Ev & Yaşam 4 gü Harita desenli aynayı nasıl buldunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Güncellemeler4 gü Ay pardon ayna 😄 Harita desenli aynayı nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 4 gü Ev & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaldırın bunu yerden. Ben ülke haritası çiğnemem. 😄 0 5 Yorumla isilaysunaoglu 2 gü Yerde değil zaten kral duvarda Yorumla SymrnaCityStyle 2 gü Ona bakarsan halı da değil zaten. Yorumla isilaysunaoglu 2 gü İşte ben de onu diyorum ya bak ayna yazıyor yukarıda :) Yorumla SymrnaCityStyle 2 gü Soruyu cevapladığımda başlıkta halı yazıyordu. Yorumla isilaysunaoglu 2 gü Ha evet şu an fark ettim aşağı ayna diye düzeltmiş sorunun sahibi okey şimdi çözdük Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Duvarda mı yürüyeceğim 0 0 Yorumla
Kader1313_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 gü Ayna ne zamandan beri halı olarak karşımıza çıkıyor 😂 1 1 Yorumla u SilverBlooming 4 gü Ayy yanlış oldu 😄 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 gü Açık ve net söylemek istiyorum ki hiç begenmedim 😀umarım zamanla buna benzer aynalar vs üretilmez. 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 gü Bence görselde ki ayna mı yoksa halı mı, onu tartışsak daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 4 gü Bu tarz parça parça aynaları birleştirip ayna tasarımı yapmıştım duvara. 0 1 Yorumla Eğitilme 4 gü Kaç dk sonra. Soruların KS platformu için kullanılıyor yani. Bi Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 4 gü Bu halı değil ayna. Ayrıca aramadım dolayısıyla bulmadım 0 0 Yorumla
Zakasevo Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 4 gü Türkiye desenli olsaydı beğenirdim. Bu ya afrika kıtası ya brezilya. Zannımca afrika kıtası 0 1 Yorumla BatTzionLeOlam 4 gü Afrika... Bresilya ile alakası yok. Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Tam Kanuni Sleyman'a göre. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Gayet güzel ve zevkli hoşuma gitti 0 0 Yorumla
ismimisöylemesem_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 gü Halı mı bu 0 1 Yorumla u SilverBlooming 4 gü Ayna ya yanlış yazmışım Yorumla
Satanistkesencat0 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 4 gü Ledli aynalar hoş duruyor ama halı nerede? 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Iyi bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kaldırın bunu yerden. Ben ülke haritası çiğnemem. 😄
Yerde değil zaten kral duvarda
Ona bakarsan halı da değil zaten.
İşte ben de onu diyorum ya bak ayna yazıyor yukarıda :)
Soruyu cevapladığımda başlıkta halı yazıyordu.
Ha evet şu an fark ettim aşağı ayna diye düzeltmiş sorunun sahibi okey şimdi çözdük
Duvarda mı yürüyeceğim
Ayna ne zamandan beri halı olarak karşımıza çıkıyor 😂
Ayy yanlış oldu 😄
Açık ve net söylemek istiyorum ki hiç begenmedim 😀
umarım zamanla buna benzer aynalar vs üretilmez.
Bence görselde ki ayna mı yoksa halı mı, onu tartışsak daha iyi olur.
Bu tarz parça parça aynaları birleştirip ayna tasarımı yapmıştım duvara.
Kaç dk sonra. Soruların KS platformu için kullanılıyor yani. Bi
Bu halı değil ayna. Ayrıca aramadım dolayısıyla bulmadım
Türkiye desenli olsaydı beğenirdim. Bu ya afrika kıtası ya brezilya. Zannımca afrika kıtası
Afrika... Bresilya ile alakası yok.
Yani olmasada olurmuş ama hoş biseye benziyor
İyi bir fikir gerçaktan.
Evet harita desenli duşa kabin güzelmiş
Tam Kanuni Sleyman'a göre.
Olmasa da olur
Gayet güzel ve zevkli hoşuma gitti
ayna sanki bu ama sen bilirsin
Galiba ben kör oldum.
Ayna'dır O Halı Değil, Hoş Duruyor.
Halı nerede ben neden göremiyorum
Halı mı bu
Ayna ya yanlış yazmışım
Ayna güzel
Ledli aynalar hoş duruyor ama halı nerede?
Çok değişik ama hoş
Çok güzel göriniypt
Dekoratif. Hoş.
Guzel
Güzel
Iyi bence
Kötü
Duvar a daha çok benziyor sanki
Ortama göre değişir
Bu ayna yalnız 🤷♂️
Sevöedim
Bence güzel