Benim sorumla senşn çevirdiğinşn alajası yok 😬😬
Evde çiçeksiz yeşil bitki yetiştirmek sizce de saçma değil mi 🤔?
Benim sorumla senşn çevirdiğinşn alajası yok 😬😬
O ne öyle, sadece yaprak ve gövde. Eee hani çiçeği nerede bunun. Madem çiçeği yok neden çiçek diyoruz ozaman?

Bence hiç de saçma değil, yapraklı bitkiler de evin havasını değiştiriyor ve enerji katıyor. Çiçek açmasa da yeşil bir alan yaratmak güzel ve ferah hissettiriyor.
Resimdeki bir eğrelti otudur cicekleri yoktur ama havayo temziler. Özellikle mobilya ve tekstil malzemelerimden gelen formaldehit gibi zehirleri havadan çekip odanın hava kalitesini artırır. Çiçeksiz bitkilerde yararlı hem odanın ruhunu değiştiriyor hem de canlılık katıyor. Şahsen salonunda tercih edeceğim bitki çiçeksiz olsa da olur. Çiçekli bitkilerde durmadan çiçek açmıyor maksimum iki mevsimde açarlar o da yaşarlarsa. Eğrelti otu (kedi ya da aşk merdiveni diyenlerde var ), kurdele çiçegi gibi bitkiler hem ortama canlılık katıyor hemde boş gibi duran bir köşeye ferah bir hava veriyor. Benzeri şekilde deve tabanı (monstera) da güzel bir ciceksiz dekoratif bitki.
Benim evimde 3 tane çiçeksiz çiçek var😅
Onlar dışınnda da 3 tane daha çiçek 1 tane deve tabanı var 🤣🤣
Hahaaaa
Yaaaa🤣🤣🤣
Cevap
2Cevap
isteyen yapar
saçma ama bazı insanlar bitk seviyolar yapacak bişey yok saygı duymak gerek bence
Güzel kokuyorsa belki ama güzel görünüyor diyede koyabilir evin bir köşesi boş kalmasın diye olabilir :D
Saçma, maddi zarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?