Köye yeni ev yaptık ama burada korkuyorum, sebebini bilmiyorum tuvalete girince
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Köye yeni ev yaptık ama burada korkuyorum, sebebini bilmiyorum tuvalete girince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence bu his düşündüğünden daha yaygın olabilir çünkü yeni yapılan bir eve özellikle de köy gibi daha sessiz ve alışık olmadığın bir ortama geçince insanın kendini tedirgin hissetmesi normaldir şehirde sürekli bir ses olduğu için insan kendini daha güvende hissedebilir ama köyde sessizlik ve yabancılık en ufak sesi bile büyütmene neden olabilir bu yüzden özellikle tuvalet gibi kapalı ve yalnız kaldığın alanlarda korku hissi daha fazla ortaya çıkabilir bana göre bu durum zamanla eve alıştıkça azalacaktır evi daha fazla kullanmak ortamı tanımak ilk zamanlarda ışıkları açık tutmak ve kendini rahat hissettirecek küçük alışkanlıklar edinmek iyi gelebilir eğer bu korku zamanla geçmez ya da günlük hayatını etkileyecek kadar artarsa o zaman bir uzmandan destek almayı da düşünebilirsin ama ilk etapta bunun yeni bir ortama alışma sürecinin doğal bir parçası olabileceğini düşünüyorum 🌸
Tuvaleye girerken okunacak dua var ezberle onu kullan gerisi Allah aemanet
Destur diyorum olur mu
Allahümme inni ezuzü bike minel hubsi vel habaisi de çıkarken de gufraneke de çok. Ben çok hamama vb giderim bunu söyleriz hep bu tarz yerlerde her türlü yaratıpın şerrinden Allah a sığınak anlamı
Her an delikten el çıkmasından korkmak gibi bir şey mi
Tuvaletten yılan çıkar dötünü yer
Ev güzel yeni tarzı öyle dışarda değil
Yılan evden gelmez zaten, gelir dötünü yer
nasıl bir korku? ne olacağından korkuyorsun?
Ya ne bileyim korku işte oysa mis gibi ev yaptık daha önce bi durum yasadım ben sürekli korku geliyor kendi evimde de mesela dolaşırım dışarda lavaboya pek girmezdim burada mecbur öyle dışarda da değil tuvalet
birisimi gelecek sanıyorsun
Korkacak ne var ki
Yabancı Şu an orası. Alısman lazm
Altında yatır vardır belki
Aile evi mi kendi eviniz mi eşinle
Issız ve sessizse olabilif
Cinler
Bilmiyorummm
Karadedeler olayı
Altında yatır mı var yoksa 🥹
gecer aksama abisi
Gece mi gündüzmu