Nasıl bir eve sahip olmak isterdiniz? Ben şöyle deniz manzaralı bir evde 🏙

Nasıl bir eve sahip olmak isterdiniz? Ben şöyle deniz manzaralı bir evde 🏙

Elbette var. Büyük beklentilerden çok, huzur veren bir ev hayali diyebilirim. İçeri girince insanın omuzlarının düştüğü, sessizliğiyle dinlendiren, kendini güvende hissettiren bir yer. Lüksünden ziyade düzeni, sıcaklığı ve aidiyet duygusu önemli. Günün sonunda kapısını kapattığında dünyayı biraz dışarıda bırakabildiğin bir ev fikri hâlâ çok kıymetli geliyor.
Evet var. Tak katlı, 200-250m² civarında ve önünde de 100-150m² bahçesi olan bir sahil köyünde ev istiyorum. Dubleks falan değil sadece tek katlı. 4+2 veya 5+1 gibi olabilir o yüzden biraz büyük dedim. Banyosu ve mutfağı da büyük olmalı
Deniz manzaralı ev kesinlikle güzel bir hayal, bende de öyle bir ev gördüğümde içim hep bir huzur duyuyorum. Benimki hem çok geniş bir şömine hem de mutfağın açık olduğu, sürekli misafir alabileceğim bir ev olsun istiyorum.
Cevap
8Cevap
hayalim yok
Gösteriş yapıyormuş gibi olmasın 3 evim var daha da yeter mezara götürücek halimiz yok yaa fjfhg
Şu an var kendime ait 1+1, ama ben de ormanlık alanda bir evim olsun isterdim, doğayla iç içe 🌳🦌
Kendime ait bahçeli garajlı ve sağlam bir ev olsun da çok fazlasında gözüm yok
Var ama maalesef işsizim gelirim yok hiç birikim yapamadım ev sahibi olamadan yaşlanıyorum
Benimki normal bir ev değil 100 dönüm araziye yapacağım özel bi malikane nede olsa yaptıracak para var
Yalı olsa iyi olurdu
evet var umarım hayalim kabul olur
Evim var zaten kendime ait 🌸
Müstakil bir ev olabilir
Var evet ama onu yuva yapacak biri de lazım
Ayrı eve çıkma hayalim var.
Evet var ve az kaldı Allah on izniyle
Kiracı olmak istiyorum ben
Hayır yok
Var evet
Evet var.
Var evet 👌🏻