Çok yaşlı değildir bence bizim ev en azından bu derece değil

Çok yaşlı değildir bence bizim ev en azından bu derece değil

Oturduğum ev 2014 yılında yapıldı evin içinin yapılması bahçe düzenlenmesi derken 2015 yılında taşındık 12 yıllık ev diyebilirim. Bundan önce oturduğumuz ev 1993 yılında yapılmış çocukluğum o evde geçti
Benden eskidir 25 senesi var galiba fakat 2 hatta 3 deprem gördü. Evi bizimkiler yaptığı için sapasağlam. Tabii yıpranma payını da göz ardı edemeyiz fakat bu piyasada satılan yok şöyle depreme dayanıklı yok böyle dayanıklı diyenleri zker geçer
Evin yaşı bazen kağıt üzerindeki yıldan çok, içine koyulan sevgiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Nasıl bir ev hayal ettiğin, onun tadını çıkardığım zaman anlıyorum açıkçası.
Cevap
19Cevap
10 yıllık vardır en az
99 depreminden önce yapılmış ama maşallahı var yapanlar da kendileri oturacaklar diye sağlam yapmışlar
Beton yerine köpük yok yani iyiymiş
evet çok şükür o kadar deprem oldu çatlama bile yok
O mimar sinanlar her yere lazım
evet
İstanbul'da yaşamak başlı başına bir riskken bir de eski bina da yaşamayı düşünemiyorum.
41 yıllık annemlerin evi , bizim ev 2 yıllıktı ev arıyoruz inşallah yeni ve düzgün yapılmıştır bir ev olur yeni evimiz.
Daha yeni yapıldı 1 yıl olmadı. Bende yeni taşındım
4, kamera alt yazısı çok güzel olmuş delal ☀️
Dört yıl hm gencecikmiş, yazının anlam derin 🧚♂️❤
Yazının anlamına can verilir. 💚❤️
Oyyss o zmn bu ritim bize gelsinn en çok da sana gelsin ❤🎈https://youtube. com/shorts/bplpRWayKEU? si=PSWs_xR9kgbf0Vj0
Teşekkür ederim güzellik, ben en çok emojilere demiştim Kürt bayrağı renkleri var ya ondan 😘
Rica ederims ❤ aa ordan demek kökler aynı sayılır evet ❤🖤🌟
2014 yılında yapılmış yani 12 yıllık bir bina
Köyde ki 120 yıllık Rumlardan kalma tarihi eser
30 yıllık
Valla 2009 da yapılmıştı galiba
15 yılık diğeride 10 yıllık
En az 30 yıllık bir bina sanırım
2011 de yapıldı bu resimdeki kimin evi kız 😢
Yeni bina 3 yıllık
17 yaşında
30 senesi vardır
5 yillik