Evde kurutma makinesi var, sık sık süpürüyorum ama geçiremiyorum... Alerjim var çok rahatsız ediyor. Siz nasıl çözüyorsunuz?

Evde kurutma makinesi var, sık sık süpürüyorum ama geçiremiyorum... Alerjim var çok rahatsız ediyor. Siz nasıl çözüyorsunuz?

Kedi tüyüyle uğraşan herkesin bildiği klasik dert bu, özellikle alerji varsa daha da zorlar. Süpürmek iyi ama tek başına yetmez çünkü tüy kumaşa iyice yapışıyor. Kurutma makinesi varsa en etkili yöntem, kıyafetleri kısa düşük ısıda döndürüp tüyleri filtreye toplatmak.
Alerji açısından da ortamı biraz yönetmek lazım, kıyafetleri ayrı saklamak, sık sık havalandırmak ve tüy toplayıcı rulolar kullanmak ciddi fark yaratır. Tamamen bitmez ama kontrol altına alınır. Biraz sistem kurunca hayat daha rahat akar, yoksa sürekli savaş gibi olur.
Evet çok güzel anlatmışsınız. Rulo ve kedi tüy gırgıri da var kullanıyorum...
Evdeki allerjik tozlar için hava temizleyici kullanıyorum. Çok memnum kaldık
Benim aldığım ilk cıkan modellerden ama yeni teknolji ürünü hepa filtreli, sessiz, modeller var.
Fiyat perporman bakarken Hava Temizleme Kapasitesi , kullanım alanı m2, bunlar göre seçmek gerekir
(Xiaomi Air Purifier 4 Lite 230 m³/saat)
(sinbo 120 m³/saat CADR )
hava temizleme kapasitesi yüksek modeller od daha hızlı sürkülasyon sağlıyor.
Teşekkür ederim öneriler için 😋
Rica ederim umarım işinize yarar
EiC teşekkürler
Rica ederim
Robot süpürge al
Bu da mantıklı 🤔 çoğunluğu yere çöküyor zaten.
Bir de levoit hava temizleyici cihaz al Amazon'dan allerjisi için birebir, çok faydasını göreceksin
Teşekkür ederim 🥰 bakacağım bu modele
Rica ederim, eski eşim yoğun bahar allerjisi yaşardı, bunu araştırıp bulmuştum, çok faydasını gördü.
Hmmm ne güzel faydası olmuş 😋
Kıyafetsiz dolanarak o da mümkün değil. 🙄
Ben bazı yünlü kıyafetleri silkeliyorum öyle yıkıyorum kuruduktan sonra da aynı şekilde. Ne yaparsak yapalım çıkıyor toz.
😂 kifatesiz dolanmak mantıklıymis 🤭 gerçekten ya yıkayınca toz cikiyor... Çok sinir bozucu
Yıkamayın pis kalsın 😂
Agagjajaj 😂 deniycem bunu
Cevap
7Cevap
Tüy toplayıcı gırgır alabilirsin
Çok var beyaz olan bir gırgır var onu diyosun. 2 ondan birçok sayıda da yapışkanlı var 🥰
Evet bizde var işe yaramıyor mu onlar acaba🤔
Yarıyor. Önce kanepeleri makineyle çektiriyor um sonra yerleri. En son da hem kanepeleri hem halıları o girgirla yapıyorum tertemiz oluyor. 😋 İki güne bir yapınca çok yoruyor
tüysüz kıyafet tercih ederim
Kışlık kıyafet olmasına gerek yok tişörtler bile böyle oluyor
Kuru süpürmek tüyleri havaya savurup alerjini tetiklediğinden yüzeyleri nemli bezle silmeyi dene.
Güzel fikir. Çok boğuluyorum zaten yerleri süpürürken..
Cok zor maalesef toz tüy her daim oluyor hava temizleyici kullanın.
Teşekkürler 🍀 bakacağım
Rica ederim
Gündemdeki olaylarla ilgili biraz şeyler sormak istiyorum sana. Sence okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sence @kunculuzadehanim
Neden şahsıma yönelik soru sorup sorumla alakasız cevap veriyorsunuz? Bu soruyu merak ediyorsanız siteye sorun bana degil
Rahatsızlığın ne senin gece gece
Senin bir rahatsizligin var belli ki gelip soruma salça oluyosun.
Yaw kaldır cevabımı Allah rızası için zaten bu kadar rahatsız olmuşsun. Seninle muhatap olmam kabahatmiş kaldır şunu beni de engelle aq
Kurutma makinesi zaten alıyor alabildiğini daha fazlasını nasıl alabilirsin bilmem
Hava temizleyici filtreler nasıldır acaba bu konuda etkili mi?
Hepsini değil de yani temiz kıyafeti giyerken hala etrafa toz oluyor görüyorum...
Tamamdır. Teşekkürler yorum için
hava temizleyici kullanın
Teşekkür ederim öneri var mj 😋
Hava temizleme cihazı alabilirsin
Teşekkür ederim tavsiyeniz var mı?
Hava temizleyici al bende 2 tane var
Hangi marka model peki
Tamamdır teşekkürler
Harika. Güle güle kullanın
Tüy çıkarmayan kıyafet gerek
Yok ki pamuk kıyafetler bu şekilde oluyor 🥲
Kimisi renginden dolayı çok belli eder ya da dışardan çok toz geliyordur