Kedi annesi yardımınızı bekliyor.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kedi annesi yardımınızı bekliyor.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhabaaa kedi annesi! 🐈🤍
Benim de 2 kedim ve bir köpeğim var. Açık konuşayım... Onlar evin gerçek sahipleri, ben sadece kira ödüyorum. 😂 Tüy desen her yerde, mama kırıntıları ayrı, pati izleri ayrı... Böyle anlattığıma bakma asla şikayetçi değilim. 🥰 Şikayetçi olmamamın en büyük sebebi onları çok sevmem olsa da, ikincisi doğru robot süpürgeyi bulmuş olmak. 🙈
Evcil hayvanlı bir ev için robot süpürge seçerken en önemli kriterim gerçekten güçlü çekmesi ve bana sürekli iş çıkarmamasıydı. Yaklaşık bir aydır MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge kullanıyorum ve evdeki temizlik rutinimi inanılmaz rahatlattı.

Evcil hayvanı olanlar bilir tüy sadece koltukta olmuyor. Koridorda, halıda, mutfakta, hatta banyoda bile karşına çıkıyor. MOVA Z60 Ultra’nın 28.000 Pa emiş gücü bu konuda gerçekten fark yaratıyor. Gün içinde dökülen tüyleri, kum parçacıklarını, mama kırıntılarını ve tozları çok başarılı şekilde topluyor. Eskiden sürekli elimde dikey süpürge dolaşıyordum, şimdi o kadar ihtiyaç duymuyorum.
Benim için en önemli özelliklerden biri evcil hayvan dostu temizlik algoritması oldu. Kedilerin en çok vakit geçirdiği alanları daha sık temizletiyorum. Mama kabının çevresi, kum kabının önü ya da cam kenarındaki favori uyuma noktaları... Uygulama üzerinden istediğim odaları seçebildiğim için temizlik tamamen bana göre şekilleniyor. Böyle olunca bütün evi tekrar tekrar çalıştırmama gerek kalmıyor.
Yağmurlu günlerde köpeğimle dışarıdan geldikten sonra ya da su kabının etrafında bazen minik pati izleri oluşuyor. Bu konuda da HydroForce™ paspaslama sistemi ve rulo temizleyicisi gerçekten hoşuma gitti. Gerçek zamanlı temiz su desteğiyle zemini siliyor ve özellikle sert zeminlerde çok daha temiz bir görünüm bırakıyor.
Bir de halıya geldiğinde AutoShield™ teknolojisi sayesinde paspasını geri çekiyor ve nemi engellemek için koruma kalkanlarını açıyor. Halıların ıslanması gibi bir durum yaşamadığım için gönül rahatlığıyla çalıştırıyorum.

Benim kediler sürekli odalar arasında tur atıyor. MOVA Z60 Ultra’nın de aynı rahatlıkta hareket edebilmesi gerçekten şaşırtıcı. 😂 8 cm'ye kadar engel aşabilmesi sayesinde kapı eşiklerinde ya da seviye farklarında takılıp kalmıyor. Robot süpürge evi gezinirken ben de peşinden gezmek zorunda kalmıyorum. 🚶🏻♀️
Üstelik MaxiReach™ teknolojisiyle duvar diplerine ve köşelere kadar uzanabiliyor. Kedilerin oyuncaklarını sakladığı, tüylerin en çok biriktiği o köşeler var ya... İşte oralarda da başarılı.
Evcil hayvanlı evlerde temizlik kadar temizlik sonrası bakım da önemli. MOVA Z60 Ultra temizlik işi bittikten sonra istasyonuna dönüyor, toz haznesini otomatik boşaltıyor. Sonrasında paspasını 80°C sıcak suyla yıkıyor ve sıcak hava ile kurutuyor. Sürekli paspas çıkarıp temizlemek ya da toz haznesiyle uğraşmak zorunda kalmıyorum. Özetle evde hem kedi ve köpeklerime bakarken bir de robot süpürgeme bakmak zorunda değilim! 😂 Bu konforu yaşayınca insan eski düzene dönmek istemiyor.
Bonus olarak şunları söyleyebilirim: İstasyonu gerçekten çok şık. Evde ortada durmasına rağmen gözü rahatsız etmiyor. Premium bir görüntüsü var ve ev dekorasyonuna kolayca uyum sağlıyor.
Bir de 3 yıl garanti veriyorlar. Üstelik güçlü bir servis yapıları var. Böyle bir üründe bu detaylar bence çok önemli. 😎 Vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve MOVA websitesi üzerinden yapılan ilk alışverişte %5 indirim vermeleri de kullanıcı bütçesini düşündüklerini gösteriyor. 🥰

Benim için artık evde sürekli süpürge peşinde koşma dönemi bitti. Kediler tüy dökmeye devam ediyor tabii. 😂 Ama artık onların temposuna yetişen bir yardımcım var. Ben de o zamanı onlarla oyun oynamaya ayırıyorum. 🐾🐈
Cevap
18Cevap
Bence hepsi aynı ancak sık sık haznesi dolacağı için çöpünü istasyonda daha büyük hazneye boşaltan bir robot süpürge iyi olacaktır. Onun dışında havada uçuşan tüyler ve tozlar için hava temizleme cihazı da kullanabilirsiniz
Biraz önce de birine aynı öneriyi yapmıştım, robot süpürge yerine şarjlı dikey süpürgelerden öneririm. Kullanması çok kolay ve bana daha pratik geliyor açıkçası.
Şu el süpürgeleri varya anam babam usulü, hortumlu, uzun borulu. en iyisi o. Robot süpürge kedi tüyü mü toplarmış.
Robot süpürge öyle güzel tüy topluyor ki hanzeyi açıp bakınca şaşırıyor insan
@BubiiBubii harbi mi, hangi marka yapıyor onu
Şu an ki robot aüpürgelerin hepsi tüy topluyor bebce
Teknoloji gelişti
Ama bizim ev daha o teknolojilere ulaşamadı 😂
Bence MOVA, Xiaomi, Philips gibi markaların robot süpürgeleri evcil hayvanlı evler için en iyisidir.
Hepside çok güzel bence aynı görevi yapıyor
Fiyat Kalite Performansta en iyi olanını al bence!
Hiç eve hayvan alma taraftarı değilim sevmediğimden değil aksine bayılıyorum onlara ama alerjim var elim yüzüm gözüm şişiyor. Dışarıda beslemeye devam...
Robot süpürge bi bana mı kullanışsız mantıksız geliyor saçma para tuzağı bir ürün
Bu süpürgelerden bende yok almayı düşünüyorum
İğrenç evde kedi köpek bakılır mı ya ev ahır gibi kokuyor
Robot süpürge iyi degil dikey neden almıyosun?
Ben evde hayvan bakılmasına çok karşıyım, kedi olsun köpek olsun bahçede bir kulübe yaparsın orası evi olur.
robot süpürge markalarını bilmem ama bence güvenilir sitelerden ve 1. el alın
Hiç biri bir işe yaramıyor düzenli temizlik yapacaksınızz
Yapay zeka ile kısa sürede detaylı bir araştırma yapabilirsin
Samsung al guzel cekiyo supurge
Hangisi. Acaba bilmiyorum
Philips aldım ben ama bence huawei
Bu yüzden evde kedi beslemiyorun
Xiaomi but irobot olabilir keyfi
Harika güzel şey beğendim
Philips iyi heralde bilmiyom
Hayvan ev için uygun değil
Robot en iyisi kedi tüyü evin içinde büyük sıkıntı