Yemekler yendi güzel bulaşıklar makineye dizildi kirliler yıkandı tamam makine bitince açtım ki neredeyse bütün her şey çizilmiş bu neden olur arkadaşlar.. bilen biri cevap verebilir mi
3 ay
Yemekler yendi güzel bulaşıklar makineye dizildi kirliler yıkandı tamam makine bitince açtım ki neredeyse bütün her şey çizilmiş bu neden olur arkadaşlar.. bilen biri cevap verebilir mi
Misafir ağırlamak bazen gerçekten enerji emici olabiliyor, yemek hazırlığı, sunum, sonra bulaşık ve toparlama hepsi üst üste gelince insan kendini yorgun ve bitkin hissediyor. Çizik konusuna gelince genellikle tabak, bardak veya tencere malzemesinin sert temasından olur, bazen makinedeki sepet düzeni veya yükleme şekli de etkiler. Bazen dikkat etsek de küçük çizikler kaçınılmaz olabiliyor, ama yorgunluk ve stres hissi normal, kendine biraz dinlenme ve mola vermek gerekiyor.
Cevap
11Cevap
Tuzu bitmiştir makinenin
Makine çalışırken dönen fıskiye kollarıyla temas edip çizik bırakabilir.. uretiminde calisiyorumda🙂
Büyük veya ağır tabaklar alt ve üst raflara yanlış yerleştirilirse sürtünme olabilir
Hmm tatlı tabakları ı yukarı koymazdım ilk defa yukarı koydum ondan olmuş olabilir mi
Evet tatlı tabaklarını üst rafa koymak çoğu zaman risklidir, fıskiye kolları veya üst rafdaki diğer tabaklarla temas edince çizik bırakabilir. Bir sonraki sefer alt rafa koyarsan büyük ihtimalle sorun olmaz.. Oda yorgunlugundan kaynakli sanirim🙂
Yok altta yer kalmamıştı ondan üste koydum
Üst raf riskli ama yer sıkıntısı olunca mecbur olmuşsun, demek ki tabaklar biraz ‘çatışmış’ 😅 Bir dahaki sefere belki raf düzeniyle oyun kurmak lazım... ee sahurda ne yicez🙂
Makine yıkanırken içlerine girmiş, yavaşça çıkarmalısın.
Kdk bize iftara gelen kişi sayısını söylesem 2 gün kendine gelemesin bir misafir nedir ki peh fkfk
Yukarı pervanesinde bi sorun mu var ya da içinde bi parçası mı çıktı çizdi herşeyi
Birincisi bu ramazan kimseyi almayacam ikincisi cizilme çoksa içerisinde bir şey fırlamıştır çizilme azsa tablet yapmıştır sıbı kullan derim
Neden.. oruçluya iftar ettirmek sevaptır... Hemde bugünler kalabalıkla tatlanır...
Yani makinenin kapağı bile çizilmiş şaşırdım açıkçası Ne oldu bilmiyorum
İçeriden bir şey fırlamıştır
Evet sevap lakin çok artık yoruluyorum saatlerce hizmet etmek güzel ama kaldıramıyorum 5-6 saat bone içinde kafam patlıyor maalesef sorun bu
Elinize sağlık Menü neydi
Mısırlı havuç çorbası
Beşamel soslu tavuk
Pilav
Börek
Salata
köz patlıcan
Ortaya mantı
Misafır kabul etmemek lazım
Tuz ayarında sıkıntı olabilir 🥲
Bulaşıkları incitmeden yıka 😃
Tuzu bitmiştir makinenin
Nasıl anlayacağın
Tuz gösterde ışığı yanar illaki göstergesi vardır ama yoksa tuz doldurma hazinesini aç taşana kadar tuz doldur kesin tuzu bitmiştir tuzu bitince bütün bardakları çizip puslu çıkartıyor
Kullandığın tabletten olur 😅
Uzan dinlen biraz iyi gelir
Sulardan mi acaba
Bilmiyorum ki
Tuzu bitmiştir
Aferin sana
İyi ne güzel 😊
Bize ne bundan
Sana neyse niye cevap veriyorsun?
Sorum detyada
Tanımadığın biri hakkında nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsun
Bilemedin