Böyle güzel bir yer istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Arnavutköy ve Çengelköy düşündüm

Perikizi0007
Böyle güzel bir yer istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Arnavutköy ve Çengelköy düşündüm

Perikizi0007
Çengelköy'e gittim gezmeye ama sadece evet güzel sahili ve çarşısı var. Yaşanabilecek bir yer. Arnavutköy bilmiyorum ama. Kadıköy'den ev alınmaz çünkü evler çok eski. Bir deprem anında hasar görme yıkılma ihtimali çok yüksek. O yüzden mutlaka yeni yapılardan alman gerekiyor. Çengelköy'de yeni yapılar var ve iyice araştırıp almanı tavsiye ederim.
Çengelköy'de düşündüm ben de çünkü çok sevdim
Bence de doğru tercih. Özellikle depreme dayanıklı olan yerlerden bak tamam mı
İstanbula yine gelmeyi vaktim yok artik ama bir arkadaşım var o bakar
En iyi yer diye bir şey çok sade kalıyor aslında. Senin aradığın nedir can? Sessiz sakin modern bir semt? Sahili olan yeşilliği bol bir mustakil? Rezidans daire vs vs... Buna gore bolgeler değişiyor aslında.
Aslında müstakil bir ev istiyorum apartman de olabilir ama dediğin gibi sahili yeşilliği bol olsun ve modern
Beşiktaş arnavutkoy iyidir. Göktürkte sahil yok ama mustakil yeşilliğin bol olduğu gelir olarak belli seviye üstü insanların yaşadığı gollerinin olduğu bir yer orayı da severim.
Teşekkür ederim
Cevap
19Cevap
Beykoz Sarıyer, Yeşilköy, Kadıköy daha nezih yerlerdir
Beykoz Sarıyer
hic bilmiyorum malsf lazim olucaksa Ankara onerisi veriyim hdjjd
Hahhah olurr ver bakimm
yatırımlık alayim diyorsan gölbası diyorum, aileyle yasanacak düzgün bir yer diyorsan ve paran da varsa cayyolu incek taraflar uygun
Teşekkürrr ederimmm
Instagram "gezginarmali" https://www.instagram.com/reels/DSFknvhAtC8/
Çengelköy imiş.
Denize yakın denizi gören bir ev almak için milyoner olmak gerek
Çok mu pahalı
Yani özelikle Üsküdar Sarıyer Kadıköy tarafları..
Başakşehir sarıyer büyükçekmece beykoz eyüp göktürk bu ilçeler çok güzel alınabilir makul fiyatlı evler var.
Beni de çocuğun olarak alsana sen zengin birine benziyorsun 😂😂
😂😂 olurr
Vallahi seni hiç üzmem 😂
Arnavutköyhızlıyken fiyatlar büyür, Çengelköy daha uygun op-ålar sunar.
Bu yaşta oralardan ev alacak paran varsa çok zenginsin demek 🙂
Edrinekapi
Fatih avcilar bağcilar yes ser
Başakşehir güzel olabilir. Perinin yeni senaryosu İstanbul'da ev satın almak sgsjhs gemini is loading
Aynen
Yapay zekayı azalt beybi
Tabii canım emredersin
Hadi bakalımm
Yatırımlık mı? İkame etmek için mi?
tatil için bir yer şimdilik
Tatil içinse tarihi yerlere yakın yerleri seçmen daha mantıklı olacaktır, beşiktaş bunun için iyi bir mekan ama fiyat olarak bant yüksek, e tabi maddi durumun sana ait, sen karar vermelisin ama beşiktaş bunun için en iyi semt diyebilirim, ulaşım açısından da iyi 👍🏻
Teşekkür ederim
Ricalar
Üsküdar, Bakırköy, çengelköy falan
Üsküdar güzel diye biliyorum bir kaç defa gitmiştim
Paran varsa her yer senin aga
Elit nezih semtler iyidir
Denize yakın olan yerler
Para var huzur var tabi
Tehlikeli olmayan güvenli olan yer nere ise ora
Durumun ne kadar
Yanii var çok şükür ama güzel bir ev istiyorum
Yurt dışında yaşıyorsun galiba