Ev & Yaşam 2 sa Klima mı vantilatör mü? s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hangisi tercihiniz Klima Vantilatör Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 sa Süper Soru 🥳 Teşekkürler ❤️ Klima mı vantilatör mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 2 sa Ev & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Klima ama vantilatör de dursun bir kenarda. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 sa Ev & Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Normalde vantilatör derdim ama gerçekten kesmiyor beter ediyor adamı bu sıcaklar o yüzden maalesef klima 1 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 sa Klima bence yüzyılın icadı. Kim icat ettiyse mekanı cennet olsun. Her zaman her yer de en büyük klima. 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 sa Vantilatöre bu soruyu sor oda akrabalarını satar klima alır 1 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 sa İkisi de var ama klimayı açmadım daha vantilatör yetiyor şimdilik 1 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 49 dk Tabii ki klima 24 saat acik remene ev de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 sa klimayı icat edeni dünyada en güzellikler bulsun. Ama çevreye zararlıymış. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 53 dk Ev & Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Klima 1 0 Yorumla
Hossohbet3435 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 sa Klima 1 1 Yorumla Hossohbet3435 1 sa Vantilatör bile sıcak hava üflğyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Klima ama vantilatör de dursun bir kenarda.
Klimam çalışıyor 😂😂😂
Normalde vantilatör derdim ama gerçekten kesmiyor beter ediyor adamı bu sıcaklar o yüzden maalesef klima
Klima bence yüzyılın icadı. Kim icat ettiyse mekanı cennet olsun. Her zaman her yer de en büyük klima.
Vantilatöre bu soruyu sor oda akrabalarını satar klima alır
İkisi de var ama klimayı açmadım daha vantilatör yetiyor şimdilik
Tabii ki klima 24 saat acik remene ev de
Her ikisinde kullanıyorum
klimayı icat edeni dünyada en güzellikler bulsun. Ama çevreye zararlıymış.
Klimayla aşk yaşıyorum
Farketmez ikiside olur
Hasta olmasın
Klima
Yaz kış istediğin ayarda açabiliyorsun
Klima tabiki
Klima
Vantilatör bile sıcak hava üflğyor
klima kesinlikle tercihimdir
Klima şart
Klima
Klima