Ev & Yaşam 2 ay 3 gün tatile giderken evde mutfak çöpü unuttum, böceklenir mi kokar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3 günlüğüne tatile gideceğiz mutfak çöpünü unuttum evi böcekler sarar mı 3 gün tatile giderken evde mutfak çöpü unuttum, böceklenir mi kokar mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pocket_Cat Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay İçeriği ile ilgili genel olarak protein ağırlıklı değilse böceklenemez 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tavuk vardı Yorumla Pocket_Cat 2 ay Evet o zaman Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 2 ay Açıkta değilse ağzı kapalıysa çöp kutusundaysa sarmaz 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 ay Ev & Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. 3 günlüğüne bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Daha önce böceklenme karınca vs oluyormuydu 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yok ama tavuk dalanda vardı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kokar ama boceklenme yapmaz. Komşu vs yokmu alip atsin Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Ağzı kapalı mi 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kapalıydı ama tam değil Yorumla Romantiq_deli 2 ay Çöple beraber at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İçeriği ile ilgili genel olarak protein ağırlıklı değilse böceklenemez
Tavuk vardı
Evet o zaman
Açıkta değilse ağzı kapalıysa çöp kutusundaysa sarmaz
3 günlüğüne bir şey olmaz
Böceklenmek koku olur birazcık
Daha önce böceklenme karınca vs oluyormuydu
Yok ama tavuk dalanda vardı
Kokar ama boceklenme yapmaz. Komşu vs yokmu alip atsin