Ev & Yaşam 1 ay Sizin de eviniz çok renksiz ve ruhsuz mu, dekorasyonla nasıl renk katıyorsunuz? Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizin eviniz de renksiz mi? Benim sadece perdelerim pembe 😂Çocuk odaları bile böyle ruhsuz ruhsuz Sizin de eviniz çok renksiz ve ruhsuz mu, dekorasyonla nasıl renk katıyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 ay Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evim renksiz olabilir ama benim içim dışım rengarenk kıpır kıpır gadası 🙃 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 ay Benim de çoraplarım 😂 Yorumla nordun_gadasi 1 ay O daha güzelmiş 😅 Yorumla
Tiryakin_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Sade seviyorum renk cümbüşü, gökkuşağı gibi ev mi olur.. 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 ay Eskiden evlerimiz öyleydi Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Benim evimi kendim dekore ettim çokta güzel oldu be 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 ay Renksiz mi soru bu 😂 Yorumla
KaRa-MaSKe-34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Hepsi beyaz mi 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 ay Beyaz Yorumla KaRa-MaSKe-34 1 ay Biraz farklı dene bence Yorumla Işıkhızında 1 ay Perdeler pembe yeter Yorumla KaRa-MaSKe-34 1 ay Haha tam kız odası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evim renksiz olabilir ama benim içim dışım rengarenk kıpır kıpır gadası 🙃
Benim de çoraplarım 😂
O daha güzelmiş 😅
Sade seviyorum renk cümbüşü, gökkuşağı gibi ev mi olur..
Eskiden evlerimiz öyleydi
Benim evimi kendim dekore ettim çokta güzel oldu be
Renksiz mi soru bu 😂
Hepsi beyaz mi
Beyaz
Biraz farklı dene bence
Perdeler pembe yeter
Haha tam kız odası
biz olunca tabi
Renkli bizim ev