Arkadaşlar köşe takımı ve yemek masası almam gerekiyor. İstanbul Avrupa'da yaşıyorum. Masko'ya gittim ama çok yüksek fiyat veriyorlar. Bir de özel ölçü olacak. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı
2 ay
Arkadaşlar köşe takımı ve yemek masası almam gerekiyor. İstanbul Avrupa'da yaşıyorum. Masko'ya gittim ama çok yüksek fiyat veriyorlar. Bir de özel ölçü olacak. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı
esenyurtta kaliteli yerler bulabilirsiniz aslında. bir de fırsatlar ile gidebilirsiniz.
ev taşıma sürecine girince insan ister istemez böyle şeyleri daha dikkatli bakar hale geliyor. ben de tam koltuk + birkaç parça bakarken bankkart’ın mobilya kampanyasına denk geldim. açıkçası sırf kampanya var diye alışveriş yapacak biri değilim ama zaten ciddi bir harcama yapacaksan, önceden katılıp öyle ödemek mantıklı oluyor.
alışveriş sonrası bankkart lira yüklenmesi biraz “boşa gitmedi” hissi veriyor. ama işin püf noktası şu: her yer sayılmıyor ve tek çekim olması gerekiyor, onu gözden kaçırınca kampanya komple boşa düşebiliyor. ben bu tarz şeyleri artık “denk gelirse güzel” diye değerlendiriyorum. özellikle mobilya gibi zaten büyük bütçeli işlerde küçük bir geri dönüş bile fena hissettirmiyor.
Cevap
4Cevap
Bellona mağazalarında
Özel ölçü yapmıyorlar
Bursa tarafında çok var. İstanbul'da da birkaç yerde mobilyacılar çarşısı ya da fabrika satış mağazası tarzı yerler var.
Masko da her türlü bulabilirsin ama biraz tuzlu olabilir
İnegöl'den al gidip
esenyurt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?