Ev & Yaşam 3 ay Kızlarıma aldığım yataklar nasıl sizce 🤗🥹? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 ve 3.5 yaşındaki kızlarım park beşikte yatıyorlar ve artık rahatsız olmaya başladıkları için onlara bu cicileri aldım. Nasıllar sizce 🤗? Heyecanla bekliyorum 🥹 Kızlarıma aldığım yataklar nasıl sizce 🤗🥹? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 3 ay Ev & Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. Gayet güzeller güzel günlerde kullansınlar 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 3 ay Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hepsi birbirinden güzel gadası 0 0 Yorumla
Titizzz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Güzel ama daha ikiside bebek sayilir yatakdan düşme olasiliklari var yatagin kenarlari bu şekilde açiksa yere yastik koyman daha iyi olur. 0 2 Yorumla YunininTutisi 3 ay Kapalı olan kısmını dışarı getireceğim, açık olan kısmı duvara denk gelecek Yorumla Titizzz 3 ay O şekilde harika olur. Vallahi siz kadinlarin kafasi bizden daha iyi çalisiyor benim aklima gelmemisti😂 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay İyi günlerde güle güle kullansınlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gayet güzeller güzel günlerde kullansınlar
Hepsi birbirinden güzel gadası
Güzel ama daha ikiside bebek sayilir yatakdan düşme olasiliklari var yatagin kenarlari bu şekilde açiksa yere yastik koyman daha iyi olur.
Kapalı olan kısmını dışarı getireceğim, açık olan kısmı duvara denk gelecek
O şekilde harika olur. Vallahi siz kadinlarin kafasi bizden daha iyi çalisiyor benim aklima gelmemisti😂
İyi günlerde güle güle kullansınlar
Güzelll