınca ne yapsam karar veremedim 😅
Domatesler kızarmıştır kah gidek iki sepet toplayak gelek :)
Bizim bahçe var eker biceriz az bir şey her sebze bitki var olur toplayalım 😄
Güneş toprağa kavuşsa, ortalık serinlese de yürüyüşe çıksak be 🙂 iki de domates alırız bi Kaya'nın üstüne oturup pindir zeytinle yeriz ahh be nasıl çekti canım varya 😂
Güncelleme deki dosya ne 😂 açmak için onay felan sual ediyor tıklasam bişi olur mu 😂 ayy tırstım
Evet olmadı önemli değil ya 😅
Tıklanınca geçilen ikinci level de şifre suali de yapacaksa boş ver tırsağım ben gorharım 😂 sanal medya dolandırıcılığı felan fişman aman 😂😂
Yok manzaranın videosunu atmıstım linkini olmadı ki 😂
Oluyo oluyo öğrencen 😂
Oldu mu link 😂
😂 daha iyisini yapabilirsin yi😂 titrek teyzoşlar gibi titrmiş elin 😂 sabit dut sabit
Ne yapayım çok fazla video çeken biri değilim normal 😂 daha çok resimle işim oluyor
Başımın datlı belası yaa 😂 öğretcem taam söz 😂
Yok çokta önemli bulmuyorum ben böyle iyiyim 😂
Maria puder de öyle diyodu 😂 ben böyleyim 😃😃
Maria puderi bilen birini burada bulmak sasırttı güzel romandı sizde herhalde Raif efendimiz 😂
Raif efendi acık canım sanki :) ben hiç öyle değilim
s a l a k tı yazdım canım şekline dönüşmüş :) bu nasıl bişi anlayamadım :D
Klavye kusuru olur öyle şeyler canım mıydı bilmem ama Maria puderi sevdi
Sevdi sevmesine de kadını koruyup kollayamadı. Seviyom lan seni var mı ötesi diyip çabalamadı alıp getirmedi türkiyeye, ahh raif efendi ah çok kızdım sana öyle kızı buldun sonra oralarda bi başına bıraktın yazık yazık çok ahh aldın raif efendi çookk.
Benim bir zamanlar sevdiğim adam gibiydi Raif efendi de sevdim deyip tam ailelere söylendi evlilik için bıraktı cabalamadı sonradan pişman oldu ama o kadar üzüldükten sonra çok bir anlamı yok artık bazı erkekler böyle maalesef sonrasın da değerini, kıymetini arıyorlar gerçi Raif efendi Maria puderi hamile haliyle bıraktı getiremedi yurduna klasik erkek işte
Büyük bir yanılgı içerisinde olduğunuzu hissetmemi sağlayan ifadeniz klasik erkek işte oldu. Bu bi yanılgı. Neymiş ki klasik erkek. Neden siz kadınlar erkekleri suçlamak ve tüm erkekleri aynı sepetin içine doldurup üzerine çıkıp tepeleyip suyunu çıkartıp bununlada övünme yarışındasınız? Yapmayın bunu her insan farklı her erkek de farklı, kalıplaşmış ifadelerden uzaklaşıp popüler kültürün dayatmalarıyla erkeklere düşmanlık etmeyiniz efenim.
Erkeklere düsman değilim sadece öyle olanlar çok elbette ki istisnalar var ama genel de bu durumu yaşayan çok fazla kız veya kadın var benim sitemim o tarz erkeklere
Bazılarının bedduayı hakettiğine inanıyorum :)
Bende öyle düşünüyorum
Akşam manzarasında kahve keyfi yaparken fotograf çek :)
ya kafa dengi bir sevgilim olsaydı da onunla takılsaydım. sağlam bir ilişki yıllardır tanıdığım bir kadın isterdim.
Uyku, film-dizi, internette gezinme... O tür. 🙃
Kalk spor yap kendini yor sıkilman gecer
Sabahları tempolu 2 saat yürüyorum zaten benim sıkıntım öğle saatlerinde baş gösteriyor
Calisiyor musun
Bu hafta başlıyacağım evrakları verdim
Calisma temposu iyi gelebilir belki
Bende öyle umduğum için karar verdim zaten hem birikim yapmak bana da iyi gelir zihnen diye düşünüyorum bakalım 😅
Neyse bakalim ne olacak sonun 😅
T@k! p atrim bu arada
Çıkıp biraz gezsen
Onu yapıyorum bu manzaranın orada ama ya sabah ya akşam o yüzden de gündüz sıkılıyorum
Öğlenleri zaten sıcak oluyor boş ver
Evet 😂 en çokta o zaman sıkılıyorum zaten evde
O zaman da burada zaman harca
Sanala girince ruhum daralıyor telefona boş boş baktım diye 😂
Çalışma gibi bir planın var mı
Evet salı günü iş başı bakalım hayırlısıyla 😅evde rahatlık battı da biraz
🤣 🤣 🤣
Çok güldüm
Yatak yorgan savasiyuruz
Herkesin derdi başka tabi
Sıkılmak suç mu ki olabiliyor bazen
Hayır ya Kötü anlamda söylemedim
Peki o zaman 😊
Senin canın sıkılıyor kitap film bunlar seni kesmiyor farklılık istiyorsun Kimisi Maaş yatmamış bunu düşünüyor Kimisi farklı bir derdi var Mesela bizim iş yerinde bir tane arkadaş vardı Bir tane film izlemiş çok beğenmiş tekrar izlemek istiyor ama üzerine Bayağı bir zaman geçtin istiyor O yüzden zaman hızlı geçtim diye dua et dedi böyle Derdi olan insanlar da var😂😂😂🤭
Haklısınız aslında evet benim ki rahatlığın batması oluyor sanırım 😂
Bu seıvak havalarda sıkıntı bunalım depresyon hepsinin olması çok normal ama istersen bi önerim var 🤭🤭
Depresyon da değilim ki öneri nedir
Depresyona da isen bu güzel haber Ama istersen kahve içersen falına bakarım🤭🤭
Bu sıcakta çok güzel uyunur.
Uyumak sıkıcı 😂hava güneşli olmasaydı bisiklet sürmek güzel olurdu
Şimdi uyu hava serinleyince bisiklete binersin.
Uykum yok yigenim doğdu onun heyecanından uyuyamam ki 🫠😄 akşam yürüyüşe çıkıyorum ben o daha keyifli oluyor
Akşam normal yürüyüş değil tempolu yürüyüş yapmak için şimdi uyu dinlen.
Bir şey yapamıyorsun bari dinlen. yani uyu.
Tempolu yürüyorum zaten 😂 yoksa nasıl fit kalabilirim 🤷
Oooo demek yeğenin oldu ve fitsin. =))
Bekar ablan var mı?
Evet var ama sanaldakilerle olmayız biz 😂
Ablan kavgacı biri mi?
Boş verin 😂 ablamları
Ablanlar ooo baya kalabalık abla tayfası =))
Evet iki ablam var 6 kardeşiz 😂
Becerikli ablan varsa beni sahiplenmesini söyler misin?
Kedi sahiplenir gibi =))
Biz hepimiz becerikliyiz ama sanala güvenmezler 🤷 görücü usulünü sadece tercih ediyorlar 😂
Tamam yaw gelip gösteririm kedimi.
Kendimi =))
Olmaz 😂🤷 görücü de bile herkesle görüşmüyorlar bu yaşa kadar sadece bir kişiyle görüstüler diğerlerinin hep resmine bakıp yok dediler size hayli hayli yok derler 😂
Hepiniz becerikliyseniz sizde Çerkezlik var.
Resimden konum tespiti yapıp ablanları bulacağım =))
Şimdiden bana enişte diyebilirsin :))
😂😂😂hadi bakalım kolay gelsin
Ooo videoda varmış ağustosta müsait olur musunuz?
İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Yok olmayız 😂
Tamam o zaman ağustosta geliyorum.
😂😂😂
1.80 boy 78 kilo fit bir erkek için uygun ablan var mı? =))
Ablamın biri 1.75 boyda onu en az 1.95 kurtarır 😂
Yok 🤷😂
1.75 uzun diğerinin boyu kaç?
Boş verin 😂
Ama 1.70 kısa bulunmaz 😂
Neden kısmetime engel oluyorsun? =))
Tamam bende 1.70 hatun istiyorum zaten. Hatunda 1.70 duyunca 😍😍😍 böyle oluyorum.
Allah kolaylık versin ablam biraz zor bir karakterdir 😂 ikizler kızı seve seve veririm ben güvenilir biriyseniz tabi 😂👻
İkizler derken? Ne kadar zor?
Hayatımı çekilmez hale getirebilir mi?
Bilmem tanıyınca anlarsınız 😂
Kavgacı ve geçimsiz biri mi?
Korkutma beni 😵😵
Sevdiğine nasıl olur bilmem kavgacı sayılmaz ama fazla titiz. çok otoriter biridir ve disiplinli maneviyatlı biridir 😅
Oooo iyiymiş namaz kılarken ben imam olurum
Disiplinli titiz kavgacı değil tamam olur bu iş =))
Göreceğiz bakalım 😂😁
Kötü alışkanlığı var mı?
Hayır yok ev kızı sigara dahi içmez ama sizin gibi biriyle evlenmez ki 😂 sanalda gezmediği için hiç bir sanal platforma bile girmiyorken buralar da gezen bir adamla değil evlenmek konuşmaz bile ayrıca bizim eve herkes gelemez her yiğidin harcı değil 🤷😂
Ev kızı bir zahmet sigara içmesin zaten =)) Ben bırak sigara içmeyi küfür bile etmem.
Benim memleketim için yiğidin harman olduğu yer derler.
Yanlış bir işin peşinde olmadığım için Allahın izniyle giremeyeceğim ev yok Yani iş yiğitliğe kaldıysa kolay o iş =))
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman 🤷
Dedi kodu yapar mı ablan?
Hobileri fobileri vs anlat biraz.
Ablamı tanımaya değer biriyseniz öğrenirsiniz kendisinden 🙂
Zor biriyse nasıl öğreneceğim?
Çalışıyorum
Mantıklı bende pazartesi çalışacağım ilk iş günüm olacak bu evde ki sıkılma hali de geçecek
Duş al üstün açık yatakta uzan uyu
Muhabbet etmek iyidir :)
Duşş
Duşu akşam yürüyüsünden sonra yapacağım
Bu sıcakta sürekli yapılır 😂
Yok o kadar sıcak değil evin içi
He iyi o zaman
Neresi orası
İzmir de bir yer 😅
Sana bakmak isterim