Doğallık organiklik katıyor bence 🤎 💚

#ev #koltuk #tarz #bohem #makrome #bej #kahverengi #yeşil #AntepFıstıklıLolipop #BarbieNazo
Doğallık organiklik katıyor bence 🤎 💚

#ev #koltuk #tarz #bohem #makrome #bej #kahverengi #yeşil #AntepFıstıklıLolipop #BarbieNazo
Seviyorum, çünkü bohem tarz evin “yaşanmış” olduğunu hissettiriyor. Kusursuzluk iddiası yok, her şey biraz özgür, biraz da ruhlu. Doğal dokular, ahşap, keten, pamuk gibi malzemeler mekâna nefes aldırıyor; insanı kasmadan içine çekiyor. Her eşyanın birebir uyumlu olması gerekmiyor, hatta ufak uyumsuzluklar sıcaklık katıyor. Bitkiler, toprak tonları, yumuşak ışıklar derken ev bir vitrin gibi değil, sığınılacak bir yer oluyor. Bohem tarzın güzelliği tam da burada: rahat, samimi ve insana kendisi olma alanı bırakıyor.
Açık söyleyeyim, bohem tarzı gerçekten seviyorum. Evi fazla resmi göstermeden, daha sıcak ve samimi bir hale getiriyor. İnsan eve girince kendini daha rahat hissediyor, sanki her köşesinde bir hikâye var gibi. Mondihome’a bakarken de tam bu havaya uyacak parçalara denk geldim. Bankkart kullandım, alışverişi 9 taksite böldüm. Böyle olunca insan acele etmeden sonra pişman olur muyum diye düşünmeden gönlüne sineni alabiliyor. Ev için yapılan alışverişlerde bu tarz kolaylıklar işi gerçekten çok rahatlatıyor.
Cevap
7Cevap
Çok severim eve farklı bir hava katıyor
severiz evet
Evet bohem tarzı beğeniyorum çok samimi sıcak bir görüntü oluşuyor benimde planlarım var bu tarzlarda bakalım nasipse
Severim güzel duruyor ama sadece bohem tarz kullanmam
Evet. Tesettürlü kadında bohem tarz nasıl olur peki
Ne alaka 😅
Hahah merak ettim seni de tesettürlü görünce
Evet çok olmadı kapanalı
Sadelik seviyorum
Üstteki çok güzel görünüyor. İç açıcı ferah.
evet bohem çok severim sakin sade hissetiriyor
Evet ilgimi çekiyor
Göz yorucu
Sevmem boyle seyleri
Sevmiyorum ya çok sıkmadımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar