Ev & Yaşam 3 ay Pazar günü evde temizlik mi yaptınız yoksa dışarı gezmeye mi çıktınız? Tatlı_nur Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben pazar günü evde kalıp evi temizleyip gezmeyen tayfalardan oldum, bu hafta siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor? Güncellemeler3 ay Güncel Pazar günü evde temizlik mi yaptınız yoksa dışarı gezmeye mi çıktınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Yatağımda uzanıp dizi izledim full 0 2 Yorumla Tatlı_nur 3 ay İy yapmıssın Yorumla m Tengria 3 ay Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 2 ay Ev & Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Temizlik yaptık 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% 3 ay Ev & Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Bu havada gezilmez zaten, en iyisi ev 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 3 ay Ev & Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Temizlik de yapmadım gezmedim de 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 3 ay O odanın dili olsa 0 3 Yorumla Tatlı_nur 3 ay Ee ne derdi🤔🤔 Yorumla Sorayımbende 3 ay Söylerim bak Yorumla Sorayımbende 3 ay Okudun mu? @Tatlı_nur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yatağımda uzanıp dizi izledim full
İy yapmıssın
Temizlik yaptık
Bu havada gezilmez zaten, en iyisi ev
Temizlik de yapmadım gezmedim de
O odanın dili olsa
Ee ne derdi🤔🤔
Söylerim bak
Okudun mu? @Tatlı_nur