Ev & Yaşam 2 ay Küçük salon için L koltuk mu, ikili koltuk mu daha mantıklı olur? KadriyeŞengül Takip Et Xper 1 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler2 ay Küçük salon için hangi koltuk daha mantıklı? Küçük salon için L koltuk mu, ikili koltuk mu daha mantıklı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 ay Ev & Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Küçük salonlar için L koltuk daha kullanışlı olabilir 0 1 Yorumla KadriyeŞengül 1 ay Bende L olduğunu düşündüm bir marka buldum Rolivs ürünleri çok güzelmiş ve demonte kendim de monte edebilirim diye düşündüm ama bilmiyorum Yorumla
Elif4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay L Koltuk bence daha ideal birde sandıklı olanı al alabilirsen 0 4 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay merhaba tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı rolivs. com diye bi sayfa buldum burdan sipariş vermeyi düşünüyorum Yorumla Elif4242 2 ay Tavsiye edeceğim bi marka yok fakat kullanışına ve uzun ömürlü olmasına bakarım aslında internet üzeri değil de görererek almak daha iyi gibi Yorumla KadriyeŞengül 2 ay canım zamanım çok olmuyor günümüzü biliyorsun Yorumla Elif4242 2 ay Öyle ama yine de kendin bilirsin :) Yorumla
kucuksewen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 2 ay Ece kullanış şekline bağlı bir durum bu yani misafir cok slir mısın mesela ve bunlar kimlerdir? 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Küçük ise bir köşede L 0 4 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay anladım teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ben rolivs diye bi firma buldum ama önerilere açığım Yorumla çok_yaramazınız 2 ay Çok araştırmadım genelde evler eşyalı satılıyor ya da alınıyor kiralar da öyle beğendiğin modeller varsa paylaşıp benzer daha uygun arayabilir Yorumla KadriyeŞengül 2 ay rolivs. com/products/mokka-mini-kose-dogal-doku-amazon şöyle bir şey düşünüyorum Yorumla çok_yaramazınız 2 ay Güzel büyük ama ölçülere dikkat et evi daraltmasin hareket alanı da kalsın Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 2 ay Ben L koltuk daha mantıklı diye düşünüyorum. 0 3 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay anladım teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ben rolivs diye bi firma buldum ama önerilere açığım Yorumla _Hans_ 2 ay O markayı ilk defa duydum. İstikbal veya Bellona olabilirdi bence yani. Ama tercih meselesi tabiki... Yorumla KadriyeŞengül 2 ay Yani Şöyle bu marka hem ücretsiz kumaş gönderiyor hemde tek başına kurabiliyorsun o yüzden tercih edeceğim galiba Yorumla
partner_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 2 ay L koltuk daha çok otuma alanı olusturur 0 5 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay Galiba haklısın rolivs diye bir marka buldum onlardan alacağım. Senin bildiğin bir marka var mı? Yorumla partner_06 2 ay Bildiğim bir marka yok ama markadan daha önemlisi rahatlığı kalitesi Yorumla partner_06 2 ay Ne renk dusuynuorsun Yorumla KadriyeŞengül 2 ay tek yaşadığım için tek başıma kurmam gerekiyor rolivs. com bunu sağlıyor ve ücretsiz kumaş gönderiyor ben yeşil ya da haki düşünüyorum Yorumla partner_06 2 ay İyimiş onu al ozamn haki iyidir Yorumla
Canbeyalp Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İkili koltuk 0 2 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay neden böyle düşünüyorusunuz Canbeyalp 2 ay L olan salona yakışmaz bence
Gizli Üye (36-45) 2 ay L koltuk daha iyi 0 4 Yorumla KadriyeŞengül 2 ay neden böyle düşünüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 2 ay eski evimde de salon küçüktü köşeye l koltuk bırakmıştım daha çok verim almıştım Yorumla KadriyeŞengül 2 ay anladım teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ben rolivs diye bi firma buldum ama önerilere açığım Yorumla Cevap sahibi 2 ay hayır firma tercihim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Küçük salonlar için L koltuk daha kullanışlı olabilir
Bende L olduğunu düşündüm bir marka buldum Rolivs ürünleri çok güzelmiş ve demonte kendim de monte edebilirim diye düşündüm ama bilmiyorum
L Koltuk bence daha ideal birde sandıklı olanı al alabilirsen
merhaba tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı rolivs. com diye bi sayfa buldum burdan sipariş vermeyi düşünüyorum
Tavsiye edeceğim bi marka yok fakat kullanışına ve uzun ömürlü olmasına bakarım aslında internet üzeri değil de görererek almak daha iyi gibi
canım zamanım çok olmuyor günümüzü biliyorsun
Öyle ama yine de kendin bilirsin :)
Ece kullanış şekline bağlı bir durum bu yani misafir cok slir mısın mesela ve bunlar kimlerdir?
Küçük ise bir köşede L
anladım teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ben rolivs diye bi firma buldum ama önerilere açığım
Çok araştırmadım genelde evler eşyalı satılıyor ya da alınıyor kiralar da öyle beğendiğin modeller varsa paylaşıp benzer daha uygun arayabilir
rolivs. com/products/mokka-mini-kose-dogal-doku-amazon şöyle bir şey düşünüyorum
Güzel büyük ama ölçülere dikkat et evi daraltmasin hareket alanı da kalsın
Ben L koltuk daha mantıklı diye düşünüyorum.
anladım teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ben rolivs diye bi firma buldum ama önerilere açığım
O markayı ilk defa duydum.
İstikbal veya Bellona olabilirdi bence yani. Ama tercih meselesi tabiki...
Yani Şöyle bu marka hem ücretsiz kumaş gönderiyor hemde tek başına kurabiliyorsun o yüzden tercih edeceğim galiba
L bence daha geniş durur
L koltuk daha kullanışlı
L koltuk daha çok otuma alanı olusturur
Galiba haklısın rolivs diye bir marka buldum onlardan alacağım. Senin bildiğin bir marka var mı?
Bildiğim bir marka yok ama markadan daha önemlisi rahatlığı kalitesi
Ne renk dusuynuorsun
tek yaşadığım için tek başıma kurmam gerekiyor rolivs. com bunu sağlıyor ve ücretsiz kumaş gönderiyor ben yeşil ya da haki düşünüyorum
İyimiş onu al ozamn haki iyidir
İkili koltuk
neden böyle düşünüyorusunuz
L olan salona yakışmaz bence
L koltuk
L koltuk iyidir
L iyidir usta ya
L koltuk
L koltuk
L koltuk iyi olur.
L koltuk daha iyi
neden böyle düşünüyorsunuz
eski evimde de salon küçüktü köşeye l koltuk bırakmıştım daha çok verim almıştım
hayır firma tercihim yok