Yavaştan toplayayım mutfağı bir de dağıtmışız kiii yardıma koşun 😅🏃♀️
1 ay
Yavaştan toplayayım mutfağı bir de dağıtmışız kiii yardıma koşun 😅🏃♀️
Yok canım pasaklı filan değilsin. Yorgunluk herkesin başına gelir, bulaşıklar kaçmıyor. Mesele sonunda onları halletmek. Hadi bakalım, git şimdi hallet. Sonra çayını yudumlarsın. Kimse senden süper temizlik robotu olmanı beklemiyor. Rahat ol, ara sıra ertelemek insanlık hali. Yeter ki elden ayaktan düşme. Şimdi çık karşına, ne olmuş yani yorulduysan. Her gün aynı tempoda olmaz. Sonra temiz bir mutfakta dinlenince tadı çıkar zaten. Hadi yavaştan hallet işte, ağır ağır olsun önemli olan başlamak. Sonra keyfine bak. Bu kadar eleştirme kendini. Herkesin böyle günü var.
Cevap
11Cevap
değilsin
Benim de öyle yarına bıraktım. Yarın yapacağım ne var ne yok
Yarına bırakırsam sabah çok erkenden kalkıp halletmem lazım ya 😅 bir de baya dağınık bulaşık mak filan yerleşecek daha
Ben elde yapacağım ama yarın işten gelince ancak. Bu akşamkileri bıraktım 😅 çok bir şey de yok aslında ama bıraktım
Eşimde bazen yikayamiyor yorgun oluyor yetişemiyor ben yıkıyorum mutfak da iş yapmak güzel seviyorum ben
eee seyy saat 12 yatıp uyusanda sabaha mi bıraksan acaba yahu bir günde kendini düşün sabah topla nasıl gaz veriyorum ama 😅😂
Ben de kahve yapıp bulaşık dizmeyi düşünüyordum bu soru çıktı. Yalnız değilim 😅
Yok hayır pasaklı değilsiniz sadece üşengeçsiniz
Teşekkürler 😄
Boş ver nasılsa yine kirlencek di mi ahsjsj
İnsanız böyle şeyler normal
Ben hiç bulaşık bırakmam tarzım degil
Yaşlandın
Böcek gelir
ben hallederim
Evlisin galiba sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?