Ev & Yaşam 3 ay Bayram temizliği için aşırı halsizlikte ne içsem enerji verir, hangi takviyeyi önerirsiniz? Jfjfjfjfjdb Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çok halsizim. Enerji verecek bir şeyler ev alt üst ya Güncellemeler3 ay Yapay zeka başlığımla uğraşmaaaa. Gene başlığın ırzına geçmiş Güncellemeler3 ay Sizin vereceğiniz aklı kdkrd Bayram temizliği için aşırı halsizlikte ne içsem enerji verir, hangi takviyeyi önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 3 ay Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu sene yanına yardımcı tutsan nasıl olur gadası 0 2 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Yardımcı istemez Yorumla nordun_gadasi 3 ay Sen bilin sana da iyilik yaramaz Yorumla
FiyodorPavloviç Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 3 ay Bayram temizliği için erken değil mi 0 24 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Benim ev için değil 😃 Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay 😃 kimin eviki Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Normal evlere evet bu evet 1 senelik depresyon görmüş ev biraz daha ilerlerse Ayşe koşar evine dönecek. Dip bucak girmem lazım psikoloji el vermiyor Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Ayşe o ev üç günde bitmeyecek gibi 😃 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay O yüzden takviye ye ihtiyaç var 😃😃😃sadece mutfak ayşe koşara hafif rakip diğerleri toz sadece Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Perdeler ben de o zaman :) Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Perde yıkayıp asmakta ne var ki en basit iş cam silmekte mutfak zor ya gel mutfak senin olsun 😃 Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Olmaz mutfak işi sevmiyom 😂 camlar da bende olsun bari Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Camları dün sildim dip bucakta bidaha silerim fasa fiso cam sende parıl parıl parlıyor zaten 😃 Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Süpürge de bende olsun dip köşe çektiririm 😂 çamaşır makinesi işi de bende olsun 😂 ütü sende ama 😃 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Çamaşır makinalık bişey yok yıkadım topladım hepsini kdkdkdk bulaşık sende mutfak dolapları sende 😄 Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Sende her zor işi bana kakalıyon 😂 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Sende en basiti alıyorsun 😄😄 Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay İyide böyle anlaşmıştık nikahtan önce 😃😃 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay La ne nikahı bir çarparım sana şimdi birde yer çarpar Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Çarparum çırparum deyeceğine şu sofraya iki tas çorba koy ezan okunacak acımızdan canımız çıktı. Salatayı ben ayarliyom Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Manyak evliyim ben tokatlıksn tam Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Hee desene evliyim diye nerden bilecem tövbe bismillah Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Dedim Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Kocan temizlesin evi. Ben karışmam banane allallaa Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay 😂😂manyak adam bu saat hala çalışıyor napsın. Topladım evi ya mutfak kaldı gidip orayı toplayıp uyacağım yarın oda oda gircem hergün bir oda dip köşe vs Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay :) oh ne güzelmiş tüm işi hatun yapsın Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Adam orada kendini paralıyor bizim için ben yaptırmam kıyamam Yorumla FiyodorPavloviç 3 ay Ne gıymetli kocan varmış 😂 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Ben de bir şey var acayip enerji veriyor 0 1 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Aile bireylerinle paylaş istemez Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay beğendim takip attım jxksdjskdkdk 0 16 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Niyeki bu işime yaramaz ki Yorumla Cevap sahibi 3 ay Instaya geçeriz nereden biliyorsun bra gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak zkzjzkzkzlz Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Ne münasebet Yorumla Cevap sahibi 3 ay Aşk olsun iletişim sadece dille olmaz ayıp Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Allah için bir sus ya mevzu temizlik takviye akıl verecen yetti sapıklığınız Yorumla Cevap sahibi 3 ay Knki sana da iyilik yaramıyor muhabbet edek dedik puh Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Ulan muhabet edecek halde miyim evi b.. K götürüyor 😃oruçlu lar var yemek te lazım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ya bi sal biraz nolcak kızım az kendinle uğraş perde dursun hepsini bi anda çıkaramazsın la bi salll Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Neyse ya sen git başka soruda aran işim var hadi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sana iyi yaklaşmak da yaramadı iyiliğini düşündük tavsiye verdik büyük haksızlığa uğruyorum axmxjkxxjxks Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Elden gelen bişey yok 😃 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Beni eklemek elinden gelir elinden her iş gelir yavrum zkxjxkzkzkx Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Yürü git lan Yorumla Cevap sahibi 3 ay Dişil enerji vuhhuuuğğğ Yorumla Cevap sahibi 3 ay Üzücü Yorumla Cevap sahibi 3 ay Temizliği sal benimle ilgilen jzlzhzkHzzj Yorumla
serkan277 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 3 ay Ben san yardım edebilirim 0 2 Yorumla Jfjfjfjfjdb 3 ay Yok yok kalsın Yorumla serkan277 3 ay Çok yaşa o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu sene yanına yardımcı tutsan nasıl olur gadası
Yardımcı istemez
Sen bilin sana da iyilik yaramaz
Bayram temizliği için erken değil mi
Benim ev için değil 😃
😃 kimin eviki
Normal evlere evet bu evet 1 senelik depresyon görmüş ev biraz daha ilerlerse Ayşe koşar evine dönecek. Dip bucak girmem lazım psikoloji el vermiyor
Ayşe o ev üç günde bitmeyecek gibi 😃
O yüzden takviye ye ihtiyaç var 😃😃😃sadece mutfak ayşe koşara hafif rakip diğerleri toz sadece
Perdeler ben de o zaman :)
Perde yıkayıp asmakta ne var ki en basit iş cam silmekte mutfak zor ya gel mutfak senin olsun 😃
Olmaz mutfak işi sevmiyom 😂 camlar da bende olsun bari
Camları dün sildim dip bucakta bidaha silerim fasa fiso cam sende parıl parıl parlıyor zaten 😃
Süpürge de bende olsun dip köşe çektiririm 😂 çamaşır makinesi işi de bende olsun 😂 ütü sende ama 😃
Çamaşır makinalık bişey yok yıkadım topladım hepsini kdkdkdk bulaşık sende mutfak dolapları sende 😄
Sende her zor işi bana kakalıyon 😂
Sende en basiti alıyorsun 😄😄
İyide böyle anlaşmıştık nikahtan önce 😃😃
La ne nikahı bir çarparım sana şimdi birde yer çarpar
Çarparum çırparum deyeceğine şu sofraya iki tas çorba koy ezan okunacak acımızdan canımız çıktı. Salatayı ben ayarliyom
Manyak evliyim ben tokatlıksn tam
Hee desene evliyim diye nerden bilecem tövbe bismillah
Dedim
Kocan temizlesin evi. Ben karışmam banane allallaa
😂😂manyak adam bu saat hala çalışıyor napsın. Topladım evi ya mutfak kaldı gidip orayı toplayıp uyacağım yarın oda oda gircem hergün bir oda dip köşe vs
:) oh ne güzelmiş tüm işi hatun yapsın
Adam orada kendini paralıyor bizim için ben yaptırmam kıyamam
Ne gıymetli kocan varmış 😂
Ben de bir şey var acayip enerji veriyor
Aile bireylerinle paylaş istemez
beğendim takip attım jxksdjskdkdk
Niyeki bu işime yaramaz ki
Instaya geçeriz nereden biliyorsun bra gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak zkzjzkzkzlz
Ne münasebet
Aşk olsun iletişim sadece dille olmaz ayıp
Allah için bir sus ya mevzu temizlik takviye akıl verecen yetti sapıklığınız
Knki sana da iyilik yaramıyor muhabbet edek dedik puh
Ulan muhabet edecek halde miyim evi b.. K götürüyor 😃oruçlu lar var yemek te lazım
Ya bi sal biraz nolcak kızım az kendinle uğraş perde dursun hepsini bi anda çıkaramazsın la bi salll
Neyse ya sen git başka soruda aran işim var hadi
Sana iyi yaklaşmak da yaramadı iyiliğini düşündük tavsiye verdik büyük haksızlığa uğruyorum axmxjkxxjxks
Elden gelen bişey yok 😃
Beni eklemek elinden gelir elinden her iş gelir yavrum zkxjxkzkzkx
Yürü git lan
Dişil enerji vuhhuuuğğğ
Üzücü
Temizliği sal benimle ilgilen jzlzhzkHzzj
Ben san yardım edebilirim
Yok yok kalsın
Çok yaşa o zaman