Önerilerinizi bekliyorum. Hayatımı kolaylaştıracak bir ürün önerin lütfen.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önerilerinizi bekliyorum. Hayatımı kolaylaştıracak bir ürün önerin lütfen.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhabaaa! 💜
Bu soruyu görünce "galiba benden bahsediyor" dedim. 😅 Ben de sabah çıkıp akşam eve dönenlerdenim, çok yoğun çalışıyorum. Eve gelince bir de ev süpürüp paspaslamak bana gerçekten işkence gibi geliyor. Hafta sonunu da tamamen temizliğe ayırmak istemiyorum bu yüzden uzun araştırmalardan sonra MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge’yi keşfettim. Bir süredir kullanıyorum ve gerçekten ev temizliğiyle ilişkimi değiştirdi diyebilirim.

En sevdiğim tarafı kesinlikle bu oldu. Sabah evden çıkmadan uygulamadan hangi odaların temizleneceğini seçiyorum. Ben gün içinde toplantıdan toplantıya koşarken, o da işini yapıyor. Eve geldiğimde yerde kırıntı, toz veya saç görmek yerine temiz bir evle karşılaşmak inanılmaz iyi hissettiriyor.
Benim robot süpürgeden en büyük beklentim gerçekten temizlemesiydi. Çünkü saçlarım dökülüyor, mutfakta sürekli kırıntılar oluyor… Bir de şimdi yaz geldi, sürekli camlar açık olunca tozlar içeri doluyor.
MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge'nin 28.000 Pa emiş gücü gerçekten fark yaratıyor. Özellikle saç, kırıntı ve günlük tozları tek seferde topladığını görmek beni çok mutlu ediyor. Sürekli aynı yerin üzerinden geçerek vakit kaybetmiyor.
Paspas yapma özelliği olduğunu öğrendiğimde pek bir beklentim yoktu açıkçası. Ama MOVA Z60 Ultra’nın HydroForce™ sistemi ve rulo temizleyicisi ile gerçekten çok iyi. Temizlik sırasında temiz su desteğiyle zemini siliyor. Özellikle mutfakta yemek yaptıktan sonra oluşan hafif lekeleri çok iyi temizliyor, zemin çok daha ferah görünüyor.
Bir de halıya gelince paspasını geri çekmesi ve nemi engellemek için koruma kalkanlarını açma özelliği çok iyi düşünülmüş. AutoShield™ teknolojisi sayesinde halıların ıslanması gibi bir derdim olmadı. Sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorum.

Komşumun robot süpürgesi kapı eşiğinde durmadan alarm veriyor. 😂 MOVA Z60 Ultra’nın 8 cm'ye kadar engelleri aşabilmesi gerçekten işimi kolaylaştırdı. Oda geçişlerinde ya da küçük seviye farklarında takılıp beni çağırmıyor.
Köşeler konusunda da başarılı buldum. MaxiReach™ sistemi sayesinde süpürgelik diplerine kadar uzanabiliyor. En çok toz biriken yerleri bile gözden kaçırmıyor.
Sanırım beni en çok şaşırtan özellik bu oldu. Temizlik bitince istasyona dönüyor, toz haznesini otomatik boşaltıyor. Paspasını 80°C sıcak suyla yıkıyor, ardından sıcak havayla kurutuyor. Ben sürekli paspas çıkarıp temizlemekle uğraşmıyorum.
Robot süpürgeler odanın bir kenarında öylece durunca görüntüyü bozabiliyor. MOVA Z60 Ultra’nın istasyonu da kendisi de oldukça modern tasarlanmış. Salonda ya da antrede dururken gözüme batmıyor, tam tersine modern bir görüntüsü var.

Bir de sektör standartlarının üzerinde 3 yıl garanti sunmaları ve güçlü servis yapısı bana güven verdi. Ayrıca, vade farksız 6 aya varan taksit imkanı ve MOVA websitesi üzerinden yapılan ilk alışverişte %5 indirim olması da kalbimi kazandı.
Temizlikle aram düzelsin diyenlere gönül rahatlığıyla MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürgeyi öneririm. 🚀 Benim işimi gerçekten çok kolaylaştırdı. Ürünü incelemek için hemen buraya tıklayabilirsin. Bence yoğun çalışan birinin kendi için alabileceği en iyi hediye olabilir. 💜
Cevap
163Cevap
Ben bi ürün alacaksam yapay zekaya sorup bütün ürünleri karşılarştır yorumlarıyla beraber ve özellikleri yaz ve en iyisi hangisi yaz diyorum ve genelde en kaliteli olanını gösteriyor robot süpürgeler ilgi alanıma girmediği için tavsiye edemiyorum birde benim evim olsa robot süpürge almam güvenilir bi ürün değil olmasına da gerek yok
Herhangi bir marka böyle fiyatı 5000 TL’ye falan geçen toz Torbalı bir süpürge alırsan iki haftada bir kere bile evi süpürsen zaten o ev kirlenmez önemli olan süpürgenin toz torbalı olması çünkü toz torbasız makineler filtresi ile falan çok uğraştırıyor temizlik yaparken tıkanıyor falan sürekli toz torbaları da hiç öyle bir sıkıntı yok bir tane torba tak iki sene bile değiştirmesen dolmuyor bazen eğer toz torbası kapasitesi büyükse.
Abi bizde var bir halta yaradığı yok. Ne senin istediğin temizlikte süpürüyor ne istediğin sürede. Ben tüm eşyaları yerden kaldırana kadar süpürürüm zaten. Airfrayer gibi para tuzağı düşme
Henüz öyle bı ürün uretilmedi 3 secenegin var bu konuda hafta 1 temizlikçi çağırmak ya da kız arkadaşlarını eve kek kurabiye yemeğe çağırmak arada temizliği onlara yüklemek 3 bu en önemlisi evlenin hepsini eşine yaptırmak 😂😂 başka yolu yok
Merhaba canım ben MOVA, Philips, Xiaomi gibi markaların robot ve dikey süpürgelerini tavsiye ederim hepsi oldukça kaliteli, uzun ömürlü ve kullanışlıdır.
Sana çok saçma gelecek ama 4.5 yıla kadar yapay zeka destekli robotlar tanıtılmaya başlayacak. Bunlar gündelik hayattaki robotik otonom işleri yerine getirebilecek türden robotlar olacak. O zaman gelince bir daha düşün ama şimdi değil
Robot süpürgeden daha etkili bir yöntem önereyim: Bir arkadaşınız “Akşama size geliyorum,” desin. Ev yirmi dakikada temizleniyor; şu ana kadar hiçbir yapay zekâ mahalle baskısının performansına ulaşamadı. 😄
Evime robot süpürge almayı düşünmüştüm bir zaman içinde ama çoğu kişiden robot süpürge için şikayet duydum yani evdeki dökülen saçları falan çekince bozuluyormuş hemen önden iyice bir süpürüyorlar sonra robotu çalıştırıyorlar diye duyuyorum
Robot süpürge sadece yerdeki tozlara yarar. Yine temizlik sayılmaz o
Kesinlikle mantıklı gersini kim yapicak 😂😂
Evime robot süpürge almayı düşünmüştüm bir zaman içinde ama çoğu kişiden robot süpürge için şikayet duydum yani evdeki dökülen saçları falan çekince bozuluyormuş hemen önden iyice bir süpürüyorlar sonra robotu çalıştırıyorlar diye duyuyorum...
Bence robot süpürge de hayatımızı kolaylsştırmıyor evi süpürmeyelim diye aldık geçen aydan beri sürekli sarjı bitiyor diye bölerek temizlik yapıyor ev 2+1 3 saatlik iş tüm gün sürüyor peşinden eşyaları topla kaldır toz al yerleştir. Kedimiz var korkuyor ayrıca içine toz filtresi almak gerekiyor ayrı. Kaplsrını sürekli su değişimi var vs kısaca kendin süpür geç bacım ya
kesinlikle öneririm çalışan insan için özellikle çok kolaylaştırıcı sil süpür sürekli temiz uzaktayken o çalışıyor 2 kedim var her gün robot kullanıyorum sürekli ev temiz kalıyor
Robot süpürse de yine de senin de süpürmen gerekiyor. Evde hayvan varsa onun tüylerini günlük toplamak için robot süpürge iyi ama kırıntıları vs çok iyi almıyor
Benim evde var roborox işimi görüyor iki fonksiyon birincisi sadece süpürme ikincisi ufak bir paspası var su haznesi var silip süpürüyor tek sıkıntı en uç köşeleri almada onun harici memnunum
Her ne kadarda ince temizlik yapamasamda Bende yoğun çalışıyorum üç vardiya ve işten sonra spor ama yinede temiz tutmaya çalışıyorum, ayrıca ev temizliği için robota güvenemem ))
Son çıkan modellerde başarı oranı yüksek ama yanına dikey de almanı taavsiye ederim ikisi de 100 bin civarı maliyet bulur ama
Yeri geliyor 10 11 saat çalışıyorum eve gelince temizliği yapar öyle yatışa geçerim sen 9 saaten fazlada çalışmıyorsundur heralde.
Açıkçası robot süpürgelerin patlayıp evi harap edebileceğini öğrendikten sonra hiç istemedim. Bence bunu da düşün.
Robot süpürge alınca temizlik yapmış olmuyorsun ama?
Haftada bir yardımcı almak daha mantıklı bence
Eğer tek başınıza yaşıyorsanız veya az kişi kesinlikle ideal gitmeden önce kendi kendine yapıyor ideal
Robot süpürgeler işe yaramıyor, bizzat kullandım. Kaliteli dikey süpürge alın. 5 dakikada süpürürsünüz her yeri.
Sakın alma o seylerden aşırı gereksiz ve daha fazla yorucu git kablosuz Süpürge al
robot süpürge çok güzel temizlemiyor insan eli gibi olmuyor tabii ki ama yoğunum diyorsan biz roborock kullanıyoruz annem gayet memnun, vakit buldukça kendin de temizlik yapsan uzun süre makineye bırakmasan daha iyi olur tabii ki
Xiaomi s20 vaccum + almayı düşünüyorsan benimki satılık kullanmıyorum evim kirlenmiyor
Cok pahalilarda var ucuzda. Senin bütçen ne onemli olan o. Roborck ve xiaomi güzel
Bir bilgim yok maalesef o yüzden yardımcı olamayacağım
Kirletme, dağıtma.
Evcil hayvanın varsa kurtul. Çiçeklerin varsa azalt.
mova 60 z ultra al bence googleda arat bulursun yeni çıkmış mükemmel süpürge
Yani teknoloji şuanda bile yeterli değil ama yine de alacağım diyorsan bak bakalım
#Hükümdar
Artık camları bile silmek için güzel ürünler çıkarmışlar Bir bak derim
Robot süpürge temizliğin tamamını yapmıyor ki? Hadi yerleri süpürdü sildi, geri kalanlar? :D
mop özelliği olanlardan uzak durmanı tavsiye ederim
Bir kaç model arasında kaldığında yapay zekaya sor seçim yapmanı kolaylaştırabilir.
Engin her yerini temizleniyor. Gırgırın bir üst leveli işte
valla bizde bi tane varda markası ne bilmem güzel ama le konuşunca falan geliyor
Robot süpürge hiçbir işe yaramıyor boşuna para harcama bence
Marka modelinden ziyade çekim gücüne dikkat etmenizi öneririm. Bu bağlamda xaomi markasının 8000 çekim gücüne sahip bir modeli benim kullandığım ve memnun olduğum bir model
Robot süpürge bir statü göstergesidir kadınlara göre.
Bende işe yaramadı. Yine de ben temizliyorum.
ya bizim evde var o kadar da kullanıslı değil olsa da olur olmasa da şöyle söyliyim onun calısması için eşyaları vs kaldırırken iki süpürge açsan daha kolayına denk geliyo
Evini MOVA Z60 Ultra Roller Complete Robot Süpürge birak o işini yapar.
bence robot süpürge fazla bir işe yaramıyor hep onun arkasından gidiyorsun halıyı kaldırıyorsun temizlemesi için , bilmiyorum yin de param çok diyorsan alabilirsin
Hem çalişip evini temizleyen hanım kardeslerimizde var supurgeyı ne yapcanız yaw ıyıce robotlara bagladınız herseyı al elıne el supurgesını temızle 😀😀😀
Fiyat belirt lütfen yoksa düz mantık ne kadar pahalı o kadar iyi
Robot süpürge aldım kendime kafasına göre takılıyor evin içinde 😅
Evde iki kedi var tüyleri alsın diye aldım ama masa sandalye ayaklarına taktik çarpiyor , gidip bir yerde takılıyor. temizliyor ama evin zemini de engelsiz olması lazım.
Aşkım o yenı çıkan robot süpürge ler var ama pahalı hem koltuk yıkama hem silmek hem toz almak için çok iyi olur
Bence kendi ihtiyaçlarına göre bi model araştır mesela bazıları yerleri ıslak bile siliyo onlardan alabilirsin
Ben olsam haritalama özelliği iyi olan ve kendi kendini boşaltabilen modellere bakardım, sürekli uğraşmak zorunda kalmazsın.
Alışveriş uygulamalarında çok satanlardakilerin incelemelerini izle yprumlarına bak ve kendine en uygun olanı böylece bulabilirsin
Spesifik olarak bi cevabım yok ama siyah olanlarından alman daha iyi hem daha ucuz hemde daha verimli çalışıyorlar
Robot süpürge hayaldeki süpürgeyi yapmıyor yerde halı yoksa yüzeyiniz komple eşyasız parkeyse belki o zaman biraz kullanışlı olabilir.
Evcil tüylü bı hayvan varsa robot süpürgeleri iyi de ev temizligi için temizlik şart ne yazık ki
Haftada sadece 1 saat ayırmak yeterli. Bunun yerine robot almam, gerek yok. Vücudun, kaşların çalışması gerek
Bana değil, evde benden daha düzenli yaşayacak bir robot süpürge lazım. Ben işe gidiyorum, o mesaiye başlasın. 😂
Hepsi aynı zaten mantıksal olarak marka, teknik destek alabileceğin ve seni maddi olarak zorlamayacak bir tane alabilirsin
Robot supurge kurtarmaz gibi ya illa dip köşe girişmek gerek
Kocam tabikide başka yardım edecek birisi olmasın sadasd
Bende araştırıyorum silme özelliği olması önemli
Kesinlikle haftada 1 temizlikçi almak en kolayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?