Sizden yardım istedim ama haber vermedim sonra sorry... İstanbul'da evimi seçtim aldım. Bu arada teşekkür ediyorum fikirleriniz için. Ne düşünüyorsunuz geleyim mi.

Perikizi0007
Sizden yardım istedim ama haber vermedim sonra sorry... İstanbul'da evimi seçtim aldım. Bu arada teşekkür ediyorum fikirleriniz için. Ne düşünüyorsunuz geleyim mi.

Perikizi0007
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet gel türkiye cennet gibi tatil için çok güzel bir yer.
Gelme sakın Gelme bir aya kalmaz ölürsün ya da taciz edilirsin psikolojin bozulur
Onun yaşadığı yerde O süre bir hafta
@KorTen onun yaşadığı yer nere Uganda mi
İtalyada yaşıyormuş ve bu adam saçmalamış
@Eliffuzmz bencede saçmaladı😄
@KorTen ben saydığin hiçbir ülkeye imrenmiyorum daha fazla sallama knk. Bizim ülke teksasi geçti bu ülkede yasanmaz
Mükemmel değiliz ancak abarttığın kadar da değiliz.
@KorTen abarttigimdan daha fazlayizz
boş ver bacım erkek o anlamaz hayatında kaç kere tacize uğramış
@Eliffuzmz aynen öyle
@Eliffuzmz kızlarim boş verin fazla abarti
Soranın bahsettiği ülke İtalya, Türkiye ayarındadır. 30 dan fazla şehrine gittim. Kuzeyi gelişmiş, güneyi sefalet. Hatta belki soran görmemiştir ama ben yazayım. THY nin neredeyse ev sahibi gibi olduğu Bologna Havaalanının az ötesindeki dağlarda, hayatını, ayağındaki parmak arası terlikle 3 Euro ya muhtaç geçiren çok insan yaşar. Napoli'de pislik, Roma'da hırsız, Palermo'da aşiret mafyalar doludur.
Fiyatları kontrol etmeden bir restorana oturursanız, 10 Eurlok hesabı size 100 Euro olarak çakarlar. Venedik'te tatil yapayım derseniz, aldığınız nefesten bile para isterler. Marghera'dan otobüse biner mahalle karılarının bağıra bağıra dedikodusunu dinleyerek, tatil yapmış gibi davranabilirsiniz. İtalya dediğin ülke öyle Milano, Floransa'dan ibaret değil. Tıpkı Türkiye'nin Etiler, Maslak ve Bodrum'dan ibaret olmadığı gibi.
Bana bir faydası yok. İster ister gelme 😀 paşa gönlüne kalmış.
Vala şu kadar diyeyim eğer burada 250-300 bin altı bir maaş veren veya para kazanacağın bir iş için geleceksen gelme ben sana o kadar diyeyim
Sürülmek istiyorsan gel, eğer banka hesabında 500-600 bin euro'n varsa gel o da 4-5 sene için.
Tatile gel yaşanmaz burada yaşacaksan mugla antalya İzmir ya da karadenizde olabilir
Gel bir süre deneme olarak yaşa. Baktın olmuyor geri dönersin. Benim fikrim sadece gezmeye gel yaşamaya değil.
Ben olsam kesinlikle gelmem
Evinde hayırlı olsun darısı başımıza
Aminnn
Amin çok sağol
Hayattan bezdiysen yaşamak artık heyecan vermiyorsa usul usul çökerek olmekse niyetin takı ki gel.. durdugun kabahat :))
Gel gel hayatını yaşa Türkiye dünyaya meydan okuyor enflasyon yok çalışsan asgari ücretle her şeyini alır gezersin
Sefalet çekmek istiyorsan her b@kta suriyelilerin önceliklerinin olduğunu görmek istiyorsan gel
Gelmeden önce gümrükten bi süre bi bak halimize derim
Yaw biz çıkmaya çalışıyoruz sen gelmeye çalışıyorsun ŞLKSDAFKŞLSFDS
Gelme diyenleri boş ver her yerin iyi yanları kötü yanları vardır önemli olan senin ne istediğindir ben izmirdeyim İzmir'i tavsiye edebilirim çoğu açıdan bence İstanbul'a göre daha iyi sen nerede yaşıyorsun
kafana göre
Kafam git diyor bee muroo
şeytana uyma boş ver. d
O arkadaşım değil miydi
Ak Parti sayesinde herkes geri dönmeye başladı
O ne
Soruna cevap
Nerde yasiyorsun sen
Italya
Wuww kal. orada :)))
Sakın gelme hayatının en büyük hatası olur
Niye yaa
Yurtdışında 1 araba alıyorsun burada 1 arabaya 5 araba parası veriyorsun, her şey çok pahalı
Gelsgel iyi olur
Aklını peynir ekmekle mi yedin
Evi kiraya ver. Kira parasıyla tatile gel.
yabancılar gelmesin kalın ülkenizde
Sneun durumun iyidir sen yanında villa da alırsın
Gel gel ne varsa gel
Paran varsa her yer cennet
Yaşanmaz Türkiye'de
Hayatının hatası olur.
Nerdesin sen periko
Italyada
Enişteye sor
Sen nerde ben de orada diyor enişten
O zaman nema problema
Gel. Türkiyem ölürüm Türkiyem