Güncellemeler
3 ay
Evet arkadaşlar sonunda cozdum diğerlerini de takabilirim artik😁
Evirip çevirdim bi türlü bulamadım.. niye bu kadar yamuk yumuk sanki nasıl anlıcam 😡insan takma yöntemi falan koyar.. karmançurman bisi.. almasam daha iyiydi herhalde.. şu lastikli tekli koltuk örtüsü ve neresi neresi hiç belli değil nasıl anlıcam bilen varsa bi yardım.. her yer her yerde kaldı.. iyi ki bi temizlik yapıp kılıf takım dedim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dikiş yönlerine bak bence
Yonlerinden anlamadim internetten baktim aciklayici bisi bulamadim biraz ordan biraz kendim ugrastim yaptim
Sakin ol ve boş bir yere serip biraz incele. Acele etme
Acele ettigim icin basmiyo belkide kafam.. yere koyarak denedim koltukta denedim ama yok mal mal bakisiyoruz örtüyle
Birkaç sakin denemeden sonra muhtemelen olacaktır. Belki de sen doğru yönde taktığın halde düzgün takmadığın için gözüne ters olmuş gibi gelmiştir
Bilmiyorum ki biraz tahammülsuz biri oldugum için zorlandim ama internetten baktim dogru düzgün anlatan olmasa da biraz ordan biraz kendim dusunerekten cozdum sukur
✌️🤝 tebrikler
Aglamadan cozebildigime sevindim.. daha yeni darbe yemisken bunu da beceremesem kotu olurdu
Hayatta darbeler hep vardır. Önemli olan yere düşsek te kalkıp yürümeye devam etmektir. Ayrıca ağlamak bir sorun değil, rahatlatır. Yağmur yağar, güneş açar.
Gunes ne zaman accak tam olarak? bana anca darbeler yagmurlar geliyoda.. ayaklarima ayaklarima vuruyorlar yakinda bacaklarim olmicak yurumeyi birak kimildayamicam bile...
Hani bir şarkı var bilir misin? Der ki " insanın bir kez ters gitmesin işi, muhallebi yerken kırılır dişi..." İşte o misal bazen işlerimiz üst, üste hep ters gitmeye başlar. Ben de böyle zamanlar yaşadığımda diyorum ki kendime sabırlı ol, bazen hayat insanı böyle sınar. Ve bunun bir sonu elbette gelecek. Sadece sakin ol ve panik yapma. Her defasında da sonu geliyor.
Hep boyleydi.. daha once yine tahammülüm varmış demekki ama artik sinanmanin sonu değil benim sonum gelcek.. artik o kadar yoruldum ki isi gucu temizligi biraktim oturdum ağlıyorum.. son zamanlarda zaten hersey agirdi bide üstüne dun daha agir oldu ve burdan kalkis yok gibi.. belkide bazen pes etmek gerek.. bataklik gibi debelendikce icine gomuluyorum karanligin
Debelenme o zaman. Hayatın sana verdiklerini olduğu gibi kabul et. Bir de şöyle düşün. Aslında problem olan yaşadığımız olaylar değil, bizim onları düşünme şeklimizdir. Belki biraz daha kabullenici ve optimist olsan işler farklı olurdu.
Dikişleri göremiyor musun dikişleri saklanması lazım
Bi orada bi orada bussuru dikis neresi neresinin🤷🏻♀️
Keşke fotoğraf atsaydın
Mantikli.. aklima gelmedi ki zaten yeterince kafam dolu olunca bide yapamayisima kizdim kafa iyice gitti
Altı üstü bir örtü ser gitsin ne olcak
Duz degil ki yeri var onu bulmadan altiustu ortu olmuyo iste duz ortu degil ki.. denedim zaten ama duzgun olmuyo
İnan kafamda hiçbir şey Canlanmıyor
Benimde.. o yüzden bakisiyoruz ya zaten.. internette bulabilir miyim ki ya bı bakım
Bir dene olmazsa foto at bakalım yönüne
Ya 2 tarafıda aynıysa
Bi koltuk örtüsünü takamamak...😭
Ejjckekdkekdkr
Abart
Valla daha anca cozdum
neymiş
Yonunu buldum iste
😀takıldığında konu
Dikiş yönlerine bak.
Bakiyorum aha burasi kolu diyip deniyorum ama yok yerlestiremiyorum diger tarafları uymuyo