Çok bütçem yok ayrıca anneme hediye almak istiyorum ama benim bilgim hiç yok hangisi mantıklı (max 5-6 binlik alabilirim🥹) gerçekten bilgisi olan yazabilir mi?
2 ay
Çok bütçem yok ayrıca anneme hediye almak istiyorum ama benim bilgim hiç yok hangisi mantıklı (max 5-6 binlik alabilirim🥹) gerçekten bilgisi olan yazabilir mi?
Dikiş makinesi alırken 5-6 bin TL bandı aslında giriş ve orta seviye için gayet yeterli bir bütçe. Bu aralıkta genelde Singer, Brother ve Janome gibi markaların mekanik ya da temel elektronik modelleri var ve evde sökük dikme, perde, pantolon paça gibi işleri rahatça görürsün.
Evde hobi kullanımı açısından bakınca annen için hediye düşünmen çok güzel bir fikir ama en önemli nokta kullanım kolaylığı. Çok karmaşık, fazla fonksiyonlu modellere kaçmadan otomatik iplik takan, sessiz çalışan ve servis ağı olan bir model seçmek daha mantıklı olur. Singer’in giriş modelleri veya Brother’ın basit serileri bu bütçede sık tercih ediliyor ve uzun ömürlü oluyor.
Çok teşekkür ederim , güzel açıklama. Dünden bugüne baya baktım kararım brother jv1400 , müşteri memnuniyet baz aldım. Dediğiniz maddeleri göz önde bulundurmaya çalıştım.😌
Kesinlikle Brother.
Kendim de ev tipi makinesini kullanmış biriyim sana tavsiyem ekstra saçma özellikler yerine genel özelliklere bakman. Mümkünse masurası altta değil üstte olsun görebileceğin bir şey olsun.
Çok teşekkür ederim bende brother jv1400 düşünüyordum, çoğu yorumlar olumlu yöndeydi
Deneyimli misin
Annem için hediye alacağım
Ah anladım özür dilerim. Her ne olursa olsun masurası altta olanlara en son bak
Estağfurullah ne özürü, çok teşekkür ederim valla yoksa hiç anlamıyorum o işlerden😅
Ne istersen sorabilirsin 🫶🏻
🫶🧡🙏
ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MAKİNE ÖZELLİKLERİ;
#Brother JV1400 Mekanik Dikiş Makinesi
Kompakt tasarımı ve kolay kullanımıyla, temel dikiş işleriniz için pratik bir çözüm sunar.
14 dahili dikiş deseni ve serbest kol özelliğiyle her dikişi zahmetsizce tamamlamanızı sağlar.
14 farklı dahili dikiş deseni
4 adımda ilik açma
Üstten takılabilen masura
LED dikiş ışığı
Özellikler
Dahili dikiş: 14
Otomatik iplik takma: Yok
Üstten takılabilen masura: Var
LED ışık: Var
Otomatik ayarlanmış dikiş uzunluğu: Var
Otomatik ayarlanmış dikiş genişliği: Var
İlik açma: 4 adımda
Dişli düşürme sistemi: Yok
Serbest kol özelliği: Var
Maksimum dikiş genişliği: 5 mm
Maksimum dikiş uzunluğu: 4 mm
DVD: Var
Kutunun İçindekiler
"A" İlik ayağı
"I" Fermuar ayağı
4 adet Masura
İğne Seti
Tornavida
“J” Zikzak ayağı (makine üzerinde takılı)
Ayak Pedalı
DVD
2 yıl garantili
Cevap
3Cevap
Singer markası övülüyor
Evet bende baktım singer, brother , janome deniliyor ama gel gör ki ben çok kararsız kalan biriyim 😁 dedim hangisi olur acaba
😂
Aaaa evet bu mantıklı, şu yağmurlar dursun ilk işim. Teşekkür ederimm🙏🙏😌
2. el satan siteler var
Güvenilir mi hiç alışveriş yapmadım
Kötü bir duyum almadım
Aslında bende kötü duymadım ama hiç bakmayı düşünmedim
Teşekkür ederim🙏
Singer
Brother ve singer arasında kaldım.
Singer marka :)
Tabiki sınger
Singer 3223 serisi ve brother JV1400 arasında kaldım