Bazı markalardan ürün aldıktan sonra bir daha iletişim kuramıyoruz. Robot süpürge için güvenilir bir marka önerir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Bazı markalardan ürün aldıktan sonra bir daha iletişim kuramıyoruz. Robot süpürge için güvenilir bir marka önerir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Selam canım! 🤍
Ben elektronik ürün alırken sadece ürünün özelliklerine değil, markanın satış sonrası destek hizmetine de çok dikkat ediyorum. Çünkü ne kadar iyi olursa olsun sonuçta teknolojik bir ürün alıyoruz. Aklımdaki ilk soru her zaman "bir sorun yaşarsam karşımda gerçekten bir muhatap bulabilecek miyim?" oluyor. 🤔
Robot süpürge alırken de aynı şekilde düşündüm. Bir sürü modeli inceledim ama sonunda MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge’yi tercih ettim. Açıkçası karar vermemde sadece performansı değil, markanın sunduğu güven de etkili oldu. 🫶
En Sevdiğim Şey: Karşımda distribütör değil, doğrudan markayı bulabilmek 🤝
Eskiden elektronik ürün alırken en çok çekindiğim şeylerden biri distribütör konusu oluyordu. Bir sorun yaşadığımda biri başka yere yönlendiriyor, diğeri başka yere... Kiminle iletişime geçeceğimi şaşırıyorum.
MOVA'da hoşuma giden nokta, doğrudan markayla iletişim kurabiliyor olmam. 👏 Arada farklı bir distribütör olmadığı için süreç daha net ilerliyor. Böyle olunca insan ürünü kullanırken de daha rahat hissediyor.
3 yıl garanti gerçekten güven veriyor. 🛡️
Robot süpürge sonuçta uzun yıllar kullanılacak bir ürün. O yüzden garanti süresi benim için çok önemliydi. MOVA'nın sektör standartlarının üzerinde 3 yıl garanti sunması bana ciddi anlamda güven verdi. İleride bir problem yaşar mıyım diye düşünmüyorum, içim rahat.
Performans tarafında da beklentimi karşıladı. 💨
Benim evimde uzun saç problemi var. Birtakım kız neşeleriiii 😅 Bir de gün içinde oluşan toz ve kırıntılar… Z60 Ultra’nın 28.000 Pa emiş gücü sayesinde özellikle saçları, tozları ve günlük kirleri başarılı bir şekilde yok ediyor. Evet, yok ediyor. 🤓 Robot süpürgenin gerçekten temizlik yaptığını hissediyorsun. Özellikle yemek sonrası mutfakta oluşan kırıntılar için de kurtarıcım oldu.
Paspas performansı beklentimin üzerinde çıktı. 💧
Ben özelliği beni gerçekten şaşırttı. HydroForce™ sistemi sayesinde temizlik sırasında gerçek zamanlı temiz su desteğiyle zemini siliyor. Rulo temizleyicinin performansı da çok iyi. Özellikle mutfak ve antre gibi sık kirlenen alanlarda zemin çok daha temiz ve ferah görünüyor.
Sevdiğim diğer detaylar ise halıya geçtiğinde paspasını otomatik geri çekmesi ve nemi engellemek için koruma kalkanlarını açma özellikleri oldu. AutoShield™ teknolojisi sayesinde halıların ıslanması gibi bir durum yaşamıyorum. Sürekli başında beklememe de gerek kalmıyor.
Sanki mekanın sahibi: Evin içinde rahat hareket ediyor. 😅
Kapı eşikleri robot süpürgeler için bazen tam bir sınav oluyor. Z60 Ultra’nın 8 cm'ye kadar engel aşabilmesi sayesinde odalar arasında geçerken takılma problemi yaşamadım. Sürekli gidip kurtarmak zorunda kalmıyorum.
Bir de MaxiReach™ sistemi sayesinde köşeleri ve süpürgelik diplerini çok daha iyi temizliyor. Normalde hep gözden kaçan yerler oluyor ya, oralarda da başarılı.
Kendi kendini temizleme özelliği ile tam anlamıyla konfor sağlıyor.
Bence bu ürünün en güçlü taraflarından biri de kesinlikle bakım istasyonu. Temizlik bittikten sonra istasyonuna dönüyor, toz haznesini otomatik boşaltıyor. Sonra paspasını 80°C sıcak suyla yıkıyor ve sıcak hava ile kurutuyor. Ben sadece temiz su haznesini kontrol ediyorum, geri kalan işi büyük ölçüde kendi hallediyor. Bu kadar otomatik olması gerçekten büyük rahatlık.
Şunu da söylemeliyim, vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve MOVA websitesi üzerinden yapılan ilk alışverişte %5 indirim olması da gerçekten kullanıcı dostu bir marka olduklarının kanıtı. 🤩
Bence teknolojik bir ürün satın alırken sadece özelliklerine bakmak yetmiyor. Yıllarca kullanacağım bir ürünün arkasında güçlü bir servis yapısı ve ihtiyaç duyduğunda doğrudan ulaşabileceğim güvenilir bir marka olduğu bilmek en az performans kadar önemli. 😎
Bu yüzden MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürgeyi kesinlikle öneriyorum. Ürünü incelemek için hemen buraya tıklayabilirsin! 💛 Senin de memnun kalacağına eminim.
Ben Philips ve MOVA tavsiye ederim hem kalite hem kullanış hem de satış sonrası destek gayet iyidir derim.
Bunun için markaların yorum sayfası daha güzel fikir verir geri dönüşler önemli
Bunların içinde kamera olduğu ve her yere sızdığı hatta duştan çıkan bir kadını kayıt altına aldığı internete videosu düşmüştü o yüzden o günden beri bunları hiç sıcak bakmıyorum sizin tercihiniz
beni al en iyi marka benim😀hiç durmadan her yeri süpürürüm
Fakir markası olabilir
#Hükümdar
Fakir güzel bak iyi o hemde güzel temizliyor
al saros 20 bak keyfine misss
Dyson öneririm annem kullanıyor 3 senedir
Dreame bot d 10 plus harika bir ürün
Dyson philips fakir olabilir
Xiaomi markası gözün kapalı alabilirsin
bizimki hemen bozuldu çok iyi araştırmak lazım
alma ya çok gerekli bi ürün değil aslında
Fakir markası olabilir bence.