Veya memnun kaldığınız, uzun süredir kullandığınız bir mobilya markası hangisi İstikbal - Bellona - Kelebek - Enza Home - Doğtaş - Mondi Home... Vs vs
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Veya memnun kaldığınız, uzun süredir kullandığınız bir mobilya markası hangisi İstikbal - Bellona - Kelebek - Enza Home - Doğtaş - Mondi Home... Vs vs
Eskiden ömürlük İstikbal, Bellonaydı fakat şu an da ömürlük kavramı kalmadı eskiden üretilen ürünler sağlam olsun diye kaliteli yapılırdı şuanda en iyi marka bile uzun yıllar gitmiyor. Bozulsun yenisi alınsın payı bırakıyorlar. Ama esnaf mobilyacısındansa İstikbal, Bellona, Mondi gibi markalar daha iyi oluyor.
Modalife ve vivense den de uzak durmanı tavsiye ederim.
Doğraşta iyi bir marka bu arada incelerseniz yazmayı unutmuşum.
*Doğtaş
Modalife zaten beğenmiyorum oyuncak gibi geliyor bana malları Doğtaş internet sitesinde çok çeşit göremedim mağazasına bakıcam bide enza home nasıldır acaba
İstiklal benimkiler 😊
Mobilyada “ömürlük marka” diye tek bir sihirli isim yok, biraz da kullanım, bakım ve şansa bakıyor ama Türkiye’de genel tablo belli. İstikbal ve Bellona daha çok yaygın, servis ve garanti ağı güçlü, uzun vadede en az sorun çıkaranlardan sayılıyor. Enza Home ve Doğtaş biraz daha tasarım ve kalite tarafında öne çıkıyor. Kelebek Mobilya da köklü ve sağlam işçilik tarafıyla biliniyor.
Genel gerçek şu: bu markaların hepsi orta-üst segmentte ve doğru model seçilirse yıllarca gider. Ama “ömürlük” olayı marka kadar, iskelet malzeme ve kullanım şekline bağlı. Yani az para verip en üst beklenti değil, doğru model + düzgün kullanım = uzun ömür.
mobilyalar hiçbir zaman ömürlük olmaz. ama en azından nasıl alacağımızı ayarlayabiliriz. Mobilya alışverişlerinde, harcadıkça küçük ödüller gibi geri dönen bir kampanya var. Belirli tutarın üzerindeki alışverişlerde Bankkart Lira kazanılıyor ve bu tutar doğrudan sonraki harcamalarda kullanılabiliyor Yeni bir ev kurarken ya da mobilya yenilerken, hem alışverişi tamamlayıp hem de bir kısmını geri kazanma hissi veriyor.
Cevap
3Cevap
Bi başak olarak sen zaten ince eleyio her detayı iyice öğrenmiltirsin.. ve kesin aklında 1 numara vardır
İstikbal ve Doğtaş var aklımda ama kararsızım
İstikbal derim ben
Merhaba sizinle sohbet etmek istiyorum eğer sizde isterseniz ☺️
Hayır
Valla kötü bir amacım yok
Sevmezsen bir dhaa yazmam söz
Ayrıca istikbal en dayanıklısıdır
ömürlük yoktur da garantili vardır bildiğim kadarıyla.
Bence istikbal
Günümüzde hiçbiri eskidendi onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?