Ev & Yaşam 2 ay Yerden ısıtmalı m daha iyi petek mi sizce? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Evde hangisi daha kullanışlı olur? Petek Yerden ısıtmalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yerden ısıtmalı m daha iyi petek mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Şu anki evimizde yerden ısıtma kullanıyoruz, cidden çok iyi; bizzat ben seviyorum, petekten iyi. 1 0 Yorumla
aklımdadelısorular12 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kesinlikle yerden ısıtma çünkü ısınan hava yükseldiği için sıcaklık yerden gelince ev tam olarak o zaman ısınır işte 1 0 Yorumla
SakinBirPanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Full ısı yalıtımlı eve alttan ısıtma çok daha verimlidir. 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay İkisi de kullanışlı ama isıtmalı daha pratik olur, petek ise atmosferi değiştirir. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 2 ay Döküm petek hepsinden güzel 👍 alüminyum değil.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Yerden ısıtmalı en iyisi sıcaklık odanın her yerine dağılıyor ayrıca zeminden gelecek soğuğu engelliyor 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yerden ısıtma var bizde minimumda açtık hep ona rağmen bunaldık evde fatura da maksimum 2800 geldi 0 0 Yorumla
maripsaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Görüntü , temizleme derdi yok , yer kaplamıyor daha ne olsun 0 0 Yorumla
MaceraSA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 2 ay Yerden ısıtma kesinlikle. Fatura da 4/5 daha az geliyor. Gayet süper ısınıyor aynı zamanda 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Yerden ısıtmalı sistem daha iyi tabii ki 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yerden ısıtma olayı çok güzel her yer sıcacık 0 0 Yorumla
RedStilettoLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yerden ısıtma en ideali ama petek de iyi 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Yerden ısıtmalı tabii 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Petek diyorum ruhum fakir benim 0 0 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Isı dağılımı olarak yerden ısıtma daha iyidir 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Yerden ısıtma iyi sanırım 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Yerden ısıtmalı tabi ki 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 845 cevap paylaştı. Kesinlikle yerden ısıtma ve petek 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Ev & Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Petek bizim ev. 0 0 Yorumla
Gizemlizksjfhs Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 ay Ben isitmali 0 3 Yorumla Mardinli343447 2 ay O nasıl oluyor 😂 Yorumla MaceraSA 2 ay @Mardinli343447 sarılmalı ısıtıyor galiba 😂 Yorumla Mardinli343447 2 ay 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Şu anki evimizde yerden ısıtma kullanıyoruz, cidden çok iyi; bizzat ben seviyorum, petekten iyi.
Kesinlikle yerden ısıtma çünkü ısınan hava yükseldiği için sıcaklık yerden gelince ev tam olarak o zaman ısınır işte
Full ısı yalıtımlı eve alttan ısıtma çok daha verimlidir.
İkisi de kullanışlı ama isıtmalı daha pratik olur, petek ise atmosferi değiştirir.
Döküm petek hepsinden güzel 👍 alüminyum değil..
Yerden ısıtmalı en iyisi sıcaklık odanın her yerine dağılıyor ayrıca zeminden gelecek soğuğu engelliyor
Yerden ısıtma var bizde minimumda açtık hep ona rağmen bunaldık evde fatura da maksimum 2800 geldi
Görüntü , temizleme derdi yok , yer kaplamıyor daha ne olsun
Yerden ısıtma kesinlikle. Fatura da 4/5 daha az geliyor. Gayet süper ısınıyor aynı zamanda
Yerden ısıtmalı sistem daha iyi tabii ki
İkisi birden olmuyor mu?
Yerden ısıtma olayı çok güzel her yer sıcacık
Yerden ısıtma en ideali ama petek de iyi
Yerden ısıtmalı tabii
Yerden ısıtmalı bence
Petek diyorum ruhum fakir benim
Isı dağılımı olarak yerden ısıtma daha iyidir
Temizlik bakımından tabi ki yerden ısıtma
Yerden ısıtma iyi sanırım
Yerden ısıtmalı kesinlikle
Yerden ısıtmalı tabi ki