Ev & Yaşam 2 sa Evinde en rahat ettiğin yer neresi? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Koltuk, odan veya balkon benim en sevdiğim tabii ki de odam 🥰🫶🏼🌺🎀🍓🌻 Evinde en rahat ettiğin yer neresi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 3 dk İki yer var aslında.Biri karşıyadan karşı yakaya baktığım balkon.Ve kendimi dinlediğim tek kişilik koltuk. 0 0 Yorumla
Sanal_Hayatt Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 2 sa Oturma odası. O koltuğa uzanılacak , bacağın biri yukarı koyulacak sonra kumanda alınıp keyfe bakılacak. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 12 dk Mutfaktır ya, koltuğa uzanmak yerine saatlerce mutfakta zaman geçiriyorum 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 sa Ev & Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Kendi odam 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 35 dk Ev & Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. Yatağım 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 25 dk Ev & Yaşam konusunda 880 cevap paylaştı. Tabii ki odam 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Ev & Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Çatı ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İki yer var aslında.
Biri karşıyadan karşı yakaya baktığım balkon.
Ve kendimi dinlediğim tek kişilik koltuk.
Oturma odası. O koltuğa uzanılacak , bacağın biri yukarı koyulacak sonra kumanda alınıp keyfe bakılacak.
Mutfaktır ya, koltuğa uzanmak yerine saatlerce mutfakta zaman geçiriyorum
Kendi odam
Odam minik krallığımm
Balkonum. Yaz kış balkonda otururum
Her yer fark etmiyor bana.
Odam tabi
Yatağım
Yatakım
Tabii ki odam
Yatağım
Çatı ya
Karanlık bir köşe