Önerilerinizi bekliyorum. Hayatımı kolaylaştıracak bir ürün önerin lütfen.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Önerilerinizi bekliyorum. Hayatımı kolaylaştıracak bir ürün önerin lütfen.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Merhabaaa! 💜
Bu soruyu görünce "galiba benden bahsediyor" dedim. 😅 Ben de sabah çıkıp akşam eve dönenlerdenim, çok yoğun çalışıyorum. Eve gelince bir de ev süpürüp paspaslamak bana gerçekten işkence gibi geliyor. Hafta sonunu da tamamen temizliğe ayırmak istemiyorum bu yüzden uzun araştırmalardan sonra MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge’yi keşfettim. Bir süredir kullanıyorum ve gerçekten ev temizliğiyle ilişkimi değiştirdi diyebilirim.
Ben işteyken ev temizleniyor ☕
En sevdiğim tarafı kesinlikle bu oldu. Sabah evden çıkmadan uygulamadan hangi odaların temizleneceğini seçiyorum. Ben gün içinde toplantıdan toplantıya koşarken, o da işini yapıyor. Eve geldiğimde yerde kırıntı, toz veya saç görmek yerine temiz bir evle karşılaşmak inanılmaz iyi hissettiriyor.
"Robot süpürge geziyor ama çekmiyor" devri bittiii 🧹
Benim robot süpürgeden en büyük beklentim gerçekten temizlemesiydi. Çünkü saçlarım dökülüyor, mutfakta sürekli kırıntılar oluyor… Bir de şimdi yaz geldi, sürekli camlar açık olunca tozlar içeri doluyor.
MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge'nin 28.000 Pa emiş gücü gerçekten fark yaratıyor. Özellikle saç, kırıntı ve günlük tozları tek seferde topladığını görmek beni çok mutlu ediyor. Sürekli aynı yerin üzerinden geçerek vakit kaybetmiyor.
Paspasları da gerçekten başarılı 💦
Paspas yapma özelliği olduğunu öğrendiğimde pek bir beklentim yoktu açıkçası. Ama MOVA Z60 Ultra’nın HydroForce™ sistemi ve rulo temizleyicisi ile gerçekten çok iyi. Temizlik sırasında temiz su desteğiyle zemini siliyor. Özellikle mutfakta yemek yaptıktan sonra oluşan hafif lekeleri çok iyi temizliyor, zemin çok daha ferah görünüyor.
Bir de halıya gelince paspasını geri çekmesi ve nemi engellemek için koruma kalkanlarını açma özelliği çok iyi düşünülmüş. AutoShield™ teknolojisi sayesinde halıların ıslanması gibi bir derdim olmadı. Sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorum.
Takılmadan evi dolaşması büyük konfor 🚪
Komşumun robot süpürgesi kapı eşiğinde durmadan alarm veriyor. 😂 MOVA Z60 Ultra’nın 8 cm'ye kadar engelleri aşabilmesi gerçekten işimi kolaylaştırdı. Oda geçişlerinde ya da küçük seviye farklarında takılıp beni çağırmıyor.
Köşeler konusunda da başarılı buldum. MaxiReach™ sistemi sayesinde süpürgelik diplerine kadar uzanabiliyor. En çok toz biriken yerleri bile gözden kaçırmıyor.
En sevdiğim özellik: Bakımını bile kendi yapıyor. 🤍
Sanırım beni en çok şaşırtan özellik bu oldu. Temizlik bitince istasyona dönüyor, toz haznesini otomatik boşaltıyor. Paspasını 80°C sıcak suyla yıkıyor, ardından sıcak havayla kurutuyor. Ben sürekli paspas çıkarıp temizlemekle uğraşmıyorum.
Tasarımı da evin içinde çok şık duruyor 🌿
Robot süpürgeler odanın bir kenarında öylece durunca görüntüyü bozabiliyor. MOVA Z60 Ultra’nın istasyonu da kendisi de oldukça modern tasarlanmış. Salonda ya da antrede dururken gözüme batmıyor, tam tersine modern bir görüntüsü var.
Bir de sektör standartlarının üzerinde 3 yıl garanti sunmaları ve güçlü servis yapısı bana güven verdi. Ayrıca, vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve MOVA websitesi üzerinden yapılan ilk alışverişte %5 indirim olması da kalbimi kazandı.
Temizlikle aram düzelsin diyenlere gönül rahatlığıyla MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürgeyi öneririm. 🚀 Benim işimi gerçekten çok kolaylaştırdı. Ürünü incelemek için hemen buraya tıklayabilirsin. Bence yoğun çalışan birinin kendi için alabileceği en iyi hediye olabilir. 💜
Roboroc s8 onerebilirim fiyatı da makul çalışması da iyi
Bende Xiaomi S10+ almıştım, memnunum 2nci senesi bitmek üzere. Bir kaç kişiye aldırdım, sonradan bu model kalmadı yenileri çıktı.
Bir de Roborock S8 veya Q8 (boşaltma hazneli) onlardan da kurulum yaptım. çalışıyor yani ve güzel de temizliyorlar kim ne derse desin.
Bu iki marka yedek parça için çok iyi. başka da macera aramayın bence.
Robot süpürge insanın kendini evet ya temizliyor diye kandirmasi.. ilizyon.. tren ya da moda oluncada patlayan bir şey.. robot süpürge yapan üreten satanin evinrr bile olduğunu sanmam.. evinde kedi köpek varsa onların tüyleri için belki :))
Henüz öyle bı ürün uretilmedi 3 secenegin var bu konuda hafta 1 temizlikçi çağırmak ya da kız arkadaşlarını eve kek kurabiye yemeğe çağırmak arada temizliği onlara yüklemek 3 bu en önemlisi evlenin hepsini eşine yaptırmak 😂😂 başka yolu yok
Eğer gerçekten çok yoğun çalışıyorsan ve temizliğe hiç vaktiniz yoksa, normal bir robot süpürge yerine kesinlikle kendi kendini temizleyen istasyonlu bir model almalısın. Diğer türlü her temizlik sonrasında toz haznesini boşaltmak, mopu çıkarıp yıkamak yine sana iş kalacak
Roborock Q Revo veya bütçeniz elveriyorsa Roborock S8 Pro Ultra olur Eğer bütçeyi bir tık daha aşağıda tutmak ama yine de bu konforu yaşamak isterseniz Xiaomi Robot Vacuum X10+ modeline de bakabilirsin
Robot süpürse de yine de senin de süpürmen gerekiyor. Evde hayvan varsa onun tüylerini günlük toplamak için robot süpürge iyi ama kırıntıları vs çok iyi almıyor
Hangi marka model kullanıyorsun ki? Bendeki çok iyi çekiyor
Robot süpürge sadece yerdeki tozlara yarar. Yine temizlik sayılmaz o
Kesinlikle mantıklı gersini kim yapicak 😂😂
Robot süpürgeyi çalıştırmadan önce evi çektik, kaç kişinin evinden de kurulum yaptım. Ev temiz dediler. Sonra süpürgeyi çalıştırdım, çıkanları görmeniz gerekiyordu.
Roborock kesinlikle alınabilir şikayetçi olanı görmedim daha 👌🏻
Her tür temizliği bilen, arzu ettiğin her yemeği yapabilen, canlı canlı sohbet edebilen, gece yatılı hizmet veren biri @Kerem2NT
Robot süpürgeler işe yaramıyor, bizzat kullandım. Kaliteli dikey süpürge alın. 5 dakikada süpürürsünüz her yeri.
Bi halta yaramıyor ya burada yazanlara hayret ediyorum , insanın kendini teselli etmesi o ya
Robot süpürge hiçbir işe yaramıyor boşuna para harcama bence
Sakın alma o seylerden aşırı gereksiz ve daha fazla yorucu git kablosuz Süpürge al
Robot süpürge aldım kendime kafasına göre takılıyor evin içinde 😅
Evde iki kedi var tüyleri alsın diye aldım ama masa sandalye ayaklarına taktik çarpiyor , gidip bir yerde takılıyor. temizliyor ama evin zemini de engelsiz olması lazım.
Abi bizde var bir halta yaradığı yok. Ne senin istediğin temizlikte süpürüyor ne istediğin sürede. Ben tüm eşyaları yerden kaldırana kadar süpürürüm zaten. Airfrayer gibi para tuzağı düşme
Trendyol yorumlara bakarak alabilirsin
Hiç bilgim yok ama bende almayı düşünüyorum yorumları takip edeceğim
Roborock tavsiye ederim. Bir çok ürün mevcut
Philips dikey Süpürge hem islak hem kuru robot süpürge ise yaramaz
önermiyorum zira heryeri düz ve engebesiz yapmak eşyaları ona göre ayarlamak bana göre değil
Xiaomi robot süpürge olabilir bence
İyide bu sadece supurucek gerisi bilasik oda derli toplu olması masada yemek yedi bıraktı tamam yerdeki kırıntıları aldı masa üstü nolucak 😂😂
Hizmetçi al bacım 🤣
😂😂bence evlensin en mantıklısı
Philips guzel ondan alabilirsiniz..
Bosch en iyi markadır bende kullanıyorum m onu
Roborock çok iyi tavsiye ederim
Evet senin için çok iyi olur
Bosch iyi ya vardı o markada bi ürün
Ben Kärcher kullanıyorum çok memnunum
Kendimi tavsiye eserin 😁😁😁
Kocamatik süpürge en iyisidir
Xiaomi mop 2 pro. Kesinlikle tavsiye ederim
hiç biri tam detaylı temizlemez