- Cam temizliğini daha etkili ve kolay kılan teknikleriniz var mı?

Türkiye'de satışı var mı bilmem ama bu ürün çok iyi, suyu çeker, leke, iz bırakmaz. Babamın arabasını temizlerken, özellikle çizik bırakmasın diye bununla yıkadıktan sonra temizlerdik tekrar. Cam malzeme temizliği için çok iyi. Bir nemli, bir kuru bez temizliöi gerekmez. Sadece bu ürünü nemli şekilde kullanıyorsunuz ve camlar temiz. Biraz reklam gibi oldu🤦🏻♀️
Teşekkür ederiz. 🙏
Rica ederim🤝
Annem vefat etti 23 gün oldu temizlik yapamadım
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. 🤲
Allah kolaylık versin. Tez zamanda, kolaylıkla ve sağlıkla atlatmanızı diliyorum.
Mekanları Cennet olsun ikisinin de.
Bebek sampuanıyla siliyorum
Benim yardımcı abla beyaz sirke ve su kullanarak siliyor ve ben yıllardır o sirkeyi içtigini düşünüyordum meğersem kadın her yere onu temizlemek için kullanıyormuş çok doğal ve temiz bir malzeme
Cevabınız için teşekkür ederim.
Cevap
8Cevap
Bebek şampuanı pırıl pırıl ediyor
Denenmeli.
Direk silmek
Teşekkürler
Bulaşık deterjanı koyduğum ılık su ile silip bir de kuruluyorum ardından camsil ve kağıt havlu ile son kez siliyorum mükk 👌🏼🤌🏻
Mükoo
Ilık su, biraz sirke, mikrofiber bez ve tek yönde silmek.
Teşekkürler
gazeteyle siliniyomus denemistim guzeldi ya, bi de sampuan. hic iz kalmiyo
Teşekkürler
Bilmiyorum ben yalandan silip geçiyoru masjfbakjh
Olduğu kadar.
Cidden temizlik yapmayı beceremiyorum :D Ne kadar özen göstersem de bir kadının yaptığı kadar mükemmel bir temizlik yapamıyorum.
Ben çoğu kadından iyi, pratik ve kısa sürede yaparım.
Maşallah :D Allah bana o yetenekten vermemiş asjbfahjk Temizimdi hemde titizlik derecesinde ama istesem de mekan temizliği neyin istediğim gibi yapamıyorum :D Aynı yeri 50 kere silsem yine de anam kadar kardeşim kadar temizleyemiyorum :D Bu konuda yeteneksizim:D Ama düzen ve toparlama konusunda iyiym :D
Olsun böyle de iyi 😃
İmkan dahilinde mikrofiber bez onlar bayağı iyi hiçbir iz bırakmıyor, Bir de herkesin rahatça ulaşabileceği gazete, on numara temizler o da
Mikrotex markasındannaldığım mikrofiber bez ile siliyorum sadece su ile silip kurulama ile aşırı güzel oluyor hem sağlıksız ilaçlar sıkılmış olmuyor hem de parlıyor
Bu güzel öneri için teşekkür ederim.
Sleepy yüzey temizleme mendili
Teşekkürler.
Camcı çağırıyorum o temizliyor 😅
Pratikkk : )
özel temizlik bezleri
Teşekkürler
Mikrofiber bizlerle ve bilek gücümle
Miss Muscle
Temizlikçi :)
Teşekkürler. Ooo işin kolayı.
Sırkeli su
Teşekkürler. Aklımda olsun.
Kirec lekesi bırakmaz araba çamlarından biliyorum kesin çözüm kaput içinde kulanılabilir.
Evet cam tavan arabam vardı sirkeli su ile temizliyordum.
Rica ederim
Profesyonel ekip çağırmak
Kagit bezle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?