Apartman yöneticisi gecenin bir vakti kapıya dayanıp zile basarsa ne yapmalı, şikayet etsem haklı mıyım?

Merhaba. Her ay yöneticim aidat makbuzu getiriyor. Geçen ay maaşlar zamlı yatacağı için iş yeri maaşımı geç yatırdı ve bu sadece 4 günlük bir gecikmeydi. Adam sürekli arayıp durdu kapıma geldi kafasına göre (?) aidata zam yapılmış asansör bakımımı arızası mı neyse ona masraf yaptırmış 700 tl para istiyor (ki ben 1. kattayım bir günden bir güne o asansörü kullanmadım) . Anlatıyorum anlamıyor neyse param yattı yolladım parasını. Bugün yine geldi aidata daha şubattayız. Ve ben zaten 2 kara zamlı aidatı ödedim (ocak, Şubat ) ve Mart 'a girmedik bile sabah gece vardiyasından çıkmış uyuyordum 3 te zile basmaya başladi hani insan basar elbette ama bu adam aralıksız 2 dakika boyunca basıyor kapıya pat pat vuruyor sanırsın alacaklı parasını yatırmamışım. Ben bu adamı şikayet etsem haklı mıyım gerçekten gına geldi en ufak şeyde arayıp rahatsız ediyor.

Apartman yöneticisi gecenin bir vakti kapıya dayanıp zile basarsa ne yapmalı, şikayet etsem haklı mıyım?