Arkadaşlar ben yeni bitmiş bir sitede ev aldım. Çocuklu olduğum için 1. kat daha uygun geldi, kimseyi rahatsız etmek istemedim oğlum çok hareketli bir çocuk olduğundan. Lakin benim gösterdiğim hassasiyeti komşularım göstermiyor. Kapımın önüne oğlumun bisikletini koydum, asla yan komşumun alanını işgal etmiyor ama 7 yaşındaki oğlu sürekli gelip oğlumun bisikletine vuruyor, düdüğünü çalıyor. Bu yan komşumla olan sorunum. Bir diğeri ise hemen karşı komşum; sürekli bir şeyler istiyor, sanırsın ben marketim. Üst komşularım da sürekli benim balkon yıkamamı bekliyor ki temiz balkonda kendi kirleri daha çok belli olsun, sürekli su döküyorlar. Ay günahlarını almayayım şimdi geçen gün de çocukları sanırsam balkonuma 200 lira atmış oyun sanarak sanırım. Ben de Allah bereket versin dedim. Ev sahibiyim, çok zorlukla taşındım, site yönetimi oturmuş değil herkes kendi kafasına göre iş yapıyor. Tartışma yaşayabileceğim seviyede insanlar da değiller. İnanın ki evimden soğudum... Kendimce çözüm bulmaya çalışıyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer