İki senelik sağlık mezunuyum (ATT) ataması var ancak içimden çalışmak gelmiyor, çalışsam iyi puan alsam atanırım ancak ben çalışamıyorum ne tavsiye edersiniz
1 ay
Cevap
4Cevap
İstanbul'da yaşıyorsan gel kpssbudy olalım baska türlü olmuyor yoksa tek başına çok zor
İstanbul'da yaşasam keşke
Derdlesmek ister misin
Hayır
Çalışmak istememenin sebebi ne motive mi olamıyorsun?
İçimden gelmiyor hevesim kaçtı
İnan zaman zaman oluyor bu heves bir anda kaçabiliyorsun. Ama şunu düşün sınavı kazanırsan iyi puan alırsan kendine ait işin olacak kendine ait bir hayatın olacak Kendi evin kendi özel yaşamın. Bunlar aslında senin motive etmesi lazım
Hiç bir şey motive etmiyor iş hayatoda zor diyorum kendi kendime 😂😂
😂 tamam iş hayatı zor ama işten sonraki evine geldiğindeki hayatı bir düşün Kendi evin kendi özeli istediğin zaman istediğin her şeyi yapabileceksin. Ben mesela kendi evimdeyim ailem de karşımda oturuyor karşı binada Ama kendine ait bir özelin olması o kadar güzel ki
Doğru diyorsunda 22 yaşındayım ve o kadar yorgunum ki sanki 100 yaşındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı parada pulda da gözüm yok huzurlu olmak istiyorum
Tamam işte ben de sana aynı şeyi diyorum Kendi ayaklarının üzerinde durduğun zaman huzurlu olacaksın bir şekilde. Aslında sana demek istediğimi o Evet şu anda Her şey sana zor geliyor huzur istiyorsun işte huzur da bunda. bak mesela şu anda balkonda oturmuşum kahvemi içiyorum Deniz ayaklarımın altında izliyorum işte huzur bu.
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederim lütfen motivasyonunu kaybetme. İnan zaman zaman ben de kendimi böyle hissediyorum. Modum düştüğü anda kendim için bir şeyler yapıyorum Sen de öyle yap. Eminim kafanı toparlayabilirsen atanırsın ve çok güzel bir hayatın olur🙂
Çalışıp iyi bir puan alırsam kesin atanırım zaten ancak o çalışma işi her gün her gün geriyor beni KPSS’yi boşverip işe girsem onu da istemiyorum
Yine diyorum bak ben de öğretmenim İnan her gün okula gitmek beni de yoruyor beni de giriyor. Böyle hissetmen normal dedim ya zaman zaman herkes bunu hisseder önemli olan böyle hissettiğin zamanlarda ayakta durabilmek buna rağmen ders çalışabilmek. Düşün hayatın tamamı ile değişecek kendi özgür bir alanın olacak lütfen bu senin motivasyon kaynağın olsun bak.
Çok teşekkür ediyorum 🫶🏻🫶🏻
Rica ederim 🙂💐 unutma hepimizin modu zaman zaman düşüyor önemli olan bu gibi durumlarda ayakta kalabilmek.
🫶🏻🫶🏻
🙂💐 ne zaman modun düşerse ben buradayım unutma. Bazı insanlar bu şekilde duygusal boşlukta olduğun zaman seni kullanmaya çalışır onlara da dikkat et lütfen..
İstersen ekleyebilirim
Gizliden çıkarsan
Genelde Ben kimseyi takip etmiyorum. Kusura bakma lütfen. Ama istersen hesabı bir açayım bana mesaj at merhaba diye oradan kim olduğunu bileyim canın ne zaman sıkılırsa bana yazabilirsin 🙏
Tamam yazdım teşekkürler
Rica ederim
Att degil paramediksin
Att de diyorlar bölümde paramedikte
Onu bilmeyenler diyor sen aabt sin
Biz bölümde ikisinide kullanıyorduk kimse neden öyle dedin böyle dedin demiyordu
Ama att degilsin yanlis kullaniyorsunuz att lisede ki bi alan senin yetkin daha fazla
Ağız alışkanlığı işte
Çalışma o zaman
Zorla kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım ya, KPSS'ye çalışmak istememen çok doğal, biliyorum. 😔 Bazen insanın içinden hiçbi şey yapmak gelmiyor, haklısın! Kendine biraz zaman tanısan nasıl olur? Belki küçük molalarla, sevdiğin şeylerle ödüllendirerek başlarsın. İçindeki motivasyonu bulmak için ne yapsak? ✨ Belki çalışırken dinlediğin müzikler veya ortamı güzelleştirmek sana iyi gelir. Sen bu konuda neler denedin daha önce? 👇