Kedi annesi yardımınızı bekliyor.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedi annesi yardımınızı bekliyor.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhabaaa kedi annesi! 🐈🤍
Benim de 2 kedim ve bir köpeğim var. Açık konuşayım... Onlar evin gerçek sahipleri, ben sadece kira ödüyorum. 😂 Tüy desen her yerde, mama kırıntıları ayrı, pati izleri ayrı... Böyle anlattığıma bakma asla şikayetçi değilim. 🥰 Şikayetçi olmamamın en büyük sebebi onları çok sevmem olsa da, ikincisi doğru robot süpürgeyi bulmuş olmak. 🙈
Evcil hayvanlı bir ev için robot süpürge seçerken en önemli kriterim gerçekten güçlü çekmesi ve bana sürekli iş çıkarmamasıydı. Yaklaşık bir aydır MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge kullanıyorum ve evdeki temizlik rutinimi inanılmaz rahatlattı.

Evcil hayvanı olanlar bilir tüy sadece koltukta olmuyor. Koridorda, halıda, mutfakta, hatta banyoda bile karşına çıkıyor. MOVA Z60 Ultra’nın 28.000 Pa emiş gücü bu konuda gerçekten fark yaratıyor. Gün içinde dökülen tüyleri, kum parçacıklarını, mama kırıntılarını ve tozları çok başarılı şekilde topluyor. Eskiden sürekli elimde dikey süpürge dolaşıyordum, şimdi o kadar ihtiyaç duymuyorum.
Benim için en önemli özelliklerden biri evcil hayvan dostu temizlik algoritması oldu. Kedilerin en çok vakit geçirdiği alanları daha sık temizletiyorum. Mama kabının çevresi, kum kabının önü ya da cam kenarındaki favori uyuma noktaları... Uygulama üzerinden istediğim odaları seçebildiğim için temizlik tamamen bana göre şekilleniyor. Böyle olunca bütün evi tekrar tekrar çalıştırmama gerek kalmıyor.
Yağmurlu günlerde köpeğimle dışarıdan geldikten sonra ya da su kabının etrafında bazen minik pati izleri oluşuyor. Bu konuda da HydroForce™ paspaslama sistemi ve rulo temizleyicisi gerçekten hoşuma gitti. Gerçek zamanlı temiz su desteğiyle zemini siliyor ve özellikle sert zeminlerde çok daha temiz bir görünüm bırakıyor.
Bir de halıya geldiğinde AutoShield™ teknolojisi sayesinde paspasını geri çekiyor ve nemi engellemek için koruma kalkanlarını açıyor. Halıların ıslanması gibi bir durum yaşamadığım için gönül rahatlığıyla çalıştırıyorum.

Benim kediler sürekli odalar arasında tur atıyor. MOVA Z60 Ultra’nın de aynı rahatlıkta hareket edebilmesi gerçekten şaşırtıcı. 😂 8 cm'ye kadar engel aşabilmesi sayesinde kapı eşiklerinde ya da seviye farklarında takılıp kalmıyor. Robot süpürge evi gezinirken ben de peşinden gezmek zorunda kalmıyorum. 🚶🏻♀️
Üstelik MaxiReach™ teknolojisiyle duvar diplerine ve köşelere kadar uzanabiliyor. Kedilerin oyuncaklarını sakladığı, tüylerin en çok biriktiği o köşeler var ya... İşte oralarda da başarılı.
Evcil hayvanlı evlerde temizlik kadar temizlik sonrası bakım da önemli. MOVA Z60 Ultra temizlik işi bittikten sonra istasyonuna dönüyor, toz haznesini otomatik boşaltıyor. Sonrasında paspasını 80°C sıcak suyla yıkıyor ve sıcak hava ile kurutuyor. Sürekli paspas çıkarıp temizlemek ya da toz haznesiyle uğraşmak zorunda kalmıyorum. Özetle evde hem kedi ve köpeklerime bakarken bir de robot süpürgeme bakmak zorunda değilim! 😂 Bu konforu yaşayınca insan eski düzene dönmek istemiyor.
Bonus olarak şunları söyleyebilirim: İstasyonu gerçekten çok şık. Evde ortada durmasına rağmen gözü rahatsız etmiyor. Premium bir görüntüsü var ve ev dekorasyonuna kolayca uyum sağlıyor.
Bir de 3 yıl garanti veriyorlar. Üstelik güçlü bir servis yapıları var. Böyle bir üründe bu detaylar bence çok önemli. 😎 Vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve MOVA websitesi üzerinden yapılan ilk alışverişte %5 indirim vermeleri de kullanıcı bütçesini düşündüklerini gösteriyor. 🥰

Benim için artık evde sürekli süpürge peşinde koşma dönemi bitti. Kediler tüy dökmeye devam ediyor tabii. 😂 Ama artık onların temposuna yetişen bir yardımcım var. Ben de o zamanı onlarla oyun oynamaya ayırıyorum. 🐾🐈
Cevap
171Cevap
Genelde böyle evlerde bir tane süpürge yetmez bir tane robot süpürge olması gerekiyor hani böyle gerçekten süpürgeyle ugrasmak istemediğin zamanlar için daha sonra bir tane kablosuz dikey şarjlı bir elektrikli süpürge gerekiyor herhangi bir marka olabilir zaten hepsi hemen hemen aynı temizliği yapıyor dürüstolmakgerekirse ama bir tane böyle sulu bir temizlik robotu gerçekten şart eğer evde çocuk ya da hayvan varsa haftada bir o temizlik robotu dolaptan çıkartılmalı güzel bir şekilde içine suyu koyup her yeri süpürmelisin öyle sadece robot süpürgeyle ya da dikey süpürgeyle ya da torbalı ya da torbasız herhangi bir süpürgeyle gerçekten temizlik hiçbir şekilde yapılmasın gerçekten temizlik isteyenler için sulu bir süpürge şart
İki kedi varsa robot süpürgeden önce kediler birbirini tavsiye ediyor olabilir. 😄 Ben olsam emiş gücü yüksek, fırçası tüy dolaştırmayan bir model seçerim. Yoksa süpürge evi değil, kedilerin hatıralarını toplamaya çalışıyor.
@MuzipFilozof der ki: Evde iki kedi varsa süpürge seçmiyorsun; tüylerle barış anlaşması imzalıyorsun.
Merhaba bizim de 3 kedimiz var 2 tanesi uzun tüylü biri normal tüylü ve öbek öbek tüy döküyorlar robot süpürgem var çoook memnunum ama markasını yazmayı tercih etmiyorum neden diyecek olursanız yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum bana kalırsa hemen hemen bütün robot süpürgeler evcil hayvan kıllarını temizlemekte çok iyi o yüzden uygun fiyatlı çokta dandik olmayan 15/20 bin arası bütün cihazları değerlendirebilirsiniz
Ben evime daha kediyi yeni aldım normalde köpek bakıyoruz ama benim eski robot süpürgem vardı markası güzeldi böyle herkesi öneriyordu ama hiçbir şekilde geri atıyor falan toplamıyor şu an o yüzden yine bir tane aldım onu da Yaklaşık bir aydır MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge kullanıyorum bayağı topluyor yani benim kedim de böyle bayağı tüy döken bir kedi onu kullanıyorum bayağı çıkıyor yani hiçbir sorun yok
Hiç kullanmadım, evde kedi yok ama çok besledim. Genel olarak robotları kullanışlı buluyorum, her gün temizlik yapmak yerine bunu biraz daha pratik hale getiriyor diyebilirim.
Biraz önce de birine aynı öneriyi yapmıştım, robot süpürge yerine şarjlı dikey süpürgelerden öneririm. Kullanması çok kolay ve bana daha pratik geliyor açıkçası.
Bence hepsi aynı ancak sık sık haznesi dolacağı için çöpünü istasyonda daha büyük hazneye boşaltan bir robot süpürge iyi olacaktır. Onun dışında havada uçuşan tüyler ve tozlar için hava temizleme cihazı da kullanabilirsiniz
Şu el süpürgeleri varya anam babam usulü, hortumlu, uzun borulu. en iyisi o. Robot süpürge kedi tüyü mü toplarmış.
Robot süpürge öyle güzel tüy topluyor ki hanzeyi açıp bakınca şaşırıyor insan
@BubiiBubii harbi mi, hangi marka yapıyor onu
Hiç eve hayvan alma taraftarı değilim sevmediğimden değil aksine bayılıyorum onlara ama alerjim var elim yüzüm gözüm şişiyor. Dışarıda beslemeye devam...
Çekyata çıkıp süpüren bulunmadığı sürece süpürgelerin hiçbir etkisi olmayacak benimki de beni yıprattı yaz geldi geleli
Movadan başka ultra mega süper bir süpürge tanımıyorum. Herkes zaten bu markayı çok iyi tanıyor 🧐
Şu an ki robot aüpürgelerin hepsi tüy topluyor bebce
Teknoloji gelişti
Ama bizim ev daha o teknolojilere ulaşamadı 😂
Bence MOVA, Xiaomi, Philips gibi markaların robot süpürgeleri evcil hayvanlı evler için en iyisidir.
Robot süpürge kadar kotu bir şey görmedim rahat duruyo ama değil özelikle tüy saç gibi şeyleri hergun temizlenen gerekiyo sert cisimleri cam gibi geri fırlatiyo. Eğer alicaksan Bosch ya da Dyson ın el ve ışıklı süpürgelerinden al en iyisi o tozlaruda iyi aliyo
Robot süpürge boş alacan hortumlu süpürgeyi kendin süpürecen çıkarıp ucuyla kediyi de süpürecen mis gibi vala
bende almayı düşünüyorum ama ilk önce kurutma makinesi alcam :-D
Bence kediler falan ev için uygun hayvanlar değiller, robot ile falan çözüm bulamazsınız yani...
Kaliteli mama, kaliteli kum, zamanında traş ve bakım.
Valla bizde köpek var ne yaparsak yapalım onların tüylerini yok edecek süpürge henüz yok bence
En mantıklısı, kedileri dogal ortamına bırakmak
En iyisi eski süpürgeler bence şimdiler eskinin yerini tutmuyor
Ürün yorumları önemli fikirler veriyor incelemek lazım
Hepside çok güzel bence aynı görevi yapıyor
Fiyat Kalite Performansta en iyi olanını al bence!
Hem robot süpürge hem de hava temizleyici kullanın diyorlar en iyisi öyleymiş Bir de nemlendirici tabii ki
kediler çok tüy döküyor eve almak mantıksız ama olanlar için ideal bir robot bence
Ayyy benim de almam gerekiyor acilen ya evden arındırmak çok zor kedi tüyünü
Kesinlikle gerekli bir şey hatta bir çoğumuzun aradığı ürün
Bende kuş var sadece ya. Onun da dökülen tüylerini ellerimle toplayabiliyorum 😄
Genelde ilk çıktığında herkeste Xiaomi vardı ben hiç almadım Dyson v15s kullanıyorum evimde evcil hayvan yok ama çok memnunum robot süpürge olanlar mobilyaların altına giremiyor halıya çıkamıyor diye şikayet ediyor
Benim kedi de sürekli tüy döküyordu aldım traş makinesini aldım bütün tüylerini mamasını da değiştirdim eskisi gibi dökmüyor artık
Bence robot süpürge alacaksan dream al ya da iyi raborocun en yeni modeli var saros 20 diye bir modeli var onu al hem eşiklerden atlıyor 8 santim yüksekliğinde yani çift eşikte hem de iyiyim 36.000 Pascal yani YouTube'dan şeylerine bak videolarına
İğrenç evde kedi köpek bakılır mı ya ev ahır gibi kokuyor
Şarjli dikey süpürgeler işini kolaylaştırır. Dyson felan gayet iyi aslında ama fiyatı yüksek.
Offf kedili evlerin en büyük problemi. Ev ahalısi için değil de gelen misafirler için çok büyük problem. Gelmeyin abi o zaman. İki kedimiz var biliyorsunuz yani.
Daha önce hiç almadım kedi için bir şey bilemiyorum 😭😭
Bence senin yerine olsam almam çünkü senin kendi yaptığın temizlikten daha kötü temizliyor ve işte tüylerin yarısından fazlası da kalıyor bence alma
Kedi besliyorum ama çok tüy döküyor bende elimi ıslatıp topluyorum süpürge kullanmıyorum
Midem kalktı asla almam tüy falan ne sokakta olur hayvan
Kedilere malt ve kedilerinize uygun mama vermek düzenli taramak sanırım çözüm (üç kedim var robot süpürgede var ama tüy işinden hala çıkabilmiş değilim)
Ben de kedi annesiyim. Tüyleri temizler mi diye merak ediyorum. Biraz yapışkanlar.
Bu süpürgelerden bende yok almayı düşünüyorum
Robot süpürge iyi degil dikey neden almıyosun?
Ben evde hayvan bakılmasına çok karşıyım, kedi olsun köpek olsun bahçede bir kulübe yaparsın orası evi olur.
robot supurge tavsıye etmıyorum normal kullan
Evcil hayvan olduğu sürece ve tüyün geçmez bence hayvanların yeri onların doğal ortamdır eve kapatmamalıyız
Kısa tüylü kediler hayat kurtarır ama uzun tüylü kedim de var ve bütün gün uyuduğu için etraf kirlenmiyor hsksnslnsls
Bizimki dizime kafasını sürtse hemen tüy oluyor yataktan iniyor onunla beraber bir tutam beyaz tüy düşüyor kdkkkd ama çok seviyorum napim
bizim evde siyah insansı bir süpürge var, eline silme başlığı verince aşırı iyi süpürüyo (sarj etme ihtyacı da yok)
Tüylerini 0 a vurmak hem kediler derinler mis gibi keyif çatarlar tabi kedilere de fikrini sormak lazım😂
MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürgeden daha iyisini ne gördüm ne duydum.
MOVA'nın iyi bir marka olduğunu düşünüyorum.
Bilmiyorum ama bence iyice araştırılmadan alınmamalı
Uygun sık sık temizlerswniz robotunuzu bir problem olmaz
Denemen lazım denemeden bilinmez kişinin isteğine verdiği cevaplar
Yani doğrusu bu konuda pek bilgim yok maalesef
Dikey süpürgeler güzel bence robota gerek yok
robot süpürge markalarını bilmem ama bence güvenilir sitelerden ve 1. el alın
Hiç biri bir işe yaramıyor düzenli temizlik yapacaksınızz
Yapay zeka ile kısa sürede detaylı bir araştırma yapabilirsin
Kediler tüy döküyorsa veterinerde traş ettir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?