Evinizde süpürme, silme, toz alma, lavabo-wc, banyo temizliği, mutfak dolap - buzdolabı - fırın içi temizliği vs. ne sıklıkla oluyor.

bıgdım bıgdım 😄
Evinizde süpürme, silme, toz alma, lavabo-wc, banyo temizliği, mutfak dolap - buzdolabı - fırın içi temizliği vs. ne sıklıkla oluyor.

bıgdım bıgdım 😄
Benim evdeki temizlik rutini aslında düzeni korumaya odaklıdır. Günlük olarak mutfak tezgâhını silmek, bulaşıkları bekletmeden yıkamak ve çöpleri çıkarmak temel adımlarım olur. Haftalık olarak ise banyo temizliği, toz alma ve yerleri silme gibi işleri yaparım. Daha büyük temizlikleri ayda bir planlarım; camlar, perdeler, halılar gibi. Böylece hem ev sürekli temiz kalır hem de iş birikmez.
Senin için de en pratik yöntem küçük ama düzenli adımlar atmak. Her gün 10-15 dakikalık ufak temizlikler, haftalık daha kapsamlı işler ve aylık büyük temizliklerle evini zahmetsizce düzenli tutabilirsin. Bu şekilde temizlik yük gibi değil, rutin bir alışkanlık haline gelir.
Tam bana göre bür soru haftada 2 kez yaparım bu genel temizliği ne yazık ki çünkü iki çocuk var yakın zamanda doğum yaptım işlerim bitmiyor haliyle tek başıma anca bu kadar. Çok da severim genel temizliği
Kendinize dikkat edin fazla aşırı yormayın. Kolay gelsin. Ankaradaysanız yardımcı olabilirim bebekle zor gerçekten 😊
Yaa teşekkür ederim Konya'dayım ben. Akrabalarım teklif etmiyor bunu
Allah yardımcınız olsun
Siliyor temizliyorsun ama ertesi gün yine batıyor. Bu işler hiç bitmiyor.
Hiç sorma kesinlikle dün temizlik yaptım ama bitmiyor bugün de geri kalanını yapayım derken dinlenme günü yaptım 🤗
Haftada bir gün köşe bucak silinir
Kolay gelsin 😊
Teşekkür ederim ✨
Cevap
7Cevap
temizlerim direk
Önce güzelce süpür sonra foşur foşur yıka 😂😂 rutinim bu
Haftada bir gün 30 dk süpürüp paspas, aynı gün mutfak tezgâhı ve lavabo temizliği; banyo ve tuvalet ise iki günde bir, fırın ve buzdolabı içi ayda bir derin temizlik.
Haftada bir, ayda bir yeterli
Kız arkadaşlarım temizler
Ben genelde evi süpürür , perdeleri falan asarım
Yapma 😀😀😀
Vasfiye repliği geldi aklıma " eee mecburrr" 😄
Onun yüz ifadesi de geldi aklıma,😀😀
Yat aşağı gitsin😀😀😀
hahaha
Sabah sabah ne temizliği 😀
Gerçekten usenmeden yataktan mi kalktın😀
haftada 2 gün normal 1 gün detaylı
Temizlemiyoruz