Arkadaşlar, tek çocuk olduğum için her şey benim üzerimde, ben de depresyona girdim sanırım, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Haliyle bazen azar da yiyorum.
1 ay
Arkadaşlar, tek çocuk olduğum için her şey benim üzerimde, ben de depresyona girdim sanırım, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Haliyle bazen azar da yiyorum.
Her gün temizlik yapmak çoğu kişi için sürdürülebilir değil ve açıkçası gerekli de değil; ev dediğin yer yaşayarak dağılır. Senin durumunda mesele temizlikten çok yükün tek kişiye kalması ve bunun yorması gibi duruyor. Kendini zorlayıp her gün dip köşe yapmak yerine küçük şeylerle günü kurtarmak daha gerçekçi olur. Yorgunluk ve isteksizlik de anlaşılır bir durum, bu tembellik değil. Mümkünse yükü paylaşmayı konuşmak ve kendine biraz alan açmak önemli.
Çok güzel yazmışsın sana katılıyorum. Vakit ayırıp İyi ki yazdın çok teşekkür ederim.🌸 günün güzel geçsin ve kalbinden ne geçiyorsa gerçek olsun
Aile ile yaşamıyorum ki tek yaşıyorum haliyle ailenin tek çocuğu olsan da başkalarına karşı sorumlu olmadığım için kendi çöplüğümle takılıyorum desem mantıksız olmaz herhalde
Cevap
4Cevap
Herkes zoraki bir şeyler yapmak zorunda süreçler normal değil
Yapıyoruz
Yapmıyorum
Evet
inthr et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?