Ev & Yaşam 2 ay En son hangi eşyanız kırıldı ya da neyi kaybettiniz? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Neredeyse 10 yıldır benimle olan hediye gelen tokamı bugün düşürdüm, kırıldı ya, üzüldüm çok tatlıydı 🥲 En son hangi eşyanız kırıldı ya da neyi kaybettiniz? Cevapla Hediye Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 2 ay Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uzun zaman olmuş artık miladi dolmuş gadası 0 1 Yorumla moonlight012 2 ay Ama çok seviyordum napim 🥲 erkekler hep böyle kalpsiz zaten jfjfh Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. telefon 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 ay Ev & Yaşam konusunda 824 cevap paylaştı. Kirpik kıvırıcım kırıldı 0 0 Yorumla
cansuwqs Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Dün ruhumu kaybettim odamın içinde ama bulamıyorum 🥲 1 1 Yorumla cansuwqs 2 ay Sende iki gündür değişim var mı skeksld Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Uğurlu fincanımı kardeşim kırdı 0 0 Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Küpe kırıldı 1 6 Yorumla mrtbey_38 2 ay Pardon ama yaşınızmı doğru yoksa profildekimi sizsıniz🙂 ya da her ikisidemı doğru? Yorumla ___Justimagineit 2 ay Evet her ikisi de doğru Yorumla mrtbey_38 2 ay Hmm demek öyle, çok teşekkür ederim nazik cvp için.Maalesef Xperim yetersiz size yazamıyorum, bikac şey sorcamda siz yazarmsniz bana rica etsem? Yorumla ___Justimagineit 2 ay Rica ederim, yazamam. Yorumla mrtbey_38 2 ay Neden peki? Yorumla mrtbey_38 2 ay ? Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Klavyem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Uzun zaman olmuş artık miladi dolmuş gadası
Ama çok seviyordum napim 🥲 erkekler hep böyle kalpsiz zaten jfjfh
telefon
Kirpik kıvırıcım kırıldı
21 Yaşındaki sevgilimi polisler elimden aldı
Dün ruhumu kaybettim odamın içinde ama bulamıyorum 🥲
Sende iki gündür değişim var mı skeksld
Anlami buyuktur
Uğurlu fincanımı kardeşim kırdı
Küpe kırıldı
Pardon ama yaşınızmı doğru yoksa profildekimi sizsıniz🙂 ya da her ikisidemı doğru?
Evet her ikisi de doğru
Hmm demek öyle, çok teşekkür ederim nazik cvp için.
Maalesef Xperim yetersiz size yazamıyorum, bikac şey sorcamda siz yazarmsniz bana rica etsem?
Rica ederim, yazamam.
Neden peki?
?
Galbimmmmmmm gırıldı
Telefonu düşürdüm
Klavyem
Yapıştırabilirsin çok dağilmadiysa, geçmiş olsun.
Telefon