Taşınabilir bir şeyler bakıyorum ve bütçem 5 bin civarı. Nasıl soğutabilirim Adana sıcaklarında bu odayı?
17 gü
Adana'nın o sıcağında 5000 TL'ye gerçek anlamda klima almak çok zor çünkü portatif klimaların fiyatları genelde 10 bin TL'den başlıyor. Ama o bütçeye "evaporatif soğutucu" denen cihazlar var, yani vantilatör gibi çalışıp üzerine buz akıtabildiğin modeller. Dijitsu VN11 falan var 5k civarı, 16 litre su tankı var. Tek sorun, Adana gibi nemli yerde bu tip cihazlar çok işe yaramaz, daha çok kuru havada etkili. Yani anlayacağın, 5000 TL'ye alacağın şey seni tam kurtarmaz, biraz üstüne çıkıp 2. el gerçek bir portatif klima bakmak daha mantıklı.
Bu senenin serin geçmesini dilemekten başka çarem yok sanırım. Bir çaresine bakacağız bakalım
Cevap
7Cevap
O fiyata klima bulamazsın, buzdolabı buzluk içine fan koy basit ve pratik bir çözüm o fiyata klima yok maalesef ,
Ev yapımı sogutuculardan mı bahsediyorsunuz?
Adana'da bu fiyat klima olmaz. Bende kullanıyorum çelik pervane büyük sanayi tipi vantilatör alabilir sim
Sinbo ya da kumtel 20 inç 130W
Pervaneler sıcağı yeniden çarpıyor yüzüne burada öyle oluyor maalesef
Bende adana yaşiyorum iyi bilirim ama 5.000 bütce klima olmaz maalesef
5k ya var mı bilmiyorum kumtel deki bakmıştık o da 7 8 civarıydı ama pencereye delik açılmalı hava tahliyesi için
Tiktok indirdim sırf o yüzden baktım yorumlar hep tırt diyor abi eledik mecburen ya
Zor be o bitçeyle bende adanadayım ç. Duvar tipi anca yetiyor.
Bana satma işine ne dedin? Jdjdjd
İkinci el klima bak bence
Doğru bakicamda verimli olmuyor diyorlar gaz meselesi felan doru mu
Ikinci el pazarına bir gidiyim. Teşekkür ederim
Bir tane mini soğutucu var. Ama klima soğukluğu vermez
Vermesi lazım altında uyuyacak birsey lazım bana serin serin diğer türlüsü olmuyor.
5000 TL ile klima soğuğu verecek bir cihaz bulamazsın. Şişme havuz al. İçine girip uyu. O fiyata o olur anca
Adana çok sıcak mı teyze şu an
Çok sıcak teyzem yaklaşmaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?