Evimiz esintili bir yerde. Bazen esinti olmuyor, hava durgunlaşıyor ve küçük yakarca ve sivrisinek saldırısına uğruyoruz... Hem durgun havayı kırmak hem de sinekleri kaçırmak için tavan vantilatörü düşündüm. Klima kullanmayı sevmiyorum. Ayaklı vantilatör de baş ağrıtıyor, yer kaplıyor... Kumtel ya da Cata ne önerirsiniz? Yatak odası ve mutfak için de düşünüyorum 😋

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pek bilgim yok ama kullananlar sanki memnun tabi kaliteli olması lazım yoksa çıkabilir riski olabilir diye duydum 💁🏻♀️
Yaaaa 😱 dikkat etmek lazım.
Evet bencede bende korkarım öyle şeylerden ama iyi kaliteli bir ürün olursa risk düşer diye düşünüyorum 🙏🏻
Hmmm 🤔 kararsız kaldım
Klima aslında iyi ama tabi eğer dokunuyorsa olmaz sakıncalı 💁🏻♀️
Evet tikaniyorum hemen... Her yerim tutuluyor... Yatarken iyi ama 😂
Ayy o zaman olmaz bilirimm ya da farklı bir odada olsa eve yayılsa aslında güzel oluyor ben öyle yapıyorum yoksa dediğin gibi olmuyor 😅 O zaman kaliteli marka araştırılır aslında bu da olur çünkü memnun kalanda çok ☺️
Olabilir ya ama enerji tasarrufu var mı onu bilmiyorum çok elektirik yakacaksa biraz sıkıntılı olabilir
82w olanı gördüm. Küçük bişey düşünüyorum
Bilemiyorum magazada hiç sordun mu avantajı dezavantajı pişman olma alınca
Ben hep online alırım magaza gezmem ki 😂
Puu Allah ya 😂 git gör öyle al 😂
Bilemedim 😋
Sözümü dinle 😋
hic kullanisli degil, her gün toz alan biri degilsen ortaliga toz dagitiyo ve hapcirip duruyosun
Yaaa... Aklıma geldi bugün dedim yerdeki tozları uçurur da...
Bir yere kadar idare ediyor lakin mantık olarak oda içerisinde ki sıcak havayı dılaştırıyor
5 kanatlı olanları daha iyi
Sinekler için birebir bunun olduğu yerde sinek olmuyor
Bizim eski evimizde mutfakta vardı iyiydi yani, fena değil
mantıklı yer kaplayacağına tavanda dursun dönsün daha iyi modern bir görüntü hem hoş duruyor yani
Kullanmadan test edemezsin al dene derim
Sanırım öyle yapacağım 😋
Ama sinekle mücadele için önlemler almasın, ayrıca mümkünse klima çok iyi olur, sucak ve sinekli ortam çok ciddi sorunlar
Elektrikli sinek öldürücü aldım ama çok ses yapıyor uyurken...
Evet bazen klima açıyorum mecbur
Alışıyor insan hiç duymuyorsun hatta, güzel icat
Klimayı odaya göre uygun ayarda ayarlarsan doğal bir ortam olur en doğru ayarı bulmalısın
Çok dusukte bile tikaniyorum ben ya... Pek sevmiyorum ama bazen çok basık oluyor hava.
Klima açıkken pencereyi çok az açarak dengeleyebilirsin kendine göre
Daha kaliteli olanlardan taktir
Cok pahalı ya...
Olsun sağlam bir kere al koy biter
Bilemiyorum 🙄
Kiy Parana
Yok ki 😂
Bak ya seni seni kartla taksit vs al bir kez al
Nasıl bişey önerirsin 🤔 marka model fiyat
Çok yerde yıllardır görünen bilinen raks marka var ama yurtdışında daha farklı şeyler var
Hunter fan markasına bak bir
Raks mi 🤔 bı arastirayim
Avizeli lambalı model olur diye hunter fan a bak
Tamam bakıyorum teşekkürler 🥰
Ricakar wderim pahalı deme ucuz gibiler
Kullanıyorum çata iyi
Modeli nedir?
Yarın atıyım kutusundan
82 wtt iyi ama o
1155 ti sanırım modeli
Küçük kanatlı ve büyük kanatlı modeller var. Aynı zamanda üç modlu oluyor bazıları, ayarlamak kolay olur.
Yani idare eder
Marka model öneriniz var mı?
www.google.com/.../30w-kristal-camli-tavan-vantilatoru-e27-duy-kumandali-3-renk-ayarlanabilir-led-52-cm-beyaz-1359423%3Futm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3D23944131768%26utm_term%3D%26utm_content%3D815966934378%26utm_matchtype%3D%26utm_network%3Dg%26utm_device%3Dm%26gad_source%3D4%26gad_campaignid%3D23944131768%26gbraid%3D0AAAABBOe3JrbZYYqKrmFnoSPpEsYBOy22%26gclid%3DCjwKCAjwvNfSBhBiEiwAyaGMCc1x--2C9ffeHSqVTbwDwgj4cWHnscDMRMUCuepfmAFfhYhnXUzIDxoClPkQAvD_BwE
30 watt mis. Ürün güzel ama üst modellere bakayım. Teşekkürler 🥰
Tabi ))
Aslaaaaa
Mutfakta yag toplar topladıktan sonra duvara yag parçaları fırlatır oturma odasında salonda daha çok vakit geçirme durumu çocuk durumu vs bişe fırlatıldığında tehlike yaratır kullanmanızı tavsiye etmem
Nedeeeeğğnnnn 😱
Tavsiyem kullanmamanız tahmin ettiginizden daha tehlikeli düşme durumunda ya da ona bişe fırlatıldığında ve dedigim gibi mutfak katilidir kendisi eger titiz biriyseniz
Ya öyle şey mi olur yağ nasıl sicratsin 😂 üstüne yağ dökmezsen olmaz öyle 😂
🙂 20 yıldır mesleki hayatımda yüzlerce defa tecrübe ettim. Deneyin göreceksiniz 😀😀
Yag buharının pervane türbilansıyla yükselip pervaneye tutuna tutuna yag kaplayıp dönüş hızıyla duvara parça parça nasıl fırlatacak göreceksiniz
Ekonomik seçenek önerir misiniz o zaman yelpaze mi kullanalim 😏
Yer klimaları da ekonomiye uymuyor ise bence vantilarör kullanmanızı tavsiye ederim
Teşekkürler
Rica ederim
Takdır evi setinletirsin
Mantıklı bence
Mantıksızz
Neden
Bir tık işe yarıyor
Hmmm? Sizde ne marka model var?
Bende raino diye bir marka var
Bı bakayım ona teşekkürler
Ben kullanıyorum tavsiye ederim
Yandınmı