Sizde böyle konularda kendinizi kötü hisseder misiniz?

27 yaşındayım annem babam ayrı babam polis memuru ama kendisiyle görüşmüyoruz annemle yaşıyorum normalde muhasebe bürosunda 2.5 yıl çalıştım 5 aydır işsizim annemin çocukluktan tanıdığı bi arkadaşı var ama çok samimi değiller bize yarım saat uzaklık oturuyor kadının kızları doktor bende onları eskiden biliyorum görüşmüyoruz annesiyle aynı apartmanda oturuyoruz yaşlı ve dul bi kadın bugün kızı ve annesi bize geldiler ilk annesi geldi o sırada ben evi vileda yapıyordum annemin zoruyla normalde temizlik yapmaktan nefret ederim teyzede gördü kızının yanında bana zeynebin ev silisine bayıldım dedi kizida arada annemin evleri de yapıver harçlığını alırsın dedi bende yok harçlığını almam parasında değilim de ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum yapsam parasını almam zaten dedim oda emeğinin karşılığını alırsın olmaz öyle dedi bende çok vaktim olmuyor zaten arada ders çalışıyorum kendi evimizi de temizleyemiyorum dedim sonra zengin birinin giymediği kıyafetleri getirmis hm markaydı ve temizdi aldım sonra bana zengin bir oglan soyledi cocuk tipsizdi kıyafet verenin akrabasıymış ama cok zenginler dedi ama kendimi aşağılanıyomus gibi hissettim kötü hissettim kızının sevgilisini gösterdi diğer kizida evlendi açık saçık giyinen zengin şımarık tipler vede görgüsüzler yanlarında ağlamamak için kendimi zor tuttum
Sizde böyle konularda kendinizi kötü hisseder misiniz?