Çok değiştim hâlâ her şey aynı. Kabullenecek ne kaldı bilmiyorum. Üstüne ne koysam durmuyor. Temizliyorum sürekli. Boş, böyle ayna gibi yansıtıyor ne tutsam. Ne yapacağım bu masayı ben, evin ortasında öylece duruyor.

Çok değiştim hâlâ her şey aynı. Kabullenecek ne kaldı bilmiyorum. Üstüne ne koysam durmuyor. Temizliyorum sürekli. Boş, böyle ayna gibi yansıtıyor ne tutsam. Ne yapacağım bu masayı ben, evin ortasında öylece duruyor.

Çok değiştim hala her şey aynı cümlesi kendi icinde o kadar uyumsuzluk barındırıyor ki.
Kör birini ele alalım ve ondan habersiz evine konan bir masayi. İlk başlarda sürekli carpacaktir. Belki masanın üzerinde devrilecek bir şey olmadagindan her hangi bir esyaya zarar gelmeyecektir. Ama vücudu zarar gorecektir.
Vücudu zarar göre göre masanın orada olduğu bilinci ile degmeyecektir bile..
Orada bir masa var unutma..
Duygusal olarak da.
Masa da masaymis ha diye bu kadar yuk bindirmemek lazım bir iki sallanıp durmasın dimi. Sürekli boş durmasi da olmaz amacına hizmet etmez.
Çok fazla anlam yuklememek tum her şeyi zorlaştırır. Olay yaşananlar aynıdır ama sende sirayeti bambaşka.
Edip Canseverin dediği gibi masa da masaymis ha.. dememek için.
Aklı meşgul etmem gerektiğinde bu büyük ve köşeli masadan başka bir seçenek bulamıyorum. Oturduğum yerden en zararsızı masanın tozlanmasını beklemek. Cansever masayı hor kullandı, benim su döküp üstüne uzanasım var. Anlam yüklemek jimnastik. Bacaklarım uyuşunca, belim tutuluyor. Esneyince de boyum uzuyor. Ortası yok hiç. Ortaya sehpa koyup ayaklarımı uzatıcam galiba. Masa öyle duruyor.
Sehpayanin da tozlanmasini bekleme durumu var. Rota yeniden olusturuluyor
Neyden kaçamadığımı bilsem tutup teslim edicem. Tek gidince geri yolluyorlar.
Hehehy buldum
Umarım kaybetmezsin
Arada unuturum ama olsun
Bulduğunda yeniden aynı sevince güzel olsa gerek
Her buldugunda
Bülbüle niye fegat figan bağırıyon demiş biri ahın gülşene kalsın dermanın lokmana kalsın dilime demiş takıldı o sıra. Anlam yüklemeden buldum. Bulmak olur mu bu
Demiş dilime takıldı*
Anlam yuklemeden bulduğunu farkında olmaz ki insan.
Buldugunun*
Rol çalmış olayim
Çok ağır bu söz. Senin mi
Sözler ve cumleler sahiplenir mi bilmiyorum
Kimden duyduğuna göre değişir
Mantikli
Sorarlarsa ne dicem
Sıradan görünmez denilebilir
Nereden görünür
Matematik zekan yüksek
İçimden sayamıyorum ama, sayaçla gezmeye başladım artık
İyi geliyorsa gezmek sorun yok
Esprituel zekam çok düşük ve barizdir
Şekil bir a, b, c...
Diğer türlü sorun oluyorsa da teşekkür ederim.
Anladım sorun yok
Bendeniz pek insan canlısı değilimdir. O yuzden uzaktan kıyıdan köşeden gozukurum. Şu an da olduğu gibi
Anlayabiliyorum. Ama gizli canlılık kuruntu yaratmasın diye çırpındım. Çok teşekkürler
Cevap
1Cevap
kandırmak evet
Avunma biçimi de bu oluyor kesin
Sanki konu masa değil. Eğer gerçekten masysa ondan kurtulun onun için yapacağınız bir şey kalmadı
Denerim
Bir adım kaldı o zaman
Belki de sorun masada değildir.
Değiştirilmesi gerekilen şey başka bir şeydir.
Masa ve ben dışında pek bir şey kalmadı
Ayna ayna söyle ona, var mı masa ve ondan geriye kalan başka
Bizdik başkaları
Belki de hiç « ben » olarak kalamadiginizdan belki de
Belki de
🌌
En iyisi masayı kırmak yer sofrası ideal
Kaosu özledim
Şiir güzeldi
At gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?