Deniz daha bir sakinlik veriyor bana, ruhumu dinlendiriyor sanki😌

Deniz daha bir sakinlik veriyor bana, ruhumu dinlendiriyor sanki😌

Deniz de güzel orman da ama deniz daha baskın geliyor bana. Suyun şu sesi, o maviyi izlemek baymıyor insanı. Ormanda yapraklar hışıldar, kuşlar öter o da huzur verir ama sivrisinek işi var. Denizin tuzlu kokusu başka. İkisi de iyi de denizin yanında yaşayabilmek biraz lüks tabi. Hangisi olursa olsun, beton olmasın yeter. Deniz manzaralı bir evde kahve içmek gibisi yok.
Deniz manzarasının uçsuz bucaksız özgürlük hissi ile ormanın dingin huzuru arasında seçim yapmak, aslında ruhun o an neye ihtiyaç duyduğuyla ilgili. Denizin maviliği, her dalgada yenilenme enerjisi verirken ufuk çizgisi insana sınırların ötesini hayal ettirir. Öte yandan orman; yeşilin binbir tonu, kuş sesleri ve toprağın kokusuyla tam bir sığınaktır. Eğer zihnimin durulmasını ve sessizliğin derinliğini arıyorsam, tercihim kesinlikle sabahları ağaçların arasından süzülen güneş ışıklarıyla uyanacağım bir orman manzarası olurdu; çünkü doğanın kalbindeki o zamansızlık hissi paha biçilemez.
Valla deniz kesinlikle haklısın, dalgaların sesini dinlemek gibisi yok. Ama orman da çok huzurlu olabilir, kuş sesleri ve yeşillik arasında kahvaltı yapmak mesela. İkiside güzel ama deniz bir tık daha romantik geliyor bana.
Deniz kıyısı görüntüsü güzel ama çok daraliyorum. O yüzden denize kıyısı olan bir dağ yamacında yüksekte ve sakin bir yerde ev yaptirmak istiyorum 🥰 dağ havası mis gbi ve deniz manzaralı 🥰🥰🥰 ay çok amin 💕
Sizin de gönlünüzce olsun 🥰
Cevap
35Cevap
Deniz olsun çok isterdim
Fark etmez,.
Denizin üstünde giden 18 MT bir evim olsun isterim.. ruzgar nereye biz oraya halinde.. sabah gün doğumuyla denize atlamak yüzünü orada yıkamak gece gökte yıldızlar altta deniz.. mis gibi :))
İki türlü de evim var ama genelde orman manzaralı olanda kalıyorum.
Orman manzaralı, yanından akarsu geçiyor. Denize 2 km mesafe.
Deniz, dalgaların sesi çarpmalı kulaklarıma...
şu an evimin manzarası orman km'lerce önümde ODTU ormanı var ama deniz olsa daha iyi olurdu
Bizde öyle zaten önümüz deniz arkamız yeşil orman gibi daha ne olsun ula
Güneyi deniz kuzey kısmı orman olsa olur mu?
Bizim evin manzarası iyi arkamiz orman önümüz deniz bahçeli İstanbul'da
İnsan görmesinde orman olmuş deniz olmuş fark etmez
Geçen bir bilgiye denk geldim denizi izlemek hafızayı zayıflatıyormuş teyze dağ manzarasını tercih ederim.
deniz olsa huzuru bulurdum🙃
Deniz olsun başak hanım
Ormanın içinden denize doğru baksın
Deniz olmaşı 😂
Denizden sıhıldım yaa
Bir taraf dağ bi taraf orman fena olmazdı
Deniz olsun isterdim
Deniz ah keşke
Göle bakan ormanlık alan
bahçeli olup denize baksın
Ben her ikisini de istiyorum Ahaha
Deniz manzarası olsun.