Anne poğaçası gibisi yok gerçekten peynirli ve pekmezli poğaçalar
😋☕🫖🧓

Anne poğaçası gibisi yok gerçekten peynirli ve pekmezli poğaçalar
😋☕🫖🧓

Ev yapımı poğaçanın lafı olur mu. Kayınvalidenin eline sağlık, o işte bir büyü var. Peynirli ve pekmezli farklı hamur işleri sevdiyseniz dünyaları ye. Çay da demliyse zaten keyif tavan. Ama şu var, her ne kadar lezzetli olsa da poğaçayı abartmamak lazım, yoksa kahvaltıdan sonra mideye bir ağırlık çöküyor. Ben o ikiliye bir dilim domates ve beyaz peynir eklemeden rahat edemem. Yine de ellerine sağlık. Böyle kayınvalide bulmak şans. Poğaçanın sıcağı, çayın buharı. Hadi bakalım afiyet olsun.
burada bir terslik yok mu sen gelin olarak kaynanani kotulemiycek misin 😅 kim yaptıysa ellerine sağlık güzel görünüyor
Hahaha ben de neyse onu derim 😅 kayınvalidem yaptı teşekkürler 😊
Ya kimse dört dörtlük değildir çok fena şeyler olmadıkça ben de dört dörtlük gelin değilimdir ona göre mesela 😊 anne kız bile atışır yeri gelince ama uzun küslükler olmaz. Önemli olan fesatlık yapmamak, düşünmemek
ayyy bulaşık yıkayıp tezgahı silmiştim orası biraz sulu kalmış kaynanacım derdim ben de 😂
Severim herşeyin ev yapımı güzel zaten doğal
Kesinlikle mideyi yormuyor.
Cevap
17Cevap
Süper görünüyor alırım 3-5 tane gadası 🤣
Canın sağolsun 😊
Poğaca + çay harika bir ikiliği var, kayınvalidenin elinden gelen her şey keyifli olur mu değil mi?
Yanii
Yaaa severim hemde çok bende yapıcam canım çekti ama yarın
Yap baby şimdiden afiyet olsun 😘
Poğaça çok güzel bir şey gerçekten ayda 2 3 gün sadece pogoca yiyebilirim pofuduk yumuşak yanında çay. E daha ne olsun usta
benım kayınvalidem de bende bekler yapsın diye ama yapmıyorum asla tavrımı net koydum
Neden yapmıyorsun?
Bu tarz mayalı olanları seviyorum. Birde mayasızlar var ya çörekotlu toparlak toparlak onları yiyemiyorum tıkıyot beni.
Ay kaynana deyince bir iğrelti geliyor hiç sevmem kaynanaları ama güzel yapmış yinede eline sağlık kankscim
hahaha kaynana ve gelin olmak hem sevmek hem gıcık olmak insan kendi annesi ile bile atışıyor normal 😊
Afiyett te 100 kilo olursun söylim abartma full yağ he 😅
Hazırlar full margarin :))
Bundada en az bir su bardağı sıvı yağ yavrum yeme her gün bari😅
şimdi kahvaltıya yapicam
Afiyet olsun
💛💛
Sevmeyen yoktur herhalde :D
Varmış kilo alırlarmış 😄
Çok severimm afiyet olsun
Teşekkürler
Güzel yapılmışsa çok severim
Çok güzel 😋
Afiyet olsun
Teşekkürler
Severim keşke biri yapsa yesem
Sen de evlen kayınvaliden yapsın 😅
Sen yap olmaz mı 😅
olmazzz 😊
Nedenn
Severim afiyet olsun 🌸🌸
Ellerine sağlık güzel gözüküyorlar
Afiyet olsun
Teşekkürler
Bizede
Siz de evlenin kayınvalideniz yapsın 😅
hahaha
afiyet olsun harika duruyor
Teşekkürler
canimiz cektii
Hakkınızı helal edin 🙈
helal olsunn boyle kaynana lazim bize de ahahaha
Evli değilseniz umarım olur
yok bekarim siz evlisiniz diye anliyorum
evet
boyle bir annenin oglu da harika biridir size iyi bakan guzel bakan bir ese sahipsinizdir
Çok şükür seviyorum eşimi 🥰
bu evlilik konusu hep benim icin bir korku olmustur imreniyorum mutlu çiftleri gorunce hatta boyle mutlu biri ile konusmak korkumu yener mi acaba diyorum 🥲
Çok severim çok da yaparım
Evet severim
Çok severim
severim evet.
Severim
Evet çok severim
Severiz
Bayılırım
Afiyet olsun yemem adla hamur isleri
olsa da yesek
çok güzel olmuş
Teşekkürler