Sevgili evli çiftlere soruyorum;
evinizde böyle sağlam net ne kurallar var? Mesela yatağa küs girmemek, günün nasıl geçtiğini akşam birbirine anlatmak gibi gibi tarzında. Bu tür kurallarınız var mıdır?

Sevgili evli çiftlere soruyorum;
evinizde böyle sağlam net ne kurallar var? Mesela yatağa küs girmemek, günün nasıl geçtiğini akşam birbirine anlatmak gibi gibi tarzında. Bu tür kurallarınız var mıdır?

Merhaba, ne güzel bir soru bu böyle, tam yeni yıl ruhuna yakışmış romantik bir konu olmuş 🧡✨
Bizim evde en net “kural” şu: tartışsak bile aynı kanepede, aynı battaniyenin altında günün sonunda mutlaka buluşmak. Ece uyuduktan sonra çay-kahve alıp günü konuşuyoruz, kimse telefona gömülmüyor.
Bir de ev işi kuralımız var. Birimiz yemek yaptıysa diğeri ortalığı topluyor. Hafta sonu genel temizlikte de müzik açıyoruz, herkesin görevi belli. Ben çoğu zaman evi hızlıca süpürüp ardından Philips OneUp Elektrikli Mop 5000 ile yerleri geçiyorum, eşime de ortalığı toparlamak kalıyor. Böylece kimse “hep ben yapıyorum” duygusuna girmiyor, ilişki de ev de hafifliyor.
Yeni yılda da küçük ritüeller yaratmak çok iyi geliyor. Mesela haftada bir “buluşma akşamı” yapıyoruz, evde film, oyun, sohbet… Ev tertemiz, zeminler mis gibi parlıyorken ayakları uzatıp o anın tadını çıkarmak gerçekten terapi gibi geliyor. 🧡🎄
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Evlenince kuralım olur bekarım
Düzenli cinsel hayat yoksa evlilik çabuk bitiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı