Ev arkadaşım ve saçma sapan yargılayıcı cümleleri?

Az önce 1.5L kola vardı ve içtim. Dün almıştım yarısını dün yarısını bu gün içtim. Masada boş şişeyi görüp bugün mü almıştın sen bunu diye soruyor. Sana ne yani ne zaman aldıysam. Bende bu gün aldıysam ne olmuş dedim konuyu değiştiriyor. Sürekli böyle tavırları var.
Geçen pazar günü mutfağa girdi mutfağı kim temizliyor bu hafta diyor benim sıram dedim ocak kirlenmiş çok pis dedi temizlik günü geldiği için olabilir mi dedim cevap vermiyor. Neden böyle saçma sapan hareketleri var. Sadece morelini bozmak için konuşuyor yaşıyor resmen. Ben mi abartıyorum bu durumu
Güncellemeler
5 ay
Geçen günde eve geldi 10 gibi dedi ne yemek var makarna dedim diyor ki ayy bi arkadaşım yemek ısmarlıycam dedi evde yemek vardır diye reddettim eve gelincede makarnalar diyor tabi gülerek bende ne bekliyorsun hamburgermi dedim. Yine cevap yok. Geçen kargo açıyor diyor ayy ne var acaba içinde diğer arkadaşta ne aldın bilmiyor musun dedi ayy bu hediye diyor ilgi manyağı resmen. Yani sessiz açsa kimsenin dikkatini çekmezdi ve hediye olduğunu söyleyemezdi
Ev arkadaşım ve saçma sapan yargılayıcı cümleleri?